Kojima دخالت خودش در ساخت Phantom Pain راتایید کرد

HosseinBrusli

کاربر سایت
hideo-kojima610.jpg

رمز و راز در باره Phantom Pain مدام تکرار میشود . اما به تازگی یک tweet از خالق Metal Gear منتشر شده که به نظر میرسد تایید گمانه زنی هایی است که او درگیر ساخت این پرژه شده است . امروز کوجیما به وسیله Twitter در باره استفاده از lens flare در یک تریلر برای فیلم Star Trek توضیحاتی را داده است و سپس در Twitter ای دیگر ، عکسی از رایانه مورداستفاده خودش ، به همراه یک ویدئو از ساخته خودش را به اشتراک گذاشته .

kojimatweet.jpg

در نسخه های بزرگتر این تصویر میتوان نام فایل ویدئو را دید که نوشته شده : "TPP_GDC2013_720p_ESRB." که مشخص کننده این مورد است که بازی به زودی در GDC به نمایش در می آید . زیرا TPP مخفف نام عناوین گذشته این سری است . از طرفی بدیهی است که این اسم نشان دهنده همان ویدئوی مرموز Phantom Pain است . این آخرین سری از ارتباط بین Kojima, Metal Gear Solid, و The Phantom Pain است . کوجیما قرار است در GDC امسال علاوه بر معرفی کامل موتور Fox و جلوه های بسیار طبیعی آن و پخش Metal Gear Solid Ground Zeroes ، ممکن است در باره این پروژه هم صحبت هایی کند . مطمئنا GDC امسال شلوغ ترین مراسم در تاریخ این نمایشگاه خواهد بود .

KOJIMA ON STAGE
BIG SURPRISE = METAL GEAR SOLID GROUND ZEROES
HAS BEEN CHANGED TO
METAL GEAR SOLID 5/V : THE PHANTOM PAIN
این رو خواب دیدم !
ولی بدون شوخی !
خیلی دارم فکر میکنم به این دو گیج شدم !
ببینیم چی میشه !
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