Multi Platform Kingdom Come: Deliverance II

kingdom-come-deliverance-2-9su3z.jpg

سازنده: Warhorse Studios
ناشر: Deep Silver
تاریخ انتشار: 11th February 2025
پلتفرم ها: PC, Xbox Series XS, PS5

توضیحات: Kingdom Come: Deliverance II یک بازی اکشن نقش افرینی است که در قرن 15 میلادی میان هرج و مرج جنگ های داخلی در منطقه Bohemia قرار میگیرد
شما در نقش هنری(Henry) اهل Skalitz قرار میگیرید و اروپای قرون وسطی را از چشمان او تجربه خواهید کرد

• KCD2 همانند نسخه قبلی جهان باز خواهد بود. شهر ها، جنگل ها و مناطق تاریخی قابل اکتشاف هستند​
  • فعالیت های شما در محیط بازی تاثیر میگذارند و هر انتخاب شما در نقش هنری شامل عواقب خواهد بود​
  • بازی شامل 5 ساعت کات سین سینمایی میباشد. این احتمالا شامل دیالوگ ها و ارتباط با NPC نمیشه​
  • سلاح هایی جدیدی مانند توپ و کمان زنبورکی(Crossbow) به بازی اضافه شده​
اسکرین شات ها:

تاپیک امتیازات بازی:
امتیازات Kingdom Come: Deliverance II

صفحه استیم:
Kingdom Come: Deliverance II

آخرین ویرایش:
هنوز نتونستم EXP .33 تجربه کنم هر چند از همون تریلر ها مشخص بود بازی متفاوت و خاصی میشه ، ولی یه امتیاز دیگه هم داشت اینکه بازی دی وان رو گیم پس بود و به ترند شدنش کمک کرد به نظرم
ورژن بهتر exp.33 رو میتونی توی metaphor و Persona ها ببینی

سه تا دی ال سی داستانی اومده تا الان برای بازی درسته؟
رایگان هستن اینایی که اومدن؟
من میخواستم بخرم بازیو
همون نسخه استاندارد رو بخرم دسترسی دارم به این سه تا؟

بچه ها هدف تو این بازی چیه؟
جلو بردن داستان به شکل یک نقش افرینی واقع گرایانه پر جزئیات در ستینگ مدیول، در سبک خودش 10 از 10 دیگه سخت بگیری 9
داستان خاصی داره و اپن ورلده؟ یا خطیه
داستان خاص و روایت مشخص داره به شدت با ظرافت، اپن ورد هست و مثل نقش افرینی های دیگر دنیای بزرگ و پر از جزئیات و کار برای انجام دادن داره، گیم پلی بازی خیلی کوئست محور هست تا لزوما اکشن اما اکشن هم داری، خیلی واقعگرایانه و الد اسکول ار پی جی، کوئست دیزاین بازی معروفه اینقدر خوب و داینامیک و پر جزئیات و طبیعی هست...

باید ببینی اینا به سلیقه ات میخوره یا نه...

واکنش توییتر KCD 2 به پست یکی از پلیرا نسبت به آپدیت نسل نهمی نسخه اول.
1001541113.jpg

ای کاش توی TGA رونمایی بشه از این آپدیت و حتی شدودراپش کنن. خیلی وقته دلم میخواد برگردم از اول بازی کنم هی گفتم صبر کن آپدیت بدن براش. با محبوبیت نسخه دوم الان بهترین زمان برای همچین آپدیتیه که یه تبلیغ دوباره هم براشون بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or