Kratos Drake کاربر سایت Rating - 100% 15 0 0 Jan 26, 2012 #1 سلام خدمت همه ی دوستان . عنوان زیر به فروش می رسد : فروخته شد - Killzone 3 - Rg 2 - 40 - دیسک و قاب و دفترچه تمیز . - پول پست با خریدار محترم . Attachments 1.jpg 111.5 KB · مشاهده: 41 2.jpg 114.2 KB · مشاهده: 41 آخرین ویرایش: Jan 28, 2012
سلام خدمت همه ی دوستان . عنوان زیر به فروش می رسد : فروخته شد - Killzone 3 - Rg 2 - 40 - دیسک و قاب و دفترچه تمیز . - پول پست با خریدار محترم .
N N.!.M.A کاربر سایت Rating - 100% 53 0 0 Jan 26, 2012 #2 سلام عرفان خان.. آقا حیفم اومد دو تا چیز رو نگم! ۱-واقعا نوع عکس انداختن و سلیقه ای که برای تاپیک هاتون به خرج میدید مثال زدنیه... ۲-متن پنهان Spoiler الان کیل زون ۳ آکبند رو به این قیمت میدن...تاپیکش هم معمولا همیشه تو صفحه اول بازارچه هست... ببخشیدا..!گفتم شاید ندونید
سلام عرفان خان.. آقا حیفم اومد دو تا چیز رو نگم! ۱-واقعا نوع عکس انداختن و سلیقه ای که برای تاپیک هاتون به خرج میدید مثال زدنیه... ۲-متن پنهان Spoiler الان کیل زون ۳ آکبند رو به این قیمت میدن...تاپیکش هم معمولا همیشه تو صفحه اول بازارچه هست... ببخشیدا..!گفتم شاید ندونید
Kratos Drake کاربر سایت Rating - 100% 15 0 0 Jan 26, 2012 #3 نوشته شده توسط N.!.M.A: سلام عرفان خان.. آقا حیفم اومد دو تا چیز رو نگم! ۱-واقعا نوع عکس انداختن و سلیقه ای که برای تاپیک هاتون به خرج میدید مثال زدنیه... ۲-متن پنهان Spoiler الان کیل زون ۳ آکبند رو به این قیمت میدن...تاپیکش هم معمولا همیشه تو صفحه اول بازارچه هست... ببخشیدا..!گفتم شاید ندونید بیشتر... لطف دارین :d. نیما جان جدیدترین تاپیک کیلزون 3 ای که دیدم قیمت پیشنهادی داره آکبندم نیست، اینی که شما می گینو ندیدم ، در ضمن مگه میشه با خریدار راه نیومد ! ( البته وقتش که برسه !!! ) .
نوشته شده توسط N.!.M.A: سلام عرفان خان.. آقا حیفم اومد دو تا چیز رو نگم! ۱-واقعا نوع عکس انداختن و سلیقه ای که برای تاپیک هاتون به خرج میدید مثال زدنیه... ۲-متن پنهان Spoiler الان کیل زون ۳ آکبند رو به این قیمت میدن...تاپیکش هم معمولا همیشه تو صفحه اول بازارچه هست... ببخشیدا..!گفتم شاید ندونید بیشتر... لطف دارین :d. نیما جان جدیدترین تاپیک کیلزون 3 ای که دیدم قیمت پیشنهادی داره آکبندم نیست، اینی که شما می گینو ندیدم ، در ضمن مگه میشه با خریدار راه نیومد ! ( البته وقتش که برسه !!! ) .