Joe Danger 1،2 برای PC تایید شد

RattleSnake

کاربر سایت
62285661181594729700.jpg

Hello Games استدیو مستقل انگلیسی تایید کرد که بازی‌های Joe Danger و Joe Danger 2: The Movie را برای PC در Steam منتشر خواهد کرد.

Joe Danger در سال 2010 برای PlayStation 3 و Xbox 360 عرضه شد و Joe Danger 2: The Movie نیز در سال 2012 منتشر گردید.

Sean Murray بیان کرد:"
PC
زادگاه اصلی Joe Danger است. من انجین نویسی Joe Danger را در سال 2009 در PC شروع کردم، ما نمی‌توانستیم devkits‌های کنسول‌ها را نگه‌داریم و پس بفرستیم. ولی حالا خوشحال هستیم که می‌‌توانیم بازی را عرضه کنیم. وقتی کار ما با بازی تمام شد شروع به توسعه نسخه PC کردیم."
نسخه PC این 2 بازی شامل ویژگی‌های ذیل است:"
ساپورت Big Picture Mode و Steamworks. دارای level editors و all the secret controls. ساپورت کامل از گیم‌پد، موس و کیبورد.
بازی دارای ghost records برای سایر بازیکنان است. ساپورت Steam Workshop این امکان را می‌دهد تا مراحل ساخته شده توسط بازیکن به اشتراک گذاشته شود. تنظیمات گرافیکی پیشرفته و همچنین مراحل جدید در بازی گنجانده شده است."
هنوز تاریخ عرضه بازی و قیمت آن برای PC مشخص نشده است.

تصاویر نسخه PC:

منبع:
1
2

یکی از فان ترین بازیای psn بود :دی با اون آهنگای باحالش :دی خیلی خوبه بازیش برا پی سی میاد صد در صد تهیه میکنم چون کلا عاشق بازیاییم که لول ادیتور دارن :دی

خبر خیلی خوبی بود !
نسخه اول رو به لطف یکی از بچه ها (داش اصلان ! :دی) بازی کردم و واقعاً چیز جالبی بود ! یه بازی Fun و خیلی لذت بخش که البته در کنار ظاهر شاد و شنگولش ، بعضی جاها برای 100% کردن یه مرحله باید به شدت سختی می کشیدیم ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or