Kazunori Yamauchi: سال بعد بهترین حالت برای Gran Turismo 7

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
image.jpg

فقط دو هفته تا انتشار بازی Gran Turismo 6 زمان باقی است .
اما سازنده سری بازی Gran Turismo یعنی آقای Kazunori Yamauchi در گفتگو با سایت topgear سخن از
بازی Gran Turismo 7 به میان آورده است.
ما نمی خواهیم دسترسی به Gran Turismo 7 خیلی طولانی شود، بهترین حالت این سناریو؟ سال بعد است.
هدف ما در بازی Gran Turismo 6 این بود که از 100 درصد توان نرم افزاری برای بهره گیری از کل معماری PS3 استفاده کنیم اما کنسول PS4 خیلی بهتر است، بنابراین من فکر می کنم که کیفیت بازی زمانی که شما مشغول آن هستید در تمام جهات تقویت می شود .

ایشان درباره با رقیب این بازی یعنی عنوان Forza ادای احترام کرده و گفته است:
سبک مسابقات(اتوموبیل رانی) در همه وجوه کامل نیست و من خوشحال میشوم که هر کسی که می تواند بسیار تلاش کند تا این سبک از همه لحاظ تقویت شود.

1

همین نیم ساعت پیش داشتم فکر میکردم چرا سونی GT6 رو الان داد؟ و مسلما تا چند سال بعد این بازی روی PS4 نمیاد:d
اینکه قراره سال بعد بدنش برای فروش کنسول فوق العادس

با اینکه از سیمولیتور خوشم نمیاد ولی
من خوشحال میشوم که هر کسی که می تواند بسیار تلاش کند تا این سبک از همه لحاظ تقویت شود
واقعا روم تاثیر گذاشت......................:)

گفته تو بهترین سناریو سال دیگه میاد :دی نگفته تو بدترین سناریو چقدر طول میکشه :دی هرچند کار رو پی اس 4 انقدر آسونه که طبیعتا مشکلات این نسلو نداره استاده کبیر :دی

خیلی خوبه اگر درست یک سال دیگه نسخه بعدیش عرضه بشه چرا که بهونه دست فنهای رقیب نمی ده که GT هر 4 سال یک بار عرضه می شه بایدم فروشش این باشه اون باشه...GT تو صنعت بازی یدونست
من خودم نخستین تجربه ریسنگم که ازش لذت بردم GT بود بعد CMR بعدشم NFS Undergrand 2 و Grid 1 و آخر از همه Forza 3 و 4 و دیگر هیچ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or