KillZone2 پرهزينه ترين بازي كشور آلمان

BlackCat

کاربر سایت
KillZone2 پرهزينه ترين بازي كشور هلند

بازي KillZone2 با صرف هزينه اي بيش از $20 million (£10 million) جهت ساخت گران ترين پروژه بازي سازي يك استوديوي آلماني شناخته شد.

آخرین ویرایش:
بازي KillZone2 با صرف هزينه اي بيش از $20 million (£10 million) جهت ساخت گران ترين پروژه بازي سازي يك استوديوي آلماني شناخته شد.
شرکت سازنده این بازی آلمانی نیست، هلندیه.
بودجه ساخت بازی هم خیلی خیلی بیشتر از 20 میلیون دلاره.
خبر هم دقیقا مال 7 ماه پیشه!! یعنی 27 نوامبر 2006
مقدار دقیق بودجه ساخت این بازی هنوز معلوم نیست اما توی خبر گفته شده خیلی خیلی بیشتر از هزینه ساخت گرون ترین فیلم هلندی به اسم Blackbook هستش که 16 میلیون یورو هزینه ساختش بوده.

http://www.ownage.nl/news/17215/

Naast een hoop achtergrondinformatie over Guerilla Games (het Lost Boys verhaaltje, je kent het wel) en het feit dat de ontwikkelkosten van Killzone 2 dik over die van de duurste Nederlandse speelfilm ooit (Zwartboek met 16 miljoen euro) heen gaan, wisten de krantenmannen iets echt nieuws los te peuteren.

اينجا نوشته 20 ميليون:
http://www.n4g.com/ps3/News-48103.aspx
خوب موضوع اینه که اونجا غلط نوشته.
اصلا من نمیدونم چرا همه فکر می کنن n4g خیلی سایت معتبریه در حالیکه به اندازه یه سر سوزن هم اعتبار نداره. اونجا یه سایته که 4 نفر مثل من و شما میرن از جاهای دیگه خبر بر میدارن و توی سایت میگذارن. یعنی نه نویسنده داره نه سازمان درستی و نه سورسی توی صنعت بازی. الان فردا من یا شما هم میتونیم بریم اونجا یه ID بسازیم و خبر بگذاریم.
برای همینه که یه دفعه میبینی خبری که خیلی قدیمیه اونجا گذاشته میشه، یا بعضی وقتها خبرهایی که اصلا درست نیستن.
به هرحال منبع این خبر یه روزنامه هلندی بوده که توشم نوشته بوده از هزینه ساخت فلان فیلم (یعنی 16 میلیون یورو) خیلی بیشتره اما نگفته که 16 میلیون یورو (تقریبا 20 میلیون دلار) هستش

سايت n4g علت معتبر بودنش به خاطر جمع اوري تمام اخبار سايتهاي سراسر دنياست و هميشه هم بروز هست . نه اينكه فكر كني اخبارش صحت داره .
به خاطر همينه كه سايتي كه به خاطر بروز بودنش بسيار عالي . هر ساعت بري سايتش خبري را ميبيني كه جديده!و هر خبري هم را ببيني زيرش اصل منبع را گذاشته كه ميتوني به اونجا بري .

اين خبر هم مربوط به خود سايت n4g نيست يعني كلا اخبارش مال خودش نيست .

سايت n4g علت معتبر بودنش به خاطر جمع اوري تمام اخبار سايتهاي سراسر دنياست و هميشه هم بروز هست . نه اينكه فكر كني اخبارش صحت داره .
به خاطر همينه كه سايتي كه به خاطر بروز بودنش بسيار عالي . هر ساعت بري سايتش خبري را ميبيني كه جديده!و هر خبري هم را ببيني زيرش اصل منبع را گذاشته كه ميتوني به اونجا بري .

اين خبر هم مربوط به خود سايت n4g نيست يعني كلا اخبارش مال خودش نيست .
فکر کنم منم همین ها رو گفتم. با این تفاوت که n4g معتبر نیست بلکه محبوبه به همون علت هایی که گفتی و اینکه یوزر ها هم میتونن اخبار رو approve کنن و تو سایت بگذارن. بین محبوبیت با معتبر بودن فرق وجود داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or