Joshua Rubin نویسنده Destiny به Telltale Games پیوست

Mr. Worldwide

کاربر سایت
75b9f43c16d0fb0bf401f5c5871f07d4.png

Joshua Rubin نویسنده بازی Destiny که کمتر از 3 هفته دیگر منتشر می شود Bungie را به مقصد Telltale Games برای کمک به توسعه داستان عنوان جدید این استدیو یعنی Game of Thrones ترک کرد.
Rubin در Destiny به عنوان کمک نویسنده به Joseph Staten سرپرست نویسندگان این بازی کمک می کرد. داستان Destiny تکمیل شده است و نمی شود داستان را تغییر داد. او تایتان ها را ترک کرد به نگهبانان شب پیوست.

Joshua Rubin در مرد پیوستن به استدیو جدید بیان کرد:"
در آخر باید بگوییم, Bungie بازیی می سازد که درمورد تیراندازی به موجدات بیگانه است این در حالی است که هنر واقعی نوشتن در بین گلوله ها است" به عنوان آقای Staten باید بگوییم من نمی توانم پیشنهاد Telltale را رد کنم, چرا که این پیشنهاد برای ساخت بازیی بیشتر داستان محور است."

Rubin قبلا در Capcom, EA Visceral Games و همچنین نویسندگی در عنوان Assassin’s Creed II در کمپانی Ubisoft بوده است.

منبع

قبل از اینکه Game Of Thrones توسط Telltale تایید بشه من یکی از آرزوهام این بود که حق استفاده از ایده این اثر بدست استودیویی مثل CD Projekt میوفتاد و یک RPG وسیع و عمیق مشاهده می کردیم چون فضای Game Of Thrones بشدت به درد یک بازی RPG میخوره اما در هر صورت گویا با یک بازی کاملا متفاوت از Telltale طرف هستیم در حالی که دنیای Game Of Thrones برای یک بازی در سبک RPG مناسبتر بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or