Katsuhiro Harada معتقد است که PS5 دیگر یک کنسول نخواهد بود

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ps4cloud-670x389.jpg

تهیه کننده سری Tekken آقای Katsuhiro Harada به دلیل داشتن ایده های افراطی مشهور است. با این حساب ایشان تجربه زیادی را در بازار کنسول ها دارند و نظرهایشان را نمی شود به راحتی نفی کرد.
دید ایشان درباره کنسول های آینده و مخصوصا PlayStation 5 در عین حال که جالب است، وحشتناک می باشد. آقای Harada درباره این موضوع طی مصاحبه خود با Famitsu می گویند:
من فکر می کنم در آینده موارد مختلف بر روی سرویس ها و خدمات قابل بازی خواهد بود تا سخت افزار. در این میان بیشتر از همه به Cloud اشاره شده است و اگر خدمات این سیستم پیشروی کند، دوره ای را شاهد خواهیم بود که فقط اسم سرویس ذکر می شود. PS5 احتمالا دیگر یک کنسول اصلی ندارد و فقط یک کنترلر و نمایشگر خواهد بود. با این حساب چیزی که می ماند فقط نام سرویس است. به عنوان مثال ممکن است فقط PlayStation network نامیده شود. Steam یک پلتفرم شناخته شده است اما یک پلتفرم سخت افزاری نیست. نام یک سرویس است.
صحبت های آقای Harada جالب است مخصوصا زمانی که رئیس استدیوهای جهانی سونی آقای Shuhei Yoshida آینده را می بینند که در آن بازی های PlayStation بر روی هر دستگاهی قابل بازی خواهد بود.
شما چه فکر می کنید؟
DS

واقعا چرا دید اکثریت بده نسبت به این موضوع ؟! چرا همه دوست دارن سخت افزارشون رو واسه خودشون داشته باشن؟! چه فرقی داره مگه زیرساختهاش مهیا باشه بزار اینطوری نباشه اونطوری باشه .. خیلیم خوبتره .. میتونید راحتتر بین سرویسها مانور بدین و بهترین رو انتخاب کنید .. هیچ فرقی نداره خیلیم خوبتره اتفاقا .. منتظر این آینده هستم من ..

واقعا چرا دید اکثریت بده نسبت به این موضوع ؟! چرا همه دوست دارن سخت افزارشون رو واسه خودشون داشته باشن؟! چه فرقی داره مگه زیرساختهاش مهیا باشه بزار اینطوری نباشه اونطوری باشه .. خیلیم خوبتره .. میتونید راحتتر بین سرویسها مانور بدین و بهترین رو انتخاب کنید .. هیچ فرقی نداره خیلیم خوبتره اتفاقا .. منتظر این آینده هستم من ..
چون اینجا ایرانه و این جمله خودش یه دنیا حرف توشه.

متاسفانه و یا خوشبختانه احتمالا این نسل آخرین نسل کنسول ها هستش.حتی ممکنه آخر همین نسل ps4 و xbox 1 تغییر کاربری بدند و فقط وسیله ای باشند برای استریم شدن بازی ها.
نکته مثبت قضیه اینه که احتمالا قیمت بازی ها کاهش پیدا میکنه و یا حداقل افزایش پیدا نمیکنه.
نکته منفی هم اینه که بساط هک جمع میشه و برای کشورهای جهان سوم مثل اینجا دسترسی به بازی ها بخاطر سرعت پایین نت به درستی امکان پذیر نیست.مگر اینکه تا 7-8 سال آینده بتونیم شاهد سرعت های بالای 30mb تو ایران باشیم.
--------
اصلی ترین خوشحالی من اینکه دیگه شاهد محدودیت سخت افزاری نخواهیم بود.میشه امیدوار بود دیگه شاهد افت فریم و مشکلات تکنیکی تو بازی ها نخواهیم بود.
واصلی ترین نگرانیم قیمت ارز و نحوه خرید بازی هاست.

آخرین ویرایش:
به نظر من به هیچ وجه اینجور نمیشه.
درست سرعت نت بالاتر میره ولی کیفیت بازی ها هم افزایش پیدا میکنه.
نسل بعد مطمئنا حداقل رزولیشن 4K مشه که استریم کردن اون یک سرعت خیلی بالاتر میخواد.
همین الان برای کنسول همیشه آنلاین مشکل هست. دیگه استریم 4K ......

امکان نداره اینطور بشه همین طور که خبرنگار گفته نظریه های افراطی دارند ایشون این حرف و زدن مگه میشه شاید طرف میخواد با کنسولش یه کارهای شخصی بکنه باید انلاین بشه خطوط اینترنت همیشه نوسان داره سرعت کم و زیاد میشه برقه دیگه پیش میاد باید یه چیز پایدار باشه این وسط اونم کنسوله حالا اگه هم اینطور باشه واسه هکرها راحت میشه سریع هک میشه اینجا دیگه ما هکر کرک کن نداریم هکرهای زیادی حمله میکنن و اخر یه سوراخی پیدا میکنن اگه اینطور بشه ولی من بعید میدونم

ما دعا میکنیم در ایران اینترنت باسرعت 100 مگابایت و نامحدود به قیمت یه 128 نامحدود بدن تا ما هم از سیستم ابری و این چیزا استقبال کنیم. البته ما از پیشرفت بشریت کلا استقبال میکنیم ولی این پیشرفت یه گوشه چشمی هم به ما نشون بده خدا رو خوش میاد

هر وقت کنسولا اینجوری بشن که باید ببوسیم بزاریم کنار

نت ماها یه عکس رو هم به زور میاره چه برسه به پردازش اینترنتی یه بازی نسل نهم!

حالا ما ایرانیها و جهان سومی ها به کنار...اون کشورای پیشرفته همه جای کشورشون اینترنت پر سرعت پوشش داره واقعا؟
شاید طرف خواست بره مسافرت تو دل کوه و جنگل!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or