Killzone 2 به Blu ray نیاز دارد

Mil@D-777

کاربر سایت
رئیس شرکت Guerilla Games آقای Hermen Hulst اظهار کرد عرضه Killzone 2 بر روی PS3 بدون توانایی های فرمت جدید سونی Blu ray امکان پذیر نیست .
در صحبتهای ایشون با مجله رسمی Playstation ایشون توضیح داد که استفاده DVD برای اجرای این بازی ممکن نیستو کنسول X360 نیز فاقد Blu ray است .
فقط این را بگم که یکی از Level ها یا همون مرحله های بازی در حالت تکنفره 2GB حجم دارد .
ما واقعا برای ساختن این بازی به این فرمت (Blu ray) نیاز داریم . فکر نمی کنم بتونید این بازی رو روی XBOX360 بدون نگرانی و راههای میانبر عرضه کنید . Blu ray برای دیدن فیلم مهم نیست او اضافه کرد ما به این فرمت نیاز داریم فقط برای ساخت بازیها . بهرحال Hulst اضافه کرد این شرکت معتقد است این بازی نمی تونه به صورت کامل روی کنسولهای دیگر در دسترس باشد از دیدگاه اصولی . (تازه صرف نظر از یک وسیله ذخیره سازی (Storage Medium) ) .
ما نمی توانیم این بازی رو غیر از PS3 برای کنسول دیگری عرضه کنیم . اگر شما یک بازی مولتی پلتفورم بسازید ، شما بین سیستمهای رایج دیگر تقسیم می شوید و عمومیت پیدا می کنید و این از کیفیت کار می کاهد . وقتی بر روی یک پلتفورم متمرکز شوید می توانید بهترین کیفیت رو بدست بیارید . در آخر باید بگم زمان بندی Killzone 2 برای عرضه در آمریکای شمالی در سال 2008 خواهد بود . متشکرم .

منبع : http://www.psu.com

این خبر که کلا یه جورایی به نظرم مشکوک هیچوقت کسی فکر KILLZONE رو X360 نمیکنه و سازندش نمیاد همچین حرفی بزنه ولی خوب اگه اینطور هم باشه نهایتش 7 یا 8 تا Dvd هم که باشه واقعا سخته که بعد از پایان هر dvd دستمون رو دراز کنیم dvd بعدی رو بزاریم؟دیگه این چیزی نیست که بگیم بخاطر کم بودن حجم dvd بازی رو x360 نیاد.

ببينم حال طرف خوب بوده وقتي داشته اين حرف هارو مي زده خوب سوني كلي رو اين بازي مانور داده اصلا بازي مال خودشه مگه مي شه براي 360 هم بياد اصلا فكر كردن راحبش هم خنده داره
حالا طرف امده داره دلايل مسخره براش مي ياره
سازنده ي uncharted هم همين حرف رو زدن:-"
ما نمي فهميم اين ديگه چه جورشه:confused:

جدا از مسئله بلوری و DVD ، امکان اتفاق افتادن همچین چیزی صفر هستش...

ناشر یا Publisher این بازی کیه ؟؟؟ خوب معلومه : Sony Computer Entertainment

یا مثلا از اون طرف Mass Effect که Bioware این بازی رو ساخته ولی مایکروسافت قبول کرده که بازی رو پخش کنه...

در اصل وقتی ناشر یه بازی Third Party ، یکی از این دو شرکت ( یعنی سونی یا مایکروسافت) باشن ، اون بازی یه Exclusivity نانوشته پیدا میکنه....

این مصاحبه شاید یه جورایی خواسته برتری Optical drive پلی استیشن رو نسبت به 360 بزرگ نشون بده چون هیچ دلیلی برای مقایسه این دو کنسول در مورد این بازی وجود نداره....

رئیس شرکت Guerilla Games آقای Hermen Hulst اظهار کرد عرضه Killzone 2 بر روی PS3 بدون توانایی های فرمت جدید سونی Blu ray امکان پذیر نیست .
این ئحرفها رو در مورد HS و Lair زدن و بعد دیدن چی شد :biggrin1:.
فقط این را بگم که یکی از Level ها یا همون مرحله های بازی در حالت تکنفره 2GB حجم دارد .
حجم بالا ربطی به قشنگی بازی نداره;).
ما واقعا برای ساختن این بازی به این فرمت (Blu ray) نیاز داریم .
سازنده های lair هم همین فکر رو میکردن.
فکر نمی کنم بتونید این بازی رو روی XBOX360 بدون نگرانی و راههای میانبر عرضه کنید .
ربط KL2 به Xbox360 چه خدا میدونه:confused:.
این بازی نمی تونه به صورت کامل روی کنسولهای دیگر در دسترس باشد از دیدگاه اصولی
انجاست که مرغ پخته خندش میگیره:lol: یکی نیست بگه اخه ....... این بازی Ip یش مال سونی و شما و شرکتتون زیر مجموعه SEC هستید پس این بازی بجر پلتفرم های سونی رو هیچ چیز دیگه ای عمرا عرضه نمیشه.
ما نمی توانیم این بازی رو غیر از PS3 برای کنسول دیگری عرضه کنیم .
اول نمیخوای دوما اگه بخوای هم سونی نمیزاره:biggrin1:.
شما بین سیستمهای رایج دیگر تقسیم می شوید و عمومیت پیدا می کنید و این از کیفیت کار می کاهد .
اره دیگه ببین کیفیت Call of Duty 4 چقدر کمه:biggrin1:.
=========================================
این مصاحبه هم مثل اکثر صحبتها مسئوال سونی و کسانی که برای این کنسول بازی انحصاری میسازن تقریبا یکی و بصورت دیکته شده بود. البته این چاشنیه خندش یکم بیشتر بود چون یارو دیگه مستقیم پای 360 رو وسط کشیده. اینکه KZ 2 میتونه یه بازی خوب باشه که هست هیچ حرفی درش نیست نمیدونم چرا اینقدر حاشیه سازی میکنن:-".

پ.ن. فقط مونده بود این یارو به فرمت DVD این 360 گیربده :laughing:.

آخرین ویرایش:
این مقایسه ایشون که مثلا نمیشه این بازی رو روی 360 عرضه کرد صرفا فقط به خاطر بازار گرمی و نشون دادن قدرت PS3 هستش مگر اینکه IP این بازی برای Guerilla Games باشه که من فکر نمی کنم کلا یجوری درباره این بازی صحبت می کرد انکار که IP این بازی برای خودشون هست و راحت می تونن اگه بخوان روی 360 پورت کنن . کاملا مشخصه این یه حرف تبلیغاتی بوده . ;)
ولی خوب اگه اینطور هم باشه نهایتش 7 یا 8 تا Dvd هم که باشه واقعا سخته که بعد از پایان هر dvd دستمون رو دراز کنیم dvd بعدی رو بزاریم؟
البته SAMIR جان فکر کنم طرف دلش برای ما نسوخته که مثلا بازی رو 8 تا DVD عرضه کنه اون به فکر خودش بوده که چطوری اینارو بکنه تو 8 تا DVD :cheesygri .

اینا همش تبلیغه ! مسئولان uncharted هم این حرف رو زدند در حالیکه هر دو ناشرشون sony و اومدن اون بازی روی یه پلتفرم دیگه تقریبا غیر ممکنه.

در صحبتهای ایشون با مجله رسمی Playstation ایشون توضیح داد که استفاده DVD برای اجرای این بازی ممکن نیستو کنسول X360 نیز فاقد Blu ray است .
ما واقعا برای ساختن این بازی به این فرمت (Blu ray) نیاز داریم . فکر نمی کنم بتونید این بازی رو روی XBOX360 بدون نگرانی و راههای میانبر عرضه کنید . Blu ray برای دیدن فیلم مهم نیست او اضافه کرد ما به این فرمت نیاز داریم فقط برای ساخت بازیها . بهرحال Hulst اضافه کرد این شرکت معتقد است این بازی نمی تونه به صورت کامل روی کنسولهای دیگر در دسترس باشد از دیدگاه اصولی . (تازه صرف نظر از یک وسیله ذخیره سازی (Storage Medium) ) .
ما نمی توانیم این بازی رو غیر از PS3 برای کنسول دیگری عرضه کنیم . اگر شما یک بازی مولتی پلتفورم بسازید ، شما بین سیستمهای رایج دیگر تقسیم می شوید و عمومیت پیدا می کنید و این از کیفیت کار می کاهد . وقتی بر روی یک پلتفورم متمرکز شوید می توانید بهترین کیفیت رو بدست بیارید . در آخر باید بگم زمان بندی Killzone 2 برای عرضه در آمریکای شمالی در سال 2008 خواهد بود . متشکرم .

منبع : http://www.psu.com

ميلاد با تو نيستم ها ............. با شركت سازنده كار دارم .
با خوندن اين پست ديگه خشمم داره از گوشهام ميزنه بيرون .
بعضي از شركتها به قدري خنده دار حرف ميزنند باور كنيد يه بچه 3 ساله هم ميخنده . .
چند روز هست نتيجه اين گفتن ها را ميبينيم مثل بازي Lair يا مثل بازي Heavenly Sword :laughing::laughing: اين بازي ها هم به بلوري نياز داشتند به علت بسيار پيشرفته بودن بازي ها :laughing::laughing: كه امكان ذخيره روي dvd نبود .
واقعا خجالت داره بازم ميگم خجالت روي شركت ها را برم من ...................با اين بازي هاي بسيار بد كه ارزش كاريشون مقابل بازي هاي چون gears of war مثل يه بچه بازي ميمونه مثل يه پشمك . حالا چطور شد بازي اي در سطح gears of war در يك dvd عرضه شد .

يا بازي اي مثل masseffect با اون عظمت كاريش يا cod4 كه روي تمام بازي ها را در نمايشگاه كم كرد .

اگه من فرصتي كردم حتما يه زنگ به شركت سازنده kiilzone ميزنم:biggrin1::laughing: و ميگم اگه رو يك dvd جا نشه رو 2 تا dvd .

مهمتر از همه اين بازي را به قدري مثال ميزنم تا بعضي ها روشن بشن . فكر نكنم ديگه بازي داشته باشيم مثل rage گرافيك و حجم كاري بسيار زيادي داشته باشه جانكارمك ميگه اين بازي عظيم روي 2 تا dvd عرضه ميشه حالا از هر نظر و جوري بخواين kiilzone 2 را با rage مقايسه كرد مثل مقايسه فيل و فنجان ميمونه .
حالا خودتون مقايسه را شروع كنيد و به اين گفته هاي مسخره پي ببريد .

سوني كي ميخواد با پول دادن به شركت و تبليغات كاملا غلط خود دست برداره خدا ميدونه .
هي تبليغات پوچ بلوري يا cell مايكرو چند بار جواب سوني را به صورت يه مشت خاردار !!!! به سوني داده با بازيهاش ..........ولي باز روي گل بعضي شركت ها اين اجازه را نميده .

من قبلا تا يك هفته پيش باز به كنسول ps3 يه اعتمادي داشتم الان ديگه باور كنيد اعتماد من 10 درصد بود الان شده زير صفر ميتونم بگم منفي 100 درصد !!

آخرین ویرایش:
فرخ جون خودتو ناراحت نکن تا بوده همین بوده . همیشه شرکتها سعی می تونند از نقاط قوت محصولشون تعریف کنن و اون رو عاملی برای موفقیت محصولشون قلمداد کنن (حالا هر چقدر هم که چیز بی استفاده و حتی بدرد نخوری باشه . البته نه در همه موارد . سیاست چه کارا که نمی کنه ) البته دوستان فکر نکنن من دارم فقط درباره سونی صحبت می کنم کلی گفتم . ;)

ببینید طرف چی گفته:arrowd:
شما بین سیستمهای رایج دیگر تقسیم می شوید و عمومیت پیدا می کنید و این از کیفیت کار می کاهد .
خب از حرفهای این ..... این..... چی بگم این بشر میشه نتیجه گرفت یا واقعا شیرین عقل تشریف دارن ( :yes: ) یا اینکه از جای ( :-" ) شارژ شده. مثلا بازی Oblivion برای نسل بعد مشترک بود ولی هر سه نسخه امتیاز بالای رو گرفت + یکی از بهترین های بود و هست.
Xbox360. 9.6
PC. 9
ps3. 9.5
تازه از اینکه Lead Platform بازی Xbox360 بود و بازی که بیشتر از 300 ساعت گیم پلی داره روی یه دونه DVD 9 عرضه شد صرف نظر میکنیم:cool1: ( فکر کنم به نسخه 360 بعنوان بهترین بازی سال و بهترین بازی Xbox360 در سال 2005 انتخاب شد ).
میرسیم به حال حاضر. بازی Call of Duty 4, RAGE, Fallout3 همگی بازی های مشترک هستن ولی کیفیتشون خیلی بیشتر از این KZ 2 ست . احتمالا CoD 4 با اون همه عظمت و شکوه قراره روی یه DVD 9 عرضه بشه ( تو چندتا نمایشگاه بعنوان بهترین بازی و بهترین گرافیک انتخاب شده؟ امارش از دستم در رفته :biggrin1: ). جالبه بدونید این Fallout 3 که قراره یکی از شاه کارهای سال 2008 بشه Lead Platform ش Xbox360 ـه.
یادمه Assassin's CREED رو هم میگفتن بازی انحصاری سونی ولی بعد از اینکه مشترک شد گندش در امد که بازی روی Xbox360 ساخته میشده و برای این کنسول پورت میشده ( Lead Platform = XBOX360 ).

درسته ps3 از فرمتی با حجم بیشتر استفاده میکنه و پردازندش فوق العاده ای داره ولی از اون طرف Xbox360 یکی از بهترین پردازنده های گرافیکی داره که میتونه به راحتی از پس هر چیزی بر بیاد ( بجز Crysis البته :biggrin1:). فکر نکنم KZ 2 اینقدر به Cell وابسته باشه که نشه اون رو روی پلتفرم دیگه ای Run کرد. بگفته شخص سازنده بازی Gears of War ( بهترین بازی سال 2006 و Xbox360 ) این بازی حتی از نصف قدرت Xbox360 استفاده نکرده. یکی دیگه از بازی های ... اخ ببخشید شاه بازی یا بهتر بگیم اثر هنری که پلتفروم اصلی اون Xbox 360 هست Alan Wake ـه. همه عالم میدون این بازی چه شگفتی هست ( برای کسب اطلاعات بیشتر به مجله بازیرایانه مراجعه کنید و مقاله مفصل این بازی رو که نوشته دوست عزیز، یاشار جان هست رو بخونید ). جالب بدونید شرکت اینل برای نشان دادن قدرت پردازنده های 4 هسته ای خودش از Alan Wake استفاده کرده. درسته در زیبا بودن KZ 2 هیچ شکی نیست ولی اگه 10 تا KZ 2 رو روی هم لایه کنید باز یه دونه Alan Wake ازش در نمیاد.
خلاصه کلام رو کوتاه کنم و سرتون رو درد نیارم. انگار هر کسی با سونی کار میکنه مغرش ایراد پیدا میکنه. اون از پدر پلی استیشن جناب کن کوتاراگی که زحمت کشیدن و جک قرن رو گفتن، این اظهار نظر و سخنان گوهر بار مدیر شرکت زیر مجموعه شون. این حرفها مانورهای بیهوده ای هست برای خریدن اعتبار و به تعبیری کوچک کردن Xbox360. کاری که فقط و فقط در عمل ممکنه.با ساختن بازی های خوب ( منظور از خوب چیزی مثل Infamous نیست ها :sick:).
============================
فرخ جون بیخیالش ;). عاقلان دانند:p.
========================

پ.ن. اگر کنفرانس E3 سونی رو دیده باشید یه تیکه مصاحبه های رو با سازندگان بازی ها انحصاریشون داشتن. جالبه بدونید همشون با این یه جمله صحبتهاشون رو تموم میکردن* اگر بلو ری نبود ما هرگز نمیتونستیم این بازی رو بسازیم* و بعضی ها از Cell هم استفاده میکردن.

آخرین ویرایش:
اگر این حرفارو مثلا سازنده هایmass effect میگفتن
همتون با 1000تا دلیل بنظر خودتون منطقی تاییدش میکردین.
وقتی یوبی از این شر و ورا میگه و حرفشون خریدار داره
سونی هم وقتی میبینه نادون زیاده و این شر و ورا خریدار داره
اونم میاد از این چرت و پرتا میگه
حرف خوبی زدی عاقلان دانند

مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or