Kano در Mortal Kombat X حضور خواهد داشت!

am3

کاربر سایت
حضور دوباره شخصیت Kano در Mortal Kombat X تایید شده است. اگر بتوان روی تصاویری که از مجله یک آلمانی پخش شده است حساب باز کرد!
این تصاویر اول در این تویتر پخش شد. طبق بررسی این تصاویر می توان نتیجه گرفت که Kano جدید به فنون کشتی مسلط است و از حرکت Flying Knee به عنوان ضربه مخصوصش بهره می برد.
لازم به ذکر است که سازنده سری Ed Boon، پیشتر اعلام کرد که در گیمزکام با شخصیت و اطلاعت جدیدی از Mortal Kombat X همراه خواهیم بود.
تصاویر منتشر شده از Kano در این مجله را می توانید در ادامه مشاهده کنید.

44167140716878732965_kano-2.jpg
23168140716878115032_Kano_1.jpg

MORTAL KOMBAT X: KANO LEAKS IN GERMAN MAGAZINE--IGN

یکمی دیگه این ماجرایMKX دراه فروم رو شلوغ میکنه 100 تا تاپیک برای تریلر یا تایید کارکتر هست تو جاهای مختلف فروم
همه رو ادغام کنید مدیر محترم

یکمی دیگه این ماجرایMKX دراه فروم رو شلوغ میکنه 100 تا تاپیک برای تریلر یا تایید کارکتر هست تو جاهای مختلف فروم

کجای کاری براد.
برای هر شخصیت و مپ که معرفی میشه یه خبر جدید میخوان بذارن:))

کجای کاری براد.
برای هر شخصیت و مپ که معرفی میشه یه خبر جدید میخوان بذارن:))
من صحفه ی اول رو چک کردم چیزی درباره MKX نبود :دی
صد در صد لیک شدن شخصیت و مپ خبر حساب میاد! عکس و تریلر نیست که :| :دی

Ed Boon تصویر همبرگر توییت کرده :| و در نهایت مشخّص کرده که منظورش "سس خردل و کچاب" بوده !:|که منظور از "کچاب" همون Sektorه و "خردل" هم همون Cyrax به خاطر رنگشون !:دی
48491808103263992322.jpg

دقت کنی لیزر چشمش سرجاش حضور داره :دی
دمشون گرم طراحیش حرف نداره :|
اما از این حرفها گذشته ترجیح میدادم تمام قدیمیها وجود داشتن اما شخصیت جدیدی اضافه نمیشد :|
من نسخه سگا رو بازی گردم ولی خیلیاشون یادم نمیاد الان از اون نسخه کیا حذف شدن ؟ منظورم از نسخه سگاس؟
تو نسخه mortal kombat 2011 هم نبودن ؟ منظورم اوناست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or