Kill Zone 2 Clan:Iranian Helghast IRHE

™Meysam

کاربر سایت
سلام به همه بر بچهای خوب بازی سنتر :p
اینم کلن برو بچ خوب بازی سنتر البته از نوع حرفه ای :p
منم گفتم یک تاپیک بزنیم برای اینکه هم کلنی های خودمون بیان در باره مسابقات و تورنمنت ای که میزاریم صحبت کنن ساعت و افراد که باید در تورنمنت باشند و ....
البته کلن ما تعریف نباشه بزرگ ترین کلن ایرانی هستش همه دوستان ایرانی :p
خوب سرتونو درد نیارم کلن ما17 نفر عضو داره :eek:
خلاصه بگم ما امادگی هر مسابقه ای رو داریم با کلن های ایرانی :love::love:
ولی باید حتما ایرانی باشند نه یکی تو کلن دیگه باشه یک ایرانی با 10 تا خارجی این کلن ایرانی نیست :love:
انشالا بچه های ایران همیشه حرف اول رو بزنند:love:
راستی کلن عضو میگیره :p:p
3 یا 4 تا البته باید 20000 تا امتیاز داشته باشند :biggrin1::biggrin1:
البته کلن ما مقررات داره همه بچه ها هم کلن هم خودشون قبول کردن کسی حق ورود به تورنمنت ها رو داره که رنک هفتگی بالای داشته باشد رنگ بنفش یا قرمز چون دیگه کسانی که خوب بودن تو کلن هرشب با کسی که هفته ای 2 بار سر میزنه فرقی باشه خوشبختانه بچه های ما هر شب که هیچ هستن روزشم هستن:biggrin1::love:

راستی از مدیران هم خیلی متشکرم که گذاشتن این تاپیک روبزنیم:love:

دمت گرم میثم جان:biggrin1:
پیش به سوی یک رتبه خوب در دنیا برای خودمون:biggrin1:
حرکت خوبی بودش به نظر من یک کلوپ هم بزنیم خوبه تا بچه ها در اونجا در مورد نحوه انجام بازی ها در مپ های مختلف و استراتژی های خاص خودشون حرف بزنند.

من هم که عضوشم امیدوارم موفق بشیم راستی میثم جان من نمی تونم بیام این اینترنت نمی دونم چرا این جوری شده امروز می ام به احتمال زیاد :biggrin1:

ایول به داش میثم واقعا استادی راست میگم من که باهات بازی کردم خودت تنهای 10 نفرو میزنی واقعا راست میگم واقعا کلنتون همیشه فعاله هر بار که من اومدم تو انلاین کیل زون2 بچه های شما داشتن بازی میکردند این ینی کلن ایرانی

کلن فقط iranian helghast

سلام به برو بچز خوب کلن:cheesygri.بچه ها از این به بعد هر شب باید یکی دو مسابقه خفن:evil: براتون ترتیب بدم که سر حال بیاید. در ضمن وقتی میگم onineباشید حتما باشید:love:

سلام به برو بچز خوب کلن:cheesygri.بچه ها از این به بعد هر شب باید یکی دو مسابقه خفن:evil: براتون ترتیب بدم که سر حال بیاید. در ضمن وقتی میگم onineباشید حتما باشید:love:
من که پایم بزار بزنیم لهشون کنیم:biggrin1: چرا دیشبی کنسل شدش؟ برای من ساعت 10:10 بود زد که کنسل شده و بازی 10:30 برگزار نخواهد شد؟:confused:
تولدت مبارک برهان جون:love:
مرسی محسن جان:biggrin1::love::biggrin1:

خوب دوستان عزیز همین جا جا داره که به دو نفر از توی کلن تبریک بگم:biggrin1: 1-اشکان که با رتبه ای حدود 1200 موفق شد جز 1 درصد بشه. 2-خودم که با رتبه 1020 موفق شدم جز 1 درصد بشم.
فقط یک نکتع در مورد بازی اشکان به نظر من مشکل داره. اشکان تو بازی خیلی میمیره. بیش تر از همه و حتی kill به Death اشکان رو نگاه می کنی حدود 2300 بار بیشتر مرده که به نظر من باید یکم محتاط تر بازی کنه و دل رو به دریا نزنه:biggrin1: البته محسن و میثم و حامد و بقیه باید به کسی گوشزد بکنند و من فقط به عنوان یک دوست این حرف رو زدم تا کلن پیشرفت بکنه.
موفق باشید

فقط یک نکتع در مورد بازی اشکان به نظر من مشکل داره. اشکان تو بازی خیلی میمیره. بیش تر از همه و حتی kill به Death اشکان رو نگاه می کنی حدود 2300 بار بیشتر مرده که به نظر من باید یکم محتاط تر بازی کنه و دل رو به دریا نزنه:biggrin1: البته محسن و میثم و حامد و بقیه باید به کسی گوشزد بکنند و من فقط به عنوان یک دوست این حرف رو زدم تا کلن پیشرفت بکنه.
موفق باشید
سلام
برهان جان اشکان جوان هست و جاهل خودم باهاش صحبت میکنم وسر عقل میارمش:cheesygri:biggrin1:

دوستان من من تا 2 یا 3 روزه دیگه میام دستگام منفجر شد:cheesygri
بدن درد گرفتم;)
به امید موفقیت به همه بچه های کلن به خصوص افیسر هاش:cheesygri

خوب دوستان عزیز همین جا جا داره که به دو نفر از توی کلن تبریک بگم:biggrin1: 1-اشکان که با رتبه ای حدود 1200 موفق شد جز 1 درصد بشه. 2-خودم که با رتبه 1020 موفق شدم جز 1 درصد بشم.
موفق باشید
بابا من هم همیشه به این اشکان خرگوش میگم ولی فایده نداره

بابا این اینترنت من خیلی داغونه برهان دیده :biggrin1:یارو منو می زنه هیچیم نمی شه ولی من می زنم یارو می میره :biggrin1:امشب هستم حتما ولی محسن تروخدا !!با اون پرشین ارمی نزار که فقط منو و حامد می ریم می بریم :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or