Keiji Inafune کاپکام را ترک کرد !

MαMαSαN

کاربر سایت
inafune1.jpg

چند روز پیش بود که Keiji Inafune اعلام کرد که از کار کردن در شرکت کاپکام خسته شده و سرانجام پس از 23 سال کار در این شرکت، از کاپکام جدا شد.

Keiji Inafune مرد بزرگی بود و عنوانهای بزرگی همچون Onimusha و DeadRising را خلق کرد ودلیل جدا شدن وی از کاپکام به این شرح بود: او گفت: " من در طی این 23 سال فقط در این شرکت به عنوان طراح ارشد مشغول به کار بودم و حال احساس می کنم در این شرکت به بالاترین سطح ممکن رسیدم و مدیون کاپکام هستم.

او از کارمندان خود در کاپکام اعلام رضایت کرد و گفت: " من عاشق کاپکام هستم و از نظر من کاپکام بهترین شرکت بازی سازی در جهان است "

Keiji Inafune فعلآ قصد دارد به کار خود ادامه دهد و الگوی خود را مرد بزرگ و فیلمساز مشهور ژاپنی یعنی Akira Kurosawa می داند که تا زمان مرگ خود به کارش عشق می ورزید.

برای این مرد بزرگ ارزوی موفقیت داریم.

inafune1.jpg

چند روز پیش بود که Keiji Inafune اعلام کرد که از کار کردن در شرکت کاپکام خسته شده و سرانجام پس از 23 سال کار در این شرکت، از کاپکام جدا شد.

Keiji Inafune مرد بزرگی بود و عنوانهای بزرگی همچون Onimusha و DeadRising را خلق کرد ودلیل جدا شدن وی از کاپکام به این شرح بود: او گفت: " من در طی این 23 سال فقط در این شرکت به عنوان طراح ارشد مشغول به کار بودم و حال احساس می کنم در این شرکت به بالاترین سطح ممکن رسیدم و مدیون کاپکام هستم.

او از کارمندان خود در کاپکام اعلام رضایت کرد و گفت: " من عاشق کاپکام هستم و از نظر من کاپکام بهترین شرکت بازی سازی در جهان است "

Keiji Inafune فعلآ قصد دارد به کار خود ادامه دهد و الگوی خود را مرد بزرگ و فیلمساز مشهور ژاپنی یعنی Akira Kurosawa می داند که تا زمان مرگ خود به کارش عشق می ورزید.

برای این مرد بزرگ ارزوی موفقیت داریم.
همون dead rising رو خلق نمیکرد بهتر بود
همون خداحافظی کند خوشحالتریم
همون برنگردد به نفع ماست

البته من بعید میدونم بعد از رفتن ایشون هم Capcom درست بشه.
دقیقا" ... یه ضرب المثل هست که میگه ، بد میره ، بد تر میاد :دی
ازین به بعد باید به امثال Lost Planet 2 بگیم شاهکار های کپکام ، یادشون بخیر ! :دی
همون dead rising رو خلق نمیکرد بهتر بود
همون خداحافظی کند خوشحالتریم
همون برنگردد به نفع ماست...
LOL ...

از صحبت های اخیرش معلوم بود اول گفت صنعت بازی سازی ژاپن چند سال عقب هست بعد اومد گفت از بازی ساختن حالش بهم می خوره .
حالا باز شانس اوردیم خود کشی نکرد

حالا یه نسل شرکت بازی خوب نساخت شرکت منفور شد خالق اثر بزرگی مثل onimusha هم منفورتر جالبه والا.dead rising و lost planet ممکنه شماره دومشون زیاد جالب نبوده باشه ولی شماره اول هر دوتا عنوان واسه استاندارد 3 سال پیش بازی های خوبی بودن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or