Kaz Hirai مدیر سونی خواهد شد.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
Kaz Hirai رئیس سونی خواهد شد.

طبق گزارش داده شده توسط Nikkei، قرار است در ماه April امسال Kaz Hirai را به عنوان رئیس سونی ببینیم، و Howard Stringer نیز نقش CEO [Chief executive officer] را به عهده خواهد گرفت. امیدواریم که با روی کار آمدن او شرایط سونی تغییر پیدا کند.

75246138948494679730.jpg

در گذشته Kaz Hirai نقش مدیر و CEO بخش گیمینگ و بازی ها سونی را بر عهده داشت و خیلی زود به درجات بالاتر رسید. در حال حاضر او جایگاه قبلی خود را به Andrew House واگذار کرده و میتوان گفت که رئیس به چون و چرای سونی میباشد.

Kaz Hirai همان کسی است که PSP Go و Xperia Play را نیز برایمان به ارمغان آورد، آیا این مسئله میتواند خبر خوشحال کننده ای برای بخش بازی های سونی باشد؟ به هر حال واضح است که او قبلا با شکست مواجه شده، پس توانایی این را دارد که PS4 و مسائل پیرامون آن را بهتر کنترل کند و شکل ببخشد.

اما چیز خوبی که در مورد روی کار آمدن Kaz Hirai وجود دارد این است که Sony سرمایه گذاری بیشتری روی بخش گیمینگ و بازیهای خود خواهد کرد، که مطمئنا خبر خوشحال کننده ای برای گیمرهای سرتاسر جهان است.

منبع

آخرین ویرایش:
که Sony سرمایه گذاری بیشتری روی بخش گیمینگ و بازیهای خود خواهد کرد،

اتفاقا بر عکس من فکر میکنم سونی با این همه مشکلاتی که این نسل براش اومد و ضرر های که کرد سرمایه گذاری رو از بخش گیم کمتر کنه..

موسیقی گیم فیلم و..سونی از بقیه بخش ها بهتر عمل میکنن بقیه همش ضرره ولی موسیقی و فیلم و..سود زیادی براش داره پس بیشتر روش سرمایه گذاری میکنن.یه نمایندگی برا بعضیا تو ایران بزنه خیلی به نفعشه

سود اورتریم بخش سونی بیمه هستش و زیانبارترین تلویزیون سازیش هستش اگر قرار باشه بخشی از سونی خذف بشه تلویزیون هستش

اتفاقا بر عکس من فکر میکنم سونی با این همه مشکلاتی که این نسل براش اومد و ضرر های که کرد سرمایه گذاری رو از بخش گیم کمتر کنه..
من موندم این تحلیل های خفن از کجاتون درمیاد؟! اره سونی ضرر داد و ورشکست شد ماکرو هم تمام قله های موفقیت رو درنوردید و موفق شد با بازیهاییش که کسی کود حیوانی هم بارشون نمیکنه! حله الان؟

سونی از سال 2009 بود فکر کنم یا یه سال دیگه که کنسول ps3 از مرحله ضرر دراومده و وارد سود دهی شده
بخش گیم هم سود زیادی برای ناشر داره ....خود مایکرو تو چند سال اول که برای مشکلات کنسولش ضرر میداد از بخش فروش بازیها جبران میکرد
برای من یه چیز جالبه که این ساز مخالف یه عده همیشه هست:d

البته مثل اینکه به این زودی ها خبری نخواهد بود

nnototota.png

Sony has confirmed that Hirai will not be rising to power, not at the moment

داستان از این قراره که به احتمال زیاد Stringer که در حال حاضر 69 سالشه ممکنه تا سال 2013 بازنشست بشه که در این صورت Hirai شانس زیادی برای جانشین شدن رو داره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or