John Carmack از id Software جدا شد

TCSCELL

8
کاربر سایت
88021587739750610953.jpg

John Carmack، مغز متفکر و برنامه نویس افسانه‌ای صنعت بازی، بعد از 23 سال، id Software را برای همیشه ترک کرده و همگان را در شُک بزرگی فرو برد.

Tim Willits مدیر استودیوی id Software در همین خصوص به IGN گفت: "جان که اخیرا علاقه‌مند به کار کردن بر روی تکنولوژی‌های غیر مرتبط با بازی شده بود، از سِمَت خود در id استعفا داد.."
ایشان ادامه داد: "کار کارمک بر روی id Tech 5 و تکنولوژی‌های مرتبط با ساخت بازی در id کامل شده است و جدایی او از تیم، تاثیر منفی بر روی بازی‌های در دست تولید نخواهد گذاشت. ما بسیار خوش شانس هستیم که تیمی متشکل از برنامه نویسان حرفه‌ای در اختیار داریم که با جان کارمک همکاری داشته‌اند و هم‌چنان به کار خود برای تولید بازی‌های بزرگ با تکنولوژی‌های پیشرفته ادامه خواهند داد. به عنوان همکارهایی قدیمی، ما برای جان آرزوی بهترین‌ها را داریم."

Carmack که یکی از موسسان id Software است، اخیرا به عنوان مدیر پروژه به Oculus پیوسته بود ولی کماکان به نوعی در id Software نیز حضور داشت. در آن زمان، Bethesda طی بیانیه‌ای گفت: "خوشحالیم که اعلام کنیم جان کارمک id Software را ترک نمی‌کند و هم‌چنان رهبری این تیم را در ساخت بازی‌هایشان بر عهده دارد."

اوایل سال، Todd Hollenshead رییس id Softwareنیز این استودیو رو ترک کرده بود.

کارمک در همین خصوص در Twitter خود نیز گفت:
27011674193573621664.png

Oculus از دادن هر گونه نظری در مورد این جدایی امتناع کرده است.

منبع:
Doom Creator John Carmack Officially Leaves id Software - IGN

بابا این چه خبری بود آخه آخر شبی؟!!!:-o:((
دیگه id software به نوعی تموم شدس، من نمیدونم دیگه کی اونجا مونده آخه؟!1 carmack رفت ، Hooper رفت، romero رفت، Hollenshead رفت، tom hall ، peterson ، abrash ، adrian carmack و خیلی های دیگه هم رفتن....، paul steed خدا بیامرز هم که که کلا از دنیا رفت:d. در کل از قدیمی های id همین Willits مونده و یکی دو تا دیگه مثل کوین کلود و اریک وب و چندتا دیگه. یعنی id به کل پالایش شده، از همین الان به طور کامل قطع امیدم از Doom 4 رو اعلام میکنم، و همینطور آرزو دارم Quake 5 دیگه هیچ وقت ساخته نشه:((.

از همین الان به طور کامل قطع امیدم از Doom 4 رو اعلام میکنم، و همینطور آرزو دارم Quake 5 دیگه هیچ وقت ساخته نشه:((.
یه عمری منتظر این ها بودم
154fs232528.gif
154fs232528.gif
154fs232528.gif
154fs232528.gif
154fs232528.gif
154fs232528.gif

از اونجایی که یه سری هستن ارادت خاصی به کارمک دارن ممکنه بیان اینجا مراسم رقص و شادی و Gangnam Style به راه کنن اول ببینید طرف کیه John D. Carmack - Wikipedia, the free encyclopedia بعد اگه روتون شد بیاید جلو :دی
در ضمن کارمک فقط از id جدا شده :crying1:

ID Software ــی که جان کارمک تووش نباشه رو فقط باید گذاشت توو جوب تا آب روان با خودش ببره! ای دی هرچی داره از کارمک داره. بدون کارمک آی دی نابود میشه.

احساس میکنم اگه کارمک بره اون مُهری که همیشه پای کارای id میخورد دیگه وجود نداره ، برای بچه هایی قدیمی مث خودم که عاشق id و Doom و Quake هستن واقعا شوکه کننده ست که دیگه جان کارمکی نیست که Doom و Quake بسازه ، واقعا حیف شد .

بعید نیست کارمک یکهو سر از والو در بیاره!!
چند وقت پیش شایعه شده که والو که جدیداً به تکنولوژی virutal reality علاقه پیدا کرده از کارمک به عنوان مدیر پروژه Oculus دعوت به همکاری کرده! حالا صحت و سقم خبر مشخص نیست.
ولی چیزی که مشخصه Oculus تو همایش 15 ژانویه والو حضور داره!

یکی ازاصلی ترین موسسان id Software ازاین شرکت جداشده ، بعد میگن مشکل خاصی هم پیش نمیاد !! مشخصه مشکل جدی ای بوده که کارمک بعد از این همه سال کار ، اومده بیرون . اخرشم نفهمیدیم ، تکلیف domm 4چی شد !

یکی ازبهترین مالات در باره جان کارمک هم مقاله زیره :

[h=1]جان کارمک | از دزدی تا رسیدن به صدر برترین بازیسازان دنیا[/h]

خداحافظ id Software ... :( کلاً دو تا عبارت id Software و John Carmack رو جدا از هم نمیشه تصور کرد.
حداقل امیدوارم به یه استودیوی درست حسابی ملحق بشه. یه دفعه نیاد اعلام کنه بازنشسته شدم و میخوام بزنم تو کار ماهیگیری ، یا مثلاً ساخت بازی های موبایلی !

فرخ ببینه ، سکته می کنه ...:d:(

تاپیکش را خودم زده بودم :

http://forum.bazicenter.com/thread84258/

واقعا دنیای بازی یکی از بزرگترین مهره هاش را از دست داد .
کلا طرف 43 سال داره باز سنش بالا بود یه چیزی ولی جوان هست هنوز .

بعید نیست کارمک یکهو سر از والو در بیاره!!
چند وقت پیش شایعه شده که والو که جدیداً به تکنولوژی virutal reality علاقه پیدا کرده از کارمک به عنوان مدیر پروژه Oculus دعوت به همکاری کرده! حالا صحت و سقم خبر مشخص نیست.
ولی چیزی که مشخصه Oculus تو همایش 15 ژانویه والو حضور داره!
خدا کنه همینطوری بشه ! اگه بره VALVE یکم تو کار بازی سازی هم براشون کمک کنه VALVE دیگه میشه خدای بازی سازی .

وقتی استاد (!) جوات یرلی و بروبچ هستن دیگه چه نیازی به این فسیل های بازی سازی (!) داریم :|

نکنه همین حرفا باعث شد استاد کارمک کیبوردش رو آویزون کنه ؟ اول صبحی خبر خیلی ناراحت کننده ای بود! :-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or