JoJo's Bizarre Adventure All-Star Battle انحصاری جدید PS3

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
cyberconnect2-logo-600x300.jpg

استدیو سازنده Aura's Wrath یعنی CyberConnect2 از عنوان بعدی خود پرده برداری کرد.

عنوان جدید این استدیو که یک بازی مبارزه ی میباشد JoJo's Bizarre Adventure All-Star Battle نام دارد، که بر اساس یک کامیک ژاپنی با همین نام ساخته خواهد شد.

هنوز اطلاعات زیادی از این عنوان در دست نیست اما گفته شده که شخصیت های اصلی کامیک قابل بازی خواهند بود. گویا یکی از شخصیت ها میتواند سوار بر اسبی شده و با کمک آن به حریفان خود آسیب برساند و شخصیت دیگر نیز توانایی این را دارد که با مشت های پشت سر هم و سریع خود از رقیبان استقبال کند.

استدیوی CyberConnect2 با ساختن بازی از روی انیمه و کامیک های ژاپنی غریبه نیست و قبلا نیز بازی های زیادی بر اساس انیمه معروف ژاپنی، Naruto ساخته است. JoJo's Bizarre Adventure All-Star Battle قرار است در زمانی نامعلوم به صورت انحصاری برای کنسول PS3 عرضه شود.

بازی‌سنتر | اخبار | JoJo's Bizarre Adventure All-Star Battle انحصاری جدید PS3
منبع اصلی

تازه مثل اینکه آخر نسلی داریم بازیهای ژاپنی و شرق پسند بیشتری زیارت می کنیم به شدت استقبال میشه دی
پ.ن : علی هر چی بیشتر خبر بذاری بیشتر استقبال میشه اصلاً 10 سال جوون میشم اون آواتار و امضات رو میبینم دی

تازه مثل اینکه آخر نسلی داریم بازیهای ژاپنی و شرق پسند بیشتری زیارت می کنیم به شدت استقبال میشه دی
پ.ن : علی هر چی بیشتر خبر بذاری بیشتر استقبال میشه اصلاً 10 سال جوون میشم اون آواتار و امضات رو میبینم دی

اصلا این JoJo's Bizarre Adventure چی هست ؟! چه پروژه عجیبی انتخاب کرده این CyberConnect2 :دی از Asura's Wrath که خیلی خوشم اومد، البته این یکی سبکش مبارزه اییه و با Asura فرق داره

بزار ورجیل معرفی بشه دو هفته امضات افتاد دست من اون موقع منم به تو و آریا میخندم :دی

خبر رو بیخیال آواتارت اندازه کلی خبر ارزش داره ها ! .. قدرش رو بدون ! ...

امیدوارم احسان رو به یه Cosplay مشتی تبدیل کنی خودم عکس زیاد دارم نگران نباش از این بابت !

Asura چطوره ؟! می ارزه آدم بخره آخه یه جوریه !

بازی فایتینگ قدیمی این سری، دست Capcom بوده و سال 98 برای آرکید عرضه شده بوده. فایتینگ دو بعدی خوب و خوشگلیه. همین الان هم می‌تونین روی GGPO آنلاین بازی کنین.

این استودیوی جدید، دو بعدی کار نیست، نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or