Killzone 3 حجیم ترین عنوان PS3 تا بحال !!

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Nima

مدیر انجمن
files_images__8465169%5Bw500h400mresizeByMaxSize%5D.jpg

برترین عنوانهای PS3 تابحال همگی عناوینی بودند که حجم آنها بر روی BD بسیار بالا بوده ، از این جمله میتوان به بازیهایی نظیر MGS 4 ، GOW III ، Uncharted 2 اشاره کرد که البته حجیم ترین بازی بر روی PS3 تابحال FF XIII میباشد .
طبق گفته منبع خبر Killzone 3 که تا کمتر از 1 ماه دیگه منتشر خواهد شد با حجمی معادل 41.5 گیگابایت FF XIII را نیز پشت سر خواهد گذاشت !
این در حالی است که عنوان قبلی از این سری یعنی Killzone 2 که 2 سال پیش منتشر شد تنها 12 گیگابایت حجم داشت و این افزایش 3.5 برابری برای KZ3 بسیار جالب و قابل توجه است !!!! :-/

فکر کردن هر چی حجم بازی رو بیشتر کنن بقیه فکر میکنن بازی تو پر تر و بهتر هست!
من مطمئنم 4 گیگ حجم بازی بیشتر نبوده و باقیش رو موزیک و کلیپ ریختن :))

پ.ن: شوخی کردم نپرین:d

یکی بیاد منو توجیه کنه که این مقدار حجم صرف چی شده چون مخم داره میپوکه:d

• Like
Reactions: Hosein M
حجم بیشتر = کیفیت بیشتر = لول :))

پ.ن:یاد رفیقم افتادم واسه اینک ثابت کنه VLC بهتر از K-Lite میگفت حجم این 2مگابایت بیشتره ! الکی که نیس :))

پ.ن 2:مث اینک گفته شده این بازی حدود 90 دقیقه کات سین داره و درنتیجه اگه کیفیت بالایی داشته با کدک خفن خودش یک بلوری یک لایه میخواد که میشه 25 گیگ ! :دی

• Like
Reactions: A.T.HELLBOY
والا خود GOW III حدود 41 گیگ هستش. البته نصف بیشترش دموی HD و Extras و ... هست. واقعا برام جالبه که بگن حجم خالص خود بازی چقدر هستش.

ff 13 34.5 گیگ فقط ویدیوهاشه و فقط چیزی حدود 6.5 گیگ باقی فایلهای بازیه!!!!
GOW III 18.2 گیگ ویدیو داره و Nتا زبان
U2 8.30 گیگ ویدیو داره و Nتا زبان
و ...
اینم از این قاعده مستثنا نیست

والا خود GOW III حدود 41 گیگ هستش. البته نصف بیشترش دموی HD و Extras و ... هست. واقعا برام جالبه که بگن حجم خالص خود بازی چقدر هستش.
GOW 3 تقریباً 35gb حجم داشت نسخه پال هم چون چندین زبان مختلف رو ساپورت میکرد حجمش دقیقاً 40gb بود.
---
بیش از سه برابر شدن حجم بازی نسبت به نسخه قبل!!!

GOW 3 تقریباً 35gb حجم داشت نسخه پال هم چون چندین زبان مختلف رو ساپورت میکرد حجمش دقیقاً 40gb بود.
---
بیش از سه برابر شدن حجم بازی نسبت به نسخه قبل!!!
چهل گیگ نه و چهل و یک :دی هر روز دارم پایرتش میکنم :دی

منظور من رو نگرفتید. منظورم حجم اصلی خود بازی بود. خود برنامه نویسی ها، کد ها، مدل ها و .... حجم خالص گیم پلی بازی. نه ویدئو ها و زبان ها و ....

مثلاً خیلی از بازی ها روی DVD9 هستند که هم گیم پلی درشون جا داره هم کات سین
البته اونا کات سین هاشون ریل تایم هستن اما مال عناوین انحصاری PS3 از پیش رندر شده (هرچند با موتور خود بازی) و در سایز 1080p هستن. البته فکر کنم MGS4 اینطوری نبود که اونم فردا چک میکنم میگم خدمتتون.

مثلاً MGS4 از معدود بازی هایی بود که کیفیت 1080p داشت و کات سین هاش تماماً کنترل شده و رئل تایم بودن اما حجم بازی فوق العاده بالا بود.
MGS4 فول اچ دی بود؟ (1080p) کی گفته اینو؟ یادمه یه سایتی بود که رزولوشن اصلی بازی ها رو در میاورد و پیکسل پیکسل میشمرد. اونموقع ثابت شد که MGS4 فول اچ دی نیست.

