ارسال پاسخ

خب منم امروز بازیو تموم کردم  با تمام میشن های فرعی، این بازی واقعا ی شاهکاره و چقدر خوشحالم که حسابی سرو صدا کرد و باعث شد بخوام امتحانش کنم از اونجای که شماره قبلی رو بازی نکرده بودم و نمیدونستم با چه شاهکاری طرفم اگه این همه تعریف و تمجید از بچه های اینجا و کلا توی فضای اینترنت نمیشنیدم و نمیخوندم قطعا راحت از کنار بازی رد میشدم و میگفتم خب سلیقه ی من نیست،  برای چندمین باره به این ایمان اوردم ک بهترین تبلیغ برای ی بازی اینه ک انقدر اونو خوب درست کنی تا خوده گیمرا شروع کنن به تبلیغ کردن براش بگذریم گفتنی هارو که دوستان گفتن من یکیم درمورد پایان بازی حرف بزنم

[SPOILER="اسپویل کامل داستان"]

اول از همه حمله و دفاع از قلعه هارو این بازی به بهترین شکل ممکن دراورده و بهترینشم میشن اخره بازی بود که توی 30 روز باید از قلعه ی suchdol دفاع کنیم از شروعش تا پایانش میتونم بگم یکی از بهترین کوئست های بود که تاحالا تو تمامه بازی ها انجام دادم همه چی واقعا پرفکت بود دقیقا مثله ی جنگ واقعی هرکسی ی وظیفه ی داشت غذا و تیر جیره بندی بود یا اگر زخمی میشدی کشنده نبود باید باهاش کنار میومدی چون تعداد زخمیا خیلی زیاد بود و هرچی پیش میرفت وضعیت ذخیره عذا و سلاح و بانداژ بدتر میشد واقعا حس میشد محاصر شدیم از اونجایم که راهی به بیرون نبود واقعا باید با همون حجم غذا و تیر و ... ی کاری میکردیم از اونطرف دیگه مستقیم با ی بخشی از ارتش پراگ میجنگیم که حسابی اموزش دیده بودن و این حمله های اونا و دفاعو ضدحمله های مارو خیلی تمیز دراورده بودن علاوه بر همه اینا اونجای رفتیم کفش زن کاپیتان رو گرفتیم تا باهاش سوپ درست کنیم و دیالوگهای که ردوبدل میشد خدا بود خدا!!!! یا اینکه میخواستن سگه منو بکشن و بخورن :))

درمورد شخصیتای بازی هم بنظرم dry devil و jan zizka دوتا از بهترین ها بودن ای کاش این تیپ شخصیتا توی بقیه گیما هم تو ساید ما باشن و بشه مثله اینجا همیشه پشتش بود و از ایده هاشون حمایت کرد مخصوصا dry devil که عالی نوشته شده بود و همیشه حرفی رو میزد که دلم میخواست بازی اجازه بده من بگمش، jobst هم خدایش عالی بود، اخرشم که پدرناتنی و مادر هنری اومدن توی رویاش همه جوره از کارای که کردم دفاع کردم و گفتم بازم لازم باشه انجام میدم، خیلی مسخرس طرف(فرانسویه) بهمون خیانت کرده یکیمون رو کشته ممکن بود بقیه هم بخاطرش بمیرن، باعث مرگ کلی ادم و سقوط شهر شده بعد باباش میگنه نه تو نباید مثه اونا باشی این راهه درستی نیست درمورد ایشوان توث هم همینطور این همه جنایت کرده بعد من باید وقتی فرصت کشتنش رو دارم بگم نه این راه درستی نیست و جای کشتنش و انتقام رهاش کنم انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده که ادمای بیشتریو بکشه؟ خدای کی این حرفاو قبول میکنه مگه انیمیشن دیزنیه؟ اتفاقا من طرف مقابلم کامل درک میکنم جنگه جنگ! قانونای خودش رو داره و باید با همون قانون ها پیش رفت تا نتیجه گرفت واقعا چقدر خوب که این بازی توی تمام کوئست هاش این اپشن رو میداد که اون جوابی که میخوای رو بدی حتی اگه بعضی جاها نتیجه هم عوض نمیشد باز خوبه که ادم حس نکنه مجبوره ی طرز فکره اشتباهو قبول کنه بهرحال شاید یکی هم برعکس من فکر کنه و بخواد طوره دیگه ی داستان رو پیش ببره و با حرفای باباهه موافق باشه

[/SPOILER]

بگذریم تنها مشکلی که من با بازی داشتم چندتا باگ بود که خوشبختانه بدترین هاش که به تجربه ی بازی صدمه میزنه رو خوده پلیر میتونه حل کنه اولیش اینه ک بعد از اینکه [ISPOILER]با روسا به روتارد پلس میریم[/ISPOILER] بازی توی شهر کوتنبرگ هر 4/5 ثانیه دچار استاتر میشه و واقعا خیلی رو مخه دلیلش باگ بودن پرک local hero هستش و برای اینکه درست بشه باید پرک هاتون رو ریست کنید و دیگه لوکال هیرو رو نگیرین تا اوکی شه(اگه براتون پیشن نیومده که هیچی) مورد بعدی اینه اگه ی وقت ی npc ی جای گیر کنه یا ی اتفاق عجیب براش بیوفته که براش تعریف نشده باعث میشه مدت زمان لودینگ بازی خیلی بره بالا که اینم با رفتن به ریجن قبلی و برگشتن درست میشه چون هربار که بین ریجن ها جابجا میشین npc ها ریست میشن و این مشلکم حل میشه این دوتا باگی بود که بنظرم باید خیلی سرع حلش کنن چون هم خودم هم خیلیای دیگه بهش برخورد کردیم

ی سری مشکلات جزئی گرافیکی و ... هم مثله همین فلیکرینگ سایه ها که دوستان اشاره کردن و چندتا دیگه هم هست که اینا خیلی اذیت نمیکنه بهرحال کدوم بازی ow با این وصعته که 100% پالیش شده و هیچ ایرادی نداشته باشه، همینکه با این بودجه همچین چیزی تحویل دادن واقعا هنره، من هنوز دوتا گیمه که نمیفهمم چجوری تونستن با بودجه ی محدود همچین خروجی داشته باشن یکی همین بازیه یکی هم plague tale requiem فک کنم همه با جونو دل 100شون رو گذاشتن تا همچین چیزی ممکن شده

حرف اخرم اینکه من نمیدونستم ramhead hammer بهترین heavy weapon بازیه و اشتباه فروختمش :| الان واقعا نمیدونم باید چیکار کنم تنها راه اینه ک وایسم ng+ بدن و دوباره برم

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or