Multi Platform Kingdom Come: Deliverance II

kingdom-come-deliverance-2-9su3z.jpg

سازنده: Warhorse Studios
ناشر: Deep Silver
تاریخ انتشار: 11th February 2025
پلتفرم ها: PC, Xbox Series XS, PS5

توضیحات: Kingdom Come: Deliverance II یک بازی اکشن نقش افرینی است که در قرن 15 میلادی میان هرج و مرج جنگ های داخلی در منطقه Bohemia قرار میگیرد
شما در نقش هنری(Henry) اهل Skalitz قرار میگیرید و اروپای قرون وسطی را از چشمان او تجربه خواهید کرد

• KCD2 همانند نسخه قبلی جهان باز خواهد بود. شهر ها، جنگل ها و مناطق تاریخی قابل اکتشاف هستند​
  • فعالیت های شما در محیط بازی تاثیر میگذارند و هر انتخاب شما در نقش هنری شامل عواقب خواهد بود​
  • بازی شامل 5 ساعت کات سین سینمایی میباشد. این احتمالا شامل دیالوگ ها و ارتباط با NPC نمیشه​
  • سلاح هایی جدیدی مانند توپ و کمان زنبورکی(Crossbow) به بازی اضافه شده​
اسکرین شات ها:

تاپیک امتیازات بازی:
امتیازات Kingdom Come: Deliverance II

صفحه استیم:
Kingdom Come: Deliverance II

آخرین ویرایش:
بازی من امروز میرسه، دیگه تا حالا هیچی اسپویل نشدم برای همین فعلا دیگه این تاپیک نمیام تا به یک جای قابل توجهی تو بازی برسم، نسخه اول یکی از بهترین ار پی جی های زندگیم بود با اون متا، حالا ایشون که همه جوره مورد تشویق قرار گرفته امیدوارم عین بنز بهم حال بده که قطعا میده...

من اونقد وقت و حوصله ندارم واقعا :D
اینو میگی بزار شروع کنی بعد که از پای بازی نتونستی بلند شی میبینیمت :دی

بعید میدونم بتونی سریع تموم کنی چون هر گوشه مپ یه دیالوگ یه ماموریت یه چیزی داره، داری با یه رهگذر صحبت میکنی یهو میبینی ماموریت گرفتی! یکم باید وقت بزاری و بگردی وگرنه اینطوری بخش زیادی از بازی واقعا حیف و میل میشه (مثلا یکی از اولین ماموریت ها رو بخوای با عجله پیش بری و مقدماتش رو انجام ندی تقریبا 30-40 ساعت محتوا رو از دست میدی).

من همه بازی هارو همین جوری شروع و بازی میکنم :D

عین دوران سگا و میکرو :D هیچی بیشتر از اینکه خودت کشف کنی بفهمی و یاد بگیری لذت بازی رو حفظ و زیاد نمیکنه...

نه من معمولا یکم با تقلب و مطالعه وارد میشم :دی که چیزی رو از دست ندم، سریع رد کنم، کاراکترم قوی باشه و موارد دیگه..
اما این بعداز BG3 جزو انگشت شمار بازی هایی هست که با اشتیاق همه کارها رو خودم انجام دادم و لذت بردم.

نه من معمولا یکم با تقلب و مطالعه وارد میشم :دی که چیزی رو از دست ندم، سریع رد کنم، کاراکترم قوی باشه و موارد دیگه..
اما این بعداز BG3 جزو انگشت شمار بازی هایی هست که با اشتیاق همه کارها رو خودم انجام دادم و لذت بردم.
منم دیگه خودم رو اذیت نمیکنم :D قانون نانوشته ام این هست که بعد از

1- یک مقدار قابل توجهی بازی کردن مثلا +50 درصد، اگه خسته شم یا گیر کنم استفاده از گاید حلال هست
2-حتی اوایل بازی اگه گیر کنم و اذیت شم و بلاک یا بریک شه بازی، باز هم حلاله و میتونم از گاید استفاده کنم...

فقط در مورد شماره 2، گاهی اوقات وقتی اول بازی گیر میکنم موقت دراپش میکنم که بعدا بیام دوباره امتحان کنم قبل گاید زدن، اخه اگه یادت باشه اکثرا وقتی بعد یک مدت برمیگردی به بازی، انگار معجزه بشه ولی بازی اسون تر میشه، چه باس باشه چه پازل یا گم کردن مسیر، نمیدونم انگار وقتی یک مدت میگذره ناخوداگاه ادم با بازی راحت تر کنار میاد و برای همین اسون میشه چون بازی تو حافظه امون به شکل ناخوداگاه پردازش شده، یکمی شبیه وقتی که از دانشگاه میای خونه و همون روز درس میخونی و همین باعث میشه حتی 6 ماه بعدش هم نخونی ولی شب امتحان با یک دوره زود یادت بیاد اکثر موضوع ها... چون روز اول خوب خوندی، مثلا من اکثر بازی های سوپر سخت رو اینطوری تموم میکنم، شده باس پاره ام کرده، ولی 1 2 3 4 هفته دراپ کردم بعدش اومدم و تو 2-3 دفعه امتحان همون باس رو زدم...

