Killer Is Dead – Nightmare Edition برای PC معرفی شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
killer-is-dead_2013_05-22-13_045_jpg_640x0_watermark-small_q85.jpg

شرکت Deep Silver امروز اعلام کرده است که Killer Is Dead برای PC نیز عرضه خواهد شد.
این بازی که با نام “Killer Is Dead – Nightmare Edition” معرفی شده در تاریخ 9 می 2014 (مصادف با 19 اردیبهشت) با قیمت 19.99 EUR/USD/GBP و به صورت فیزیکی و دیجیتالی عرضه می شود.
اطلاعات منتشر شده از سوی ناشر:
1- یک درجه سختی جدید به نام Nightmare اضافه شده است. در این حالت دشمنان فقط با حرکات Adrenaline Burst, Dodge Burst و Headshot نابود خواهند شد، به همین دلیل گیم پلی به مهارت بیشتری نیازمند است. همچنین بازیکنان از تمام کننده Final Judgement محروم خواهند بود.
2- بسته Smooth Operator که برای کنسول ها عرضه شده بود، در این نسخه وجود خواهد داشت و از Episode 3 قابل استفاده خواهد بود.
3- حالت Theater اضافه شده است. با استفاده از آن می توانید کات سین ها را مجددا مشاهده کنید و با دریافت اطلاعات بیشتر از پیش زمینه شخصیت های داستان بازی مطلع شوید. این کار پس از یک بار به اتمام رساندن بازی به شما کمک خواهد کرد تا کاملا از داستان آگاهی پیدا کنید.
Killer Is Dead روایتگر مردی به نام Mondo Zappa است که با داشتن یک کاتانا و بازویی که تبدیل به اسلحه می شود خواهان از بین بردن مجرمان است.
DSO

بچه ها کسایی که این بازی رو رفتن، بگن چجوریاست، ارزش داره بازی ـیش رو انجام بدیم یا نه ؟! :-" عجب شمشیر خوفی داره ! :d
گرافیک "سل شید" ـی قشنگی داره، فقط داستان و گیم پلی رو نمیدونم چطوریه، کلا بازی خوبی هست یا نه ؟! :-/

بچه ها کسایی که این بازی رو رفتن، بگن چجوریاست، ارزش داره بازی ـیش رو انجام بدیم یا نه ؟! :-" عجب شمشیر خوفی داره ! :d
گرافیک "سل شید" ـی قشنگی داره، فقط داستان و گیم پلی رو نمیدونم چطوریه، کلا بازی خوبی هست یا نه ؟! :-/
من همچین خوشحال نشدم از این خبر. بازی رو انجام ندادم اما اگر نقد ویدئوی گیم اسپات رو ببینید کاملا قضیه دستتون میاد
گرافیک جالبه اما رو مخ هستش به شدت! داستان که بیخیال ... گیم پلی هم فقط بکوب روی دکمه ضربه تا طرف بمیره. من ارزش زیادی برای این بازی قائل نیستم و بخوام نمره هم بدم با نمایشهایی که دیدم 6 بیشتر نخواهم داد.
اما ... از Gigolo missions نمیشه گذشت :"> :d
برای یک بار بازی کردن شاید بد نباشه

من که خوشم نیومد از بازی. یه مقدار Weird بود :d
ولی گرافیک بازی خوبه.

توقع داشتم هوادارای بازی بیشتر از این حرفا باشن.

من که بشدت باهاش حال کردم و به نظرم یه HnS خیلی یونیک و جذاب بود. گیم پلی بازی هم با وجود سادگیش جذابیت خیلی زیادی داره و شدیدا اعتیاد آوره. خلاصه به PC بازا توصیه میکنم به هیچ عنوان این جواهر کمیاب رو از دست ندن.

راجب بازی همینو بهت بگم که اصلن به نقد و ... سایتها نیگاه کن .. کافیه یه 10 دقیقه بازی کنی تا ازش لذت ببری.
گیم پلی بازی عالیه .. خصوصن قسمت چلنج هاش که واقعن لذت بخشه.
خوبی بازی طراحی محیط و کاراکترهای جذاب :x که با کاستوم هایی که تو بازی ازاد میشه جذابتر هم میشن.
خوشبختانه اپگریدهای بازی هم خیلی خوب کار شده و در صورت زدن کمبوهای زیاد 4 مدل کشتن مخصوص میده که هر کودوم ایتمی خاص رو برای اپگرید میده و این حق انتخاب رو من خیلی پسندیدم.
در کل کاری متفاوته که من ازش خیلی لذت بردم و جز بازی کیلر 7 تو ps2 من نظیرش رو جایی ندیدم.
بازی فوق العاده و زببایی هستش و ماموریت هایی خاص ;) رو هم که داره که .... :-b

تا چند روز پیش دقیقا داشتم به نسخه ی PC این بازی فکر میکردم !!
من تا دیروز که داشتم برای دانشگاه برمیگشتم روی PS3 بازی می کردم بازی قشنگی هست گرافیک جالبی هم داره سرگرمتون میکنه در کل ..

ببین یعنی حرف نداره. اگه hack & slash باز باشی خیلی باهاش حال میکنی ;) البته بعد از dmc و بایونتا. البته اگه -18 هستی توضیه میکنم بازیش نکنی :d

یکی از بی خود ترین بازی های زندگیم یود فقط خیلی خوب اچیومنت(یا اچوومنت:d) می داد
خب مگه مجبوری وقتی از سبک hack & slash خوشت نمیاد بیای بازی را الکی ترول کنی :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or