Multi Platform Kingdom Come: Deliverance II

kingdom-come-deliverance-2-9su3z.jpg

سازنده: Warhorse Studios
ناشر: Deep Silver
تاریخ انتشار: 11th February 2025
پلتفرم ها: PC, Xbox Series XS, PS5

توضیحات: Kingdom Come: Deliverance II یک بازی اکشن نقش افرینی است که در قرن 15 میلادی میان هرج و مرج جنگ های داخلی در منطقه Bohemia قرار میگیرد
شما در نقش هنری(Henry) اهل Skalitz قرار میگیرید و اروپای قرون وسطی را از چشمان او تجربه خواهید کرد

• KCD2 همانند نسخه قبلی جهان باز خواهد بود. شهر ها، جنگل ها و مناطق تاریخی قابل اکتشاف هستند​
  • فعالیت های شما در محیط بازی تاثیر میگذارند و هر انتخاب شما در نقش هنری شامل عواقب خواهد بود​
  • بازی شامل 5 ساعت کات سین سینمایی میباشد. این احتمالا شامل دیالوگ ها و ارتباط با NPC نمیشه​
  • سلاح هایی جدیدی مانند توپ و کمان زنبورکی(Crossbow) به بازی اضافه شده​
اسکرین شات ها:

تاپیک امتیازات بازی:
امتیازات Kingdom Come: Deliverance II

صفحه استیم:
Kingdom Come: Deliverance II

آخرین ویرایش:
هیچ بازی تو این رقابت به استاکر 2 نمیرسه 150 گیگ بازی رو دانلود کردم فرداش 150 گیگ آپدیت داد بعدش که بازی لانچ شد فک کنم دوروبر 70 گیگ آپدیت داد

دومی هم توی این رقابت اتامیک هارته. هرچی میری طرف شرق اروپا انگار رسمه کل همدیگه رو تو آپدیت بخوابونن
البته یکی از دلایل مهم استفاده از آنریل انجینه که برای جهان بازها واقعا پاشنه آشیله.
هنوز برای این سبک نتونستن اونطور که باید بهینش کنن.

اگه برای ویچر4 کل اپیک بسیج نشه و اونچیزی که CDPR میخواد رو بهشون نده کلا باید خداحافظی بخش زیادی از صنعت رو با این انجین انتظار داشته باشیم.
کلی ویژگی خفن و راحتی کار رو در اختیار میزاره ولی در عمل چه فایده؟

تو سبک جهان باز واقعا داغونه.
یه جای دیگه هم تو سبک ریسینگ و مخصوصا سیم کید/شبیه ساز که وسایل تو سرعت بالا حرکت میکنن خیلی آبروریزی داره.

البته یکی از دلایل مهم استفاده از آنریل انجینه که برای جهان بازها واقعا پاشنه آشیله.
هنوز برای این سبک نتونستن اونطور که باید بهینش کنن.

اگه برای ویچر4 کل اپیک بسیج نشه و اونچیزی که CDPR میخواد رو بهشون نده کلا باید خداحافظی بخش زیادی از صنعت رو با این انجین انتظار داشته باشیم.
کلی ویژگی خفن و راحتی کار رو در اختیار میزاره ولی در عمل چه فایده؟

تو سبک جهان باز واقعا داغونه.
یه جای دیگه هم تو سبک ریسینگ و مخصوصا سیم کید/شبیه ساز که وسایل تو سرعت بالا حرکت میکنن خیلی آبروریزی داره.
دقیقا گفتی ریسینگ ea wrc یا همون درت رالی 3 که رفت رو آنریل یه input lag شدید احساس میکردم یا تو سرعت بالا سرگیجه میگرفتم در صورتی که 2 تا رالی قبلی اینجوری نبودن