یا شبیه وقتی که شب درس خوندی، میخوابی، صبح زود یک مرور میکنی و همه چی یادت میاد و ثبت میشه...

فکر کنم از دلایلش این هست که به مرور وقتی بازی برات اشنا میشه، استرس کمتری میگیری و کنترل بهتری خواهی داشت...

آخرین ویرایش:
وسط گونى آرد جابجا كردن ديشب دعوا شد ديگه اومدم از بازى بيرون :D

منم همون موقع اومدم بیرون چون نه ازجایی که گونی رو برمیداریم گونی کم میشه نه جایی که میبریم اضافه میشه
بعد دوباره نشستم بازی کردم بعدشم به فاصله ی کمی دوباره همین تسکو داد و دوباره تعداد گونیها درست درنمیومد
نمیدونم حتما سازنده انتظار داشته بگم واااای پشمام چقد narrativeت groundedه من الان آس و پاسم خب طبیعیه باید همش حمالی کنم چقد شما نابغه این وااااای و راستش منم میخواستم دلشو نشکونم ولی وقتی حتی به خودش زحمت نداده بود که تعداد گونیها درست دربیاد دیگه خودش داره خودشو کنسل میکنه منم دوباره رفتم بیرون ولی اینبار دیگه برنگشتم تو و خیلی سد ستوری شد واسه جفتمون

• Poker Face
Reactions: majidred2011
منم همون موقع اومدم بیرون چون نه ازجایی که گونی رو برمیداریم گونی کم میشه نه جایی که میبریم اضافه میشه
بعد دوباره نشستم بازی کردم بعدشم به فاصله ی کمی دوباره همین تسکو داد و دوباره تعداد گونیها درست درنمیومد
نمیدونم حتما سازنده انتظار داشته بگم واااای پشمام چقد narrativeت groundedه من الان آس و پاسم خب طبیعیه باید همش حمالی کنم چقد شما نابغه این وااااای و راستش منم میخواستم دلشو نشکونم ولی وقتی حتی به خودش زحمت نداده بود که تعداد گونیها درست دربیاد دیگه خودش داره خودشو کنسل میکنه منم دوباره رفتم بیرون ولی اینبار دیگه برنگشتم تو و خیلی سد ستوری شد واسه جفتمون

من گونى سومو گذاشتم اومدم ديدم كه رفيقمون بحثش شده با يه نگهبان هى گفتم اقا صلوات بفرستيد ولى فايده نداشت :D

من گونى سومو گذاشتم اومدم ديدم كه رفيقمون بحثش شده با يه نگهبان هى گفتم اقا صلوات بفرستيد ولى فايده نداشت :D
من ۲۰ ساعت طول کشید بازی روون بشه و لذت ببرم.
حداقل برای من ۲۰ ساعت اولش (همش داشتم ساید کوعست میرفتم) عذاب بود.
یک پیشنهاد دیگه هم دارم کلا اون اوایل بازی سعی کن درگیر نشی.
بدون آرمور خوب درد خالصه
+ دزدی کن تا جایی که میتونی ، خیلی خوش میگذره D:

قبول دارم بازی های امثال RDR و TLOU که خیلی به جزئیات توجه می کنن ما رو بد عادت کردن ولی دیگه همه نمی تونن مثل اونا عمل کنن! یه استودیو کم تجربه وقت خیلی زیادی (حدود 7 سال) برای این بازی گذاشتن که به این محصول نهایی برسن؛ دوستان هم درست میگن باید اوایل بهش یه زمانی داد تا قلق اش دستت بیاد. این بازی واقعاً بزرگ، پرمحتوا و با کیفیته و به نظرم نباید بخاطر یه مینی گیم گونی (:D) که شاید 2 بار دیگه نهایتاً تو 100 ساعت آینده پلی تایم مفصلی که پیش روته اتفاق بیفته قضاوت بشه

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
بازی بعد از ۱۴۰ ساعت و مقداری تموم شد.
هر چی ساید کوعست و activity و جا بود دیدم و گشتم.
واقعاً میتونم بگم یکی از بهترین RPG هایی بود که بازی کردم تا به حال.
داستان عالی ، شخصیت پردازی عالی ، کاراکتر های دوست داشتنی.
همه چی زیبا و دوست داشتنی، حتی گیم پلی روی مخ ۲۰ ساعت اول از اواسط بازی اینقدر جذاب میشه که حد نداره.
فقط یک مشکل داشت بازی ، اونم صداگذاری بود.
صدا ها خیلی تکرار میشدن بین شخصیت های اصلی و فرعی.
یعنی تعداد voice actor ها با توجه به اسکوپ بازی کم بود ولی خب اونم قابل چشم پوشیه.
در کل بازی ۱۰/۱۰ بود و به هر کسی که RPG دوست داره پیشنهاد میکنم.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or