آخرین ویرایش:

منظور من رو نگرفتید. منظورم حجم اصلی خود بازی بود. خود برنامه نویسی ها، کد ها، مدل ها و .... حجم خالص گیم پلی بازی. نه ویدئو ها و زبان ها و ...
حالا ... :دی

دیگه حجمی که برای بازی در نظر گرفته میشه تمام محتویات اون رو شامل میشه، مثلاً خیلی از بازی ها روی DVD9 هستند که هم گیم پلی درشون جا داره هم کات سین هم اکسترز و هم زبان های مختلف و . . .
بنظر خود من حجم بیش از حد KZ3 بیشتر بخاطر کد نویسی, محیط ها و کلاً طراحی بازی با کیفیت و تکسچر های فوق العاده هست تا کات سین, زبان و از این قبیل.

پ.ن:
مثلاً: :d
http://www.urfile.net/files/3zmm5qcetkesqjzh9cei.png

Crysis با اون گرافیک فضایی، فقط 8 گیگ بود...
کد نویسی روی PS3 کاملاً فرق داره :d

البته اونا کات سین هاشون ریل تایم هستن اما مال عناوین انحصاری PS3 از پیش رندر شده (هرچند با موتور خود بازی) و در سایز 1080p هستن. البته فکر کنم MGS4 اینطوری نبود که اونم فردا چک میکنم میگم خدمتتون.
درصد کمی از بازی ها هستند که کات سین های رئل تایم داشته باشند، مثلاً MGS4 از معدود بازی هایی بود که کیفیت 1080p داشت و کات سین هاش تماماً کنترل شده و رئل تایم بودن اما حجم بازی فوق العاده بالا بود.

MGS4 فول اچ دی بود؟ (1080p) کی گفته اینو؟ یادمه یه سایتی بود که رزولوشن اصلی بازی ها رو در میاورد و پیکسل پیکسل میشمرد. اونموقع ثابت شد که MGS4 فول اچ دی نیست.
من دیروز برای بار 5 ام بازی رو تمام کردم روی رزولوشن 1080p !!!
چه فرقی مثلا؟:d
بازیهای مولتی پلتفرمی که الان به لطف هک حجم هاشون دراومده اکثرا اندازه همون نسخه 360 بودند. مثل RDR . تازه جالبه بدونی بازیها روی PC معمولا حجم بیشتری پیدا میکنن :d مثلا یادمه Stranglehold که رو 360 یه DVD بود، رو PC حجمش 13 گیگ بود!

پ.ن: با این حرفها جک میشیدا :d واسه خودتون میگم:d
خیلی فرق داره، مثلاً حجم Playable دمویی که واسه RE5 اومد نسخه PS3 ـش تقریباً 2 برابر بود یا خیلی از بازی های دیگه که الان حضور ذهن ندارم. بیشتر انحصاری ها. :d
شما خودت یک سرچ بزنی همه چیز دستگیرت میشه نیازی هم نداره نگران جک شدن ما باشید. ;)

آخرین ویرایش:
بنظر خود من حجم بیش از حد KZ3 بیشتر بخاطر کد نویسی, محیط ها و کلاً طراحی بازی با کیفیت و تکسچر های فوق العاده هست تا کات سین, زبان و از این قبیل.
Crysis با اون گرافیک فضایی، فقط 8 گیگ بود...:دی
کد نویسی روی PS3 کاملاً فرق داره
چه فرقی مثلا؟:دی
بازیهای مولتی پلتفرمی که الان به لطف هک حجم هاشون دراومده اکثرا اندازه همون نسخه 360 بودند. مثل RDR . تازه جالبه بدونی بازیها روی PC معمولا حجم بیشتری پیدا میکنن:دی مثلا یادمه Stranglehold که رو 360 یه DVD بود، رو PC حجمش 13 گیگ بود!

پ.ن: با این حرفها جک میشیدا:دی واسه خودتون میگم:دی

آخرین ویرایش:

منظور من رو نگرفتید. منظورم حجم اصلی خود بازی بود. خود برنامه نویسی ها، کد ها، مدل ها و .... حجم خالص گیم پلی بازی. نه ویدئو ها و زبان ها و ....

فردین حالا چیکار به اونش داری :d میخوای دقیق همه چیز و بدونی :d
چیزی ذکر نشده میگیم بخاطر تو ذکرش کنن :d

فقط خدا کنه ترزشش و داشته باشه :d

چه فرقی مثلا؟:دی
بازیهای مولتی پلتفرمی که الان به لطف هک حجم هاشون دراومده اکثرا اندازه همون نسخه 360 بودند. مثل RDR . تازه جالبه بدونی بازیها روی PC معمولا حجم بیشتری پیدا میکنن:دی مثلا یادمه Stranglehold که رو 360 یه DVD بود، رو PC حجمش 13 گیگ بود!

فرق داره بابک .

حجم دموی Vanquish روی PS3 حدود 400 مگابایت بیشتر از نسخه ی 360 بود . برای 360 حدود 360 مگ بود برای PS3 حدود 800 مگ !! با اینکه هیچ فرقی با هم نداشتن از لحاظ محتویات داخل Playble Demo .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or