Jonathan Cooper از كار در Naughty Dog می‌گوید .

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

jonathan cooper انیماتور ارشد بازی‌های همچون Assassin's Creed III, Mass Effect 1 , 2 در بلاگ رسمی‌ خود چنین گفت :

" ۱۰ ساله پیش که به کانادا مهاجرت کردم ، بر روی بازی‌های زیادی کار کردم و اکنون تمام انرژی خودم را صرف بعضی‌ دیگری با شخصیت‌های زیاد و داستان دیگری کنم . در فوریه گذشته من به سانتا مونیکا آمدم تا در استودیو naughty dog و بر روی بازی بعدی از سری آنچارتد کار کنم .
NaughtyDog1.jpg

وقتی‌ که در یوبیسافت مونترال که یک ستودیو هنر -محوراست بودم به دنبال استودیو می‌گشتم که انیمیشن را به اندازه یوبیسافت جدی بگیرد ، و از آنجا که nd را یک ستودیی قدر در زمینه انیمیشن میدانم ، به این استودیو آمدم .
کاری که در nd می‌کنم با کارهای قبلی من بسیار متفاوت است . در اینجا انیماتور‌ها باید مرحله گرا طراحی کنند ، و نه تنها باید انیمیشن‌ها را بنویسند ، و یا آنها را کارگردانی کند ، بلکه در بعضی‌ موقع باید در motion capture بازی کنند ! این برای من یک تغییر بزرگ از یوبیسافت به حساب میاید . و بعد از یک ماهی‌ که در اینجا مشغول به کار بودم مطمئنم این بازی یک جهش در زمینه انیمیشن بازی خواهد بود . من نمیتوانام تا زمانی‌ که شما این بازی را ببینید صبر کنم . ..

منبع

Last edited by a moderator:
نمیدونم چرا وقتی علامت پنجه اول هر بازی میاد قشنگ صدای قلبم ر میشنوم چون میدونم چه چیزایی در انتظارم هست
:praying::praying::praying::worthy::worthy::clap::o:o و یه سری حس دیگه:d

فقط یکی از تجربه‌هاش کارگردانی انیمیشن‌های AC3 بوده که خیلی جایزه گرفت در این مورد. لهجه خیلی باحالی هم داره. اسکاتلندی هست احتمالا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or