John Needham به عنوان رییس Lionhead Studios برگزیده شد

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
lionhead.jpg

آقای Peter Molyneux استویدو خود را رها کرد و John Needham جانشین وی شد. به دلیل قرار داشتن این استویدو در اروپا، آقای Phil Harrison عضو بخش سرگرمی ماکروسافت بر کار Needham نظارت خواهد کرد.
وی پس از برگزیده شدن اذعان نمود: "این یک لحظه تاریخی در صنعت ما بود و من به خاطر پیوستن به Lionhead و Microsoft Studios بسیار مفتخر و هیجان زده هستم. هدف ما در Lionhead و بقیه استودیو های ماکروسافت، ساخت بازی های بزرگ و AAA با سخت افزار و نرم افزار های بی نظیر ماکروسافت است. برای شروع اولین پروژه، بسیار هیجان زده و منتظر هستم"
در حال حاضر مشخص نیست که Lionhead بر روی چه عنوانی کار می‌کند اما می‌توان انتظار یک عنوان نسل بعدی را در E3 داشت.
منبع

خدا به خیر کنه، طرف حیطه کاریش MMO هست :| قبلا هم تو Sony Online Entertainment بوده، در کل امیدوارم Lionhead کلا نره سمت بازی های آنلاین.

نره ؟! :d
دیگه سابقه این Needham فقط MMO ـه و این حرفاس ! چیزه دیگه ای تو کارش نبوده.
الآن جای جمله خودت باید بگی امیدوارم در کنار بازی های آنلاین و MMO، به IP های دیگه هم برسه !

نره ؟! :d
دیگه سابقه این Needham فقط MMO ـه و این حرفاس ! چیزه دیگه ای تو کارش نبوده.
الآن جای جمله خودت باید بگی امیدوارم در کنار بازی های آنلاین و MMO، به IP های دیگه هم برسه !
گفتم "کلا نره"، وگرنه مشخصه دارن یه MMO میسازن :دی ولی خب در کنارش میتونن بازی های دیگه رو هم بسازن یا Fable رو ادامه بدن.

ای بمیره هر کسی که کم کم داره این MMO رو مد میکنه . از دنیای گیم به یه بازیای داستان و شخصیت محور خوش بودیم که این غربیای لعنتی دارن خرابش میکنن . فقط امیدوارم بقیه استودیو ها جذب نشن و یکی دو تا از عناوین اولیه مثل Defiance ضعیف باشن تا استودیو ها جذبش نشن :دی
این استودیو ها نرن کافیه
Bethesda
Telltale
CD Project Red
Rockstar
UBI Soft
SCE
Bioware
Kojipro
از بعضیا که مطمئنم ولی از بعضیا نه .

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
ولي خداييش تصور دنياي آلبين تو يه mmo خيلي خيلي لذت بخشه:d....يعني يه چيز جالب و پركششي از آب درمياد(يه mmo شاد و رويايي)
البته قبول دارم اين وسط ماها كه اهل mmo نيستيم نابود ميشيم:d

.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or