دوستان پرفورمنس بازی بعد از اپدیت برای شما بدتر نشده؟ قبل از اپدیت من با 3090 روی experimental (فقط shadow و vegetation detail روی ultra) 2k و dlss qaultiy فریمو روی 60 لاک کرده بودم و توی هیچ سناریوی پایین تر از 60 نمیومد ولی بعد از اپدیت بعضی جاها تا 43 هم پایین میاد خودم فکر میکنم بخاطره dlss 4 و transformer model هست که برای کارتای قبل از سری 40 زیاد بهینه نیست ولی دیگه انقدر نباید پرفورمنس رو خراب کنه + همون cnn هم که تست کردم بازم فرق خاصی نکرد

دوستان پرفورمنس بازی بعد از اپدیت برای شما بدتر نشده؟ قبل از اپدیت من با 3090 روی experimental (فقط shadow و vegetation detail روی ultra) 2k و dlss qaultiy فریمو روی 60 لاک کرده بودم و توی هیچ سناریوی پایین تر از 60 نمیومد ولی بعد از اپدیت بعضی جاها تا 43 هم پایین میاد خودم فکر میکنم بخاطره dlss 4 و transformer model هست که برای کارتای قبل از سری 40 زیاد بهینه نیست ولی دیگه انقدر نباید پرفورمنس رو خراب کنه + همون cnn هم که تست کردم بازم فرق خاصی نکرد
باگ
برای بازی hotfix اومده و حل شده طبیعی پچ به این بزرگی باگ داشته باشه

• Like
Reactions: Kaiki
باگ
برای بازی hotfix اومده و حل شده طبیعی پچ به این بزرگی باگ داشته باشه
متوجه نشدم یعنی اپدیت 1.2 باعث افت پرفورمنس شده بود و بعدش ی اپدیت دیگه هم اومده که این مشکلو حل کردن؟
ادیت: الان چک کردم حق با شما بود ی اپدیت دیگه هم دادن (1.2.1) که من اینو ندیده بودم
مرسی

یه مقدار مکانیزم های بازی رو طول میکشه تا عادت کنم. امروز پا به جهان این بازی گذاشتم. همون حس کنجکاوی و درگیر شدنی رو دارم که اولین بار آثار بکر و فاخر جهان گیمینگ بهم دادن. قدم زدن در این بازی حکم تراپی رو داره. واسه ما دهه ۶۰ و ۷۰ ای ها این بازی تداعی گر روستاهای پدری و مادری مون رو داره. زمانی که همه چیز ساده تر و بی شیله پیله تر پیش میرفت. چه محیط های چشم نواز و پویایی، چه صدای طبیعت بکری، چه موسیقیه فهمیده ای که متوجه میشه کجاها باید به احترام صدای طبیعت ساکت بشه و کجاها واسه تزریق هیجان کارش رو شروع کنه، چه side quest های جذابی. تمام npc ها رو انگار با عشق طراحی کردن. قیافه ها همگی منحصر بفرد و پرجزئیات، دیالوگ ها قشنگ، از طنز برخی لحظات بازی نگم براتون. زیاد پیش نرفتم. در حد چهار پنج ساعت ولیکن اثر بشدت قابل احترامی بوده واسم. سیستم گذر زمان هم بهترین چیزی بوده که تجربه کردم در یک بازی. نه خیلی زود نه خیلی دیر. دقیقا اونقدری که بهت القا بشه مدت زمان قابل توجهی رو در روز سپری کردی. یعنی همون مشکل چرخه ی شبانه روز سریع red dd2 رو حل کردن اینجا. نقشه ی بازی بسیار پر جزئیاته. باید بیشتر فکر کنم روی بازی. خیلی میچسبه آهسته و با سعه صدر بازی کردنش.

یه مقدار با سیستم کلانکی و کم سرعت مبارزات بازی مشکل دارم و خب برای منی که وحشیانه تو سولزبورن میرم تو دل دشمن :D یه کم چالشش زیاده ولیکن خیلی سنگین و دوست داشتنی در آوردن combat بازی رو و واقعا احساس شمشیر زدن میدن. کلا تمام مکانیزم های بازی پرجزئیاته. امروز بیشتر تمرکز رو گذاشتم روی جهت یابی و یادگیری منوهای بازی. یه کم باید روی صداگذاری مبارزات کار کنن. هوش مصنوعی برخی npcهای حاشیه ای هم حین دیالوگ گویی نیاز به بهبود داره. هنوز آپدیت ۵۰ گیگی رو نریختم ولی در حال دانلوده. از پولی که پای این بازی دادم راضی ام. حلال deep silver و تیم سازنده. تا در ادامه چی پیش بیاد. بازم میام عمری باشه.

