Jen-Hsun: چیپ گرافیکی Tegra K1 از PS3 و X360 بهتر است

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
کمپانی Nvidia اخرین پردازنده ی موبایلشان را به نمایش دزاوردند،اکه مثل این که قدرت گرافیکی بیشتری از کنسول های PS3 و X360 دارد.Tegra k1 دارای GPU Core-192 هست و Unreal Engine 4 رو به اجرا درمیاورد و برای اسمارت فون ها و تبلت ها در تابستان اماده میشود.چیپ موبایل فعلی این شرکت Core-72 Tegra 4 در تبلت Surface 2 استفاده شده بود.در کنفرانس CES 2014 ،مدیر شرکت Nvidia-جناب Jen-Hsun- ادعا کردند که Tegra K1 از کنسول های نسل قبل بهتر هست درحالی که فقط 5 درصد از قدرت انها را (PS3 ,X360) استفاده میکند.این تصاویر از ویدیوی هست که برای به تصویر دراوردن قدرت این چیپ گرافیکی به نمایش درامده :منبع

آخرین ویرایش:
اقا ما داریم کجا میریم یعنی صنعت گیم پسر روی موبایل یا تبلت همچین گرافیگی ؟ من که تا نبینم باور نمیکنم چی خنک میکنه این چیپ رو روی اسمارت فون به اون نازکی ؟

درحالی که فقط 5 درصد از قدرت انها را (PS3 ,X360) استفاده میکند.
داداشم اینجا فک کنم منظورش اینه که مصرف برق این چیپ فقط 5% مقداریه که ایکس باکس و پلی استیشن مصرف می کنