Killzone و MGS4 برای سال 2008 منتشر میشوند

rezaigi2004

کاربر سایت
سایت IGN با توجه به آخرین آپدیت خود از طرف ادیت ارسالی سونی اعلام کرد Killzone و MGS4 برای 3 ماهه اول سال 2008 منتشر خواهد شد و تمام ابهامات انتشار این بازی ها در سال 2007 برطرف کرد.

لیست آخرین آپدیت IGN

پ.م:جالب تمام عنوان های معروف PS3 داره به سال 2008 موکول میشه!

پ.م:جالب تمام عنوان های معروف PS3 داره به سال 2008 موکول میشه!

زضا جان نه اينكه مال مايكرو نميره براي سال 2008 !

alanwake كه اول ها قرار بود 2007 بياد رفت براي سال 2008 .

mass effect براي سال 2007 بود رفت براي 2008 :((

فردا پسفردا هم نگن halo3 و bioshock براي سال 2008 خوبه :confused:

اگه تاریخ عرضه بازیها بره عقب ولی بازی درست و حسابی بیاد بیرون خیلی بهتره تا اینکه ناشر بازی به زور بخواد بازی رو منتشر کنه و بازی به گند کشیده بشه !

به نظر من اگه halo3 هم بره براي سال 2008 خوب ميشه .
خدا كنه مايكرو رو اين بازي عجله نكنه . و مورد ديگه تمام بازي هاي خيلي بزرگ براي سال 2008 هستند اگه halo3 بره سال 2008 خوب ميشه كه به قول رضا كنسول پرت ميكنيم بيرون :cheesygri

به نظر من اگه halo3 هم بره براي سال 2008 خوب ميشه .
خدا كنه مايكرو رو اين بازي عجله نكنه . و مورد ديگه تمام بازي هاي خيلي بزرگ براي سال 2008 هستند اگه halo3 بره سال 2008 خوب ميشه كه به قول رضا كنسول پرت ميكنيم بيرون :cheesygri
تو که کنسول نداری الان که بخوای پرت کنی بیرون:biggrin1:

bioshock سر موقع میاد به نظرم ولی halo 3 خیلی مشکوکه:) تو e3 با توجه به کیفیت بازی معلوم میشه که سر موقع میاد یا نه!

از بس این mass effect تاریخrelease رو عقب انداخت که من دیگه از این بازی بدم اومد , حالا اگر یک بازی خیلی بزرگی بود بازم یه چیزی
:eek::eek::eek:
پست های بالا رو بخون میفهمی بزرگه یا نه!!!!!!!!
از اون چیزی که فکر میکنی خیلی بزرگتره...

حالا اگر یک بازی خیلی بزرگی بود بازم یه چیزی
این بازی یه سور زده به خیلی بزرگ:biggrin1:از ظواهر امر که از عکساش معلومه بگذریم،از سابقه سازنده ش که بدون شک یکی از 3 تا بهترین تولید کننده ی بازی هست نمیشه گذشت!و اینکه این بازی میخواد نشون بده بدون سوار شدن به قوانین D&D و کتاب های تالکین بازم میشه ابر بازی ساخت!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or