FYI لازمه
شما بری تحقیق کنی میفهمی همین کینکت یا به عبارت دیگه نتال سابق از سوی شرکت اسرائیلی به نام 3DV Systems ساخته شد و MS اون رو خرید ( البته با تمام احترامی که به این دستگاه و ms دارم ولی کاره بزرگی از سوی این شرکت نشده هلو برو تو گلو بوده که انجام داده ) و هی هم دم از نواوری نزنید . این از این کی گفته کجا درج شده که سونی اومده
از WRC شرکت نینتنده تقلید کرده ؟
“Xbox 360 Hardware Engineering teams developed the ‘Project Natal’ sensor based on the PrimeSensor™ reference design to support the special requirements of ‘Project Natal,’” said Aviad Maizels, president and founder, PrimeSense.
NaturalMotion یک شرکت در رابطه با ساخت نرمافزار های انیمیشن سازی هست و نرمافزاری که در این سالها تهیه کردن در آثار خیلی از شرکتها از جمله bioware و NT ( سازنده enslave ) و حتی یوبی سافت بکار رفته . اسم نرم فازار این شرکت Morpheme هست و حالا مشغول کار بر روی یک میان ابزار یا رابط برای برقرار کردن ارتباط بین کینکت و نرم افزار مخصوص موشن کپچر خودشون ( همون Morpheme ) هستن و ایده های خیلی جالبی برای استفاده از موشن کپچر ریل تایم همراه با فیزیک و سایر نکات لازم برای بازیها دارن ! همچنین ادعا میکنن میتونن با فـیلترینگ مناسب اطلاعات دریافت شده از کینکت Lag دستگاه رو هم تا حد بالایی از بین ببرن .
این شرکت پروژه خودش رو از ماهها قبل شروع کرده و به گفته خودشون مایکروسافت هم از همان روز اول حمایت خوبی ازشون کرده !
می تونید فرض کنید که در حین یک cut sence خودتون انیمیشن دلخواهتون رو بازی کنید ؟ البته در این خصوص چیزی نگفتن ولی ایده جالبی به نظر میرسه ! میتونید مصاحبه کاملش رو در لینک زیر بخونید .
پ.ن: چند وقت پیش بود که گفتم وقتی کینکت بیاد و هک بشه میتونید به استدیو موشن کپچر in-house داشته باشید !! فک کنم درست فک میکردم ! :d
من هم هردو رو خریده بودم، کینکت اصلا یک چیز دیگه اس.
با Move بیشتر بازیها بهترین کارایی خودشان را وقتی نشان میدهند که دوتا کنترلر داشته باشید، این یعنی دوبرابر پول بدهید. در Move باید دوربین را مرتبا خودتان تنظیم کنید ولی کینکت با موتوری که داره، خودش بهترین حالت رو تنظیم میکنه.
مواردی مثل لاگین اتوماتیک و غیره که در کینکت هست هم که Move اصلا بخاطر ساختار خودش ندارد.
بهترین مزیت کینکت این است که تمام بدن را اسکن میکند و نه اینکه از روی موقعیت دست شما حدس بزند که شما در چه وضعیتی قرار دارید، این باعث میشه وقتی مثلا بازی رقص و یا ورزش اروبیک را میکنید، خود بازی به شما میگه که مثلا پای چپ خود را اشتباه حرکت دادید، که اصلا توی Move امکانش نیست.
اگر هم فکر میکنید مقایسه کارایی این دو دستگاه به بازی بستگی داره، میتوانید Get Fit with Mel B را که روی هر دو وجود داره اجرا کنید و آنوقت به این صحبت های من پی میبرید.
خلاصه من بعد از حدود 3 هفته Move رو فروختم و الان فقط کینکت دارم.