195bcf2d91045-screenshotUrl.jpg
کارم تو بازی شده قدم زدن تو محیط، پیدا کردن یک رهگذر که گوشه راه تو بارون بهم تعارف میزنه پیشش بشینم و... . بسیار آرامش جهان بازیو دوست دارم. اصلا خفه ات نمیکنه با مراحل مسخره. طراحی بسیار جذاب هر مرحله ی جانبی واسم بسیار دلچسب بوده. آخرین مرحله ی اصلی ای که رفته بودم همون ۲۰ ساعت پیش بعد از اتمام بخش آموزشیه بازی بود. به جز اون واقعا تو همین زمانی که توش گذروندم، بخش تاس ریختن و مسابقه دادن با رقبا سر رسیدن به امتیاز لازم، از خیلی عناوین دیگر خروجیه بهتری داره بهم ارائه میده. شما چشمات رو ببند، تصور کن تو یک محیط کاملا طبیعی و به دور از آلودگی های مختلف، کنج یه مهمان خانه ی قرون وسطی اسبت رو میبندی یه گوشه، میری میشینی روی یک میز و با یه نفر تاس میریزی و مینی گیم میزنی و در همین حال، سگت در پس زمینه اون دور و اطراف واسه خودش میپلکه، یه نگاهی به محیط میندازی میبینی ها ابری شده و میخواد بباره. بازی رو برنده میشی، یهو چشمت به دو تا شبه دلقک میوفته که ازت واسه ترمیم سازِ شکسته شون سیم طلب میکنن. تو هر بازیه دیگری میبود میگفت برو از فلانی سیم بخر واسه ی اون ساز ولی تو این بازی یه گزینه ی کاملا طبیعی میذاره جلوت: برو یه گوسفند شکار کن تا بشه از روده‌اش سیم ساز ساخت. برخی اساتید همچنان همین روش رو دارن و تمام اینایی که گفتم بخش کوچکی از یک side quest بود که با عشق طراحی شده. واقعا کارم شده باز کردن نقشه، علامت زدن یه قسمت ازش و قدم زدن به سمتش و در این مسیر کلی اتفاق دیگر هم میوفه. مثلا گوشه برکه یه نفر رو میبینی غرق شده و جسدش رو آبه. میری loot میکنی فرداش میبینی دو نفر تو یک دهکده نزدیکش دارن میگن یه نفر دیگرم کنارش غرق شده و دزدی که اولی رو زده یادش رفته اونو بدزده :)) و میری میبینی آره ده متر اون ور تر هم یکی دیگه غرق شده بوده و تو ندیدیش. خلاصه که صفا باشه.

195bcf3a6d91-screenshotUrl.jpg
195bcf30e1c16-screenshotUrl.jpg
195bcf3e02c88-screenshotUrl.jpg

دقت کردین تمام کارکتر های فرعی برای خودشون شخصیت پردازی کامل دارن ؟ تو 99% بازی ها اگه یه شخصیت اصلی و فرعی رو بزاری کنار هم به کسی که اون بازی انجام نداده بگی کدوم اصلی هست راحت قابل تشخیصه ولی اینجا لعنتی شخصیت های فرعی چه از نظر motion capture چه va و چه دیالوگها و background هیچ فرقی با henry ندارن واقعا عجیبه من حقیقتا یادم نمیاد آخرین بازی رو که انقد روی شخصیت های فرعیش کار شده باشه ، به نظرم تو این مورد حتی از BG3 هم جلوتره یه جورایی

