Kiefer Sutherland ستاره سریال 24 و حظورش در شماره جدید بازی Mortal Kombat !

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
75939393537621086810.jpg

Kiefer Sutherland در مصاحبه اخیر خود با سایت IGN تایید کرد درگیر شماره جدید بازی Mortal Kombat بوده است.
Sutherland زمانی که درباره نقش خود در بازی MGS5 به عنوان شخصیت Big Boss بحث میکرد گفت: "من در Mortal Kombat هم بوده ام،بازی بزرگیه البته نه مثل MGS5". او درباره نقشی که در بازی MK به عهده داشته است حرفی نزد و فقط به مقایسه دو بازی با همین یک جمله پرداخت.
Sutherland بیش از یک سال است بر روی MGS5 کار میکند و حالا از به پایان رساندن کار خود در بازی Mortal Kombat میگوید.
Warner Brothers ناشر بازی درباره مشارکت Sutherland در شماره جدید MK و پروژه جدید استودیو NetherRealm تا الان هیچ پاسخی نداده است.

10051721154699266975.jpg
منبع

آخرین ویرایش:
ناشر بازی درباره مشارکت Sutherland در شماره جدید MK و پروژه جدید استودیو NetherRealm تا الان هیچ پاسخی نداده است
خداکنه تکذیب کنند یا حداقل یه مبارز کاملا فرعی و بیخود رو بهش بدند :| First MGS now This؟ What the hell you want؟
این عکس Scorpion واسه چی آخر خبر هستش؟ :d نگند یه وقت دادند صدای این بابا رو در بیاره؟
کار بیخودی هستش. صداپیشه های قبلی همه عالی بودند و مشکلی نبود.

خداکنه تکذیب کنند یا حداقل یه مبارز کاملا فرعی و بیخود رو بهش بدند :| First MGS now This؟ What the hell you want؟
این عکس Scorpion واسه چی آخر خبر هستش؟ :d نگند یه وقت دادند صدای این بابا رو در بیاره؟
تو پیج فیس بوک IGN این عکسو گذاشته بود:d

چرا؟ صداگذار خوبی نیست؟ بازیگر خوبی نیست؟ مشکلت باهاش چیه؟

میدونی تا حالا صداگذار چندتا انیمیشن بوده؟ اصلا یکی از دلایل معروفیتش دوبله ی خوبشه!
خب من که نمیگم اکتور نبوده یا منکر دوبله خوبش شدم !؟
اگه اینطوره Jack Black هم اکتور خوبیه و سر Kung Fu Panda ترکوند .. به نظرتون نمیتونه گزینه خوبی برای MGS VI باشه !؟

خب من که نمیگم اکتور نبوده یا منکر دوبله خوبش شدم !؟
اگه اینطوره Jack Black هم اکتور خوبیه و سر Kung Fu Panda ترکوند .. به نظرتون نمیتونه گزینه خوبی برای MGS VI باشه !؟
نه چون tune صداش یه جورایی طنزه و مثل کیفر خشن نیست! دوبلور کسی مثل بیگ باس باید صداش خشن باشه! خیلی واضحه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or