Jungle، کنسول دستی پاناسونیک

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
jungle.jpg

این اولین باری نیست که پاناسونیک به دنیای کنسول‌های دستی پا می‌گذارد و قبلا نیز شانس خود را با 3DO امتحان کرده بود که نتوانست چندان مورد قبول واقع شود.

اما این بار کمپانی پاناسونیک، بازی‌های آنلاین و MMO را نشانه رفته است. بازیباز‌ها می‌توانند با خرید کنسول Jungle در هر کجایی که هستند به بازی‌های MMO دسترسی پیدا کنند.

به گفته Gizmodo، این کنسول دارای صفحه کلید، موس تاچ( شبیه لپ‌تاپ)، d-pad و کلید‌های جانبی می‌باشد. همچنین یک پورت HDMI و میکرو USB نیز در آن تعبیه شده است و سیستم عامل لینوکس بر روی آن قرار دارد.

Battlestar Galactica MMO اولین بازی‌ست که این کنسول ساپورت می‌کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به سایت رسمی آن مراجعه کنید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Akiba
شکلش که خیلی بده.البته اگه واقعاخودش باشه.بهتر بود پاناسونیک رو گوشیهای هوشمند سرمایه گذاری میکرد اینطوری هم بازار گیم رو داشت هم موبایل.

به نظر من خیلی شاخه !
همین که صفحه نمایش تاشو خودش خیلیه :دی آدم کمتر گردن درد میگیره :دی

HDMI هم داره ناقلا :دی خیلی تمیزه پسر ! :دی فک کنم بخاطر اینکه MMO رو نشانه رفته سود عالی ـی کسب کنه ! واقعا تو کنسولهای دستی که هیچ تو کنسول های خانگی نیز این سبک جاش خالیه کم و بیش :دی

از هر نوع کنسول جدید از هر برند جدید استقبال می کنیم :d از رقابت برندها ما سود میکنیم چون مجبورن کیفیتشون رو بالا ببرند به خصوص اگه رقیبشون یه برندی مثل پاناسونیک باشه >:d<

سلام ممنون ا خبر
ولی باید ذکر میکردین این کنسول به طور کامل یک Online Portabl یعنی کل بازی تحت اینترنت اجرا میشه
مثل Onlive و OTOY (بازی ها روی یک Could Coumputer اجرا میشن و با اینترنت روی کنسول نمایش داده میشه)

فکر کنم فقط به درد کشورهای پیشرفته میخوره که اینترنت پر سرعت دارن مثل همون ژاپن و اروپا و usa
این دومین کنسول پاناسونیک نیست در واقع اولین کنسول هست ولی این کمپانی قبلا دوبار تو دنیای گیم حضور داشته 3DO که خیلیا فکر میکنن کنسول پاناسونیک بوده کنسول کمپانی 3DO بود ولی به خاطر کیفیت بالای رمهای پاناسونیک تو اون زمان قرارداد ساخت کنسولشو به مدت 2 سال انحصاری با پاناسونیک بست ولی بعدش امتیازشو به گلداستار (ال جی الان) و سامسونگ و هیتاچیم فروخت یعنی فقط پانا نبود که 3DO میساخت.
کنسول بعدی پاناسونیکم Panasonic Q بود که همون نینتندو گیم کیوب بود به اضافه مولتی مدیا!
915781_76942_front.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or