195c1faa9eb13-screenshotUrl.jpg
195c1fb47e735-screenshotUrl.jpg

@MrElectricWizard

آقا سلام. روزت بخیر. خواستم مستقیم به شما یادآور بشم این بازی بنیان افکن، سنگین، قلدر، تر و تمیز و زیبا رو از دست ندی :D
----------

یه نکته درباره اسم بازی بگم برام جالب بود به اشتراک بزارم باهاتون. اسم بازی مربوط به یک دعا در انجیل هست که "ملکوتت بر ما فرود آید" "Thy Kingdom Come " و مربوط به دعای مردم مسیحی برای بازگشت برکت از دست رفته ی زندگی شون پس از عروج حضرت عیسی هست. کلمه ی deliverance هم برای توصیف فعل هدایت مردم توسط حضرت عیسی اشاره داره و به معنای رها شدن از درد و نفرین های روزگاره. در کتاب عهد عتیق که داستان زندگی یهودیت رو به مسیحیت در عهد جدید وصل میکنه هم از این عبارت برای توصیف رها شدن مردم از چنگال فرعون استفاده شده.

این بازی بیش از هر عنوان دیگری اسم خدا هم توش برده میشه و از هنری گرفته تا خیلی های دیگر حداقل در ظاهر افراد معتقدی هستن و این رو دوست دارم. مخصوصا در قسمت آموزشی بازی وقتی داره توضیح میده که چطور ممکنه اعتبارت در بازی خدشه دار بشه، میگه تمام کارهایی که یک مسیحی نباید انجام بده (از جمله دزدی و قتل و...) باعث میشن اعتبارت بیاد پایین و واسه بهبود اوضاع باید بری کلیسا و توبه کنی. حتی در دیالوگ گویی کارکترهای رندوم هم ادبیات قرن ۱۵ مشهوده. یعنی زبان انگلیسی رو به سه دوره ی تاریخی میلاد مسیح تا قرون وسطی، دوره ی شکسپیر تا قرن ۱۹ و از قرن ۱۹ تابحال تقسیم میکنن که بازی در حد اعتدال کلمات وزین تری رو برای مکالمات انتخاب کرده و هر قدر که speech هنری رو دارم ارتقا میدم، کیفیت گفتارش هم بهتر میشه و از لحاظ زبانشناسی هم یک دستاورد بزرگ در صنعت گیم رو شاهدیم که کمتر بهش پرداخته شده.

Attachments

• 195c1faa9eb13-screenshotUrl.jpg
    195c1faa9eb13-screenshotUrl.jpg
    1 MB · مشاهده: 10
۷ ۸ ساعت بازی کردم اوکی بود میخوام فعلا ادامه بدم

فقط یکم بازی بی پرستیژه. ینی رایتینگ قابل تحمله ولی کارگردانی و دکوپاژ و قابا و dof و اینجور چیزا از این تو دیوارتر نمیشه انیمیشنام در حد ۲۰ سال پیش بتزدا گرافیکم بجز چندتا درا دیستنس تعریفی نداره

از لحاظ اینتراکتیو بودن فیزیکی هم تعطیله واسه همین گرافیک جاییم خوب باشه تاثیر گذار نیست فقط کارت پستالی باحاله

سه تا سگ وحشی تو کمپ کولیا بهم حمله کردن و میتونم بگم نچسب‌ترین و رومخترین مبارزه‌ای بود که تو کل زندگیم تو یه گیم داشتم محیط محدود همش گیر میکردم دوربین اذیت میکرد سگا اعصابخوردکن ورجه ورجه میکردن آخه چرا؟! الان هیجان داشت؟ چالش بود؟ چی بود واقعا چرا بود اصلا؟
ولی خب چندتا مبارزه ریز که با آدما داشتم اوکی بود نمیدونم اون چه سرطانی بود ول داده بودن اونجا

تا اینجا ردیفم بازم بازی میکنم ولی در کل به نظر یکم اورریتده پروداکشن بازی متوسط رو به پایینه

• Poker Face
Reactions: Imaginative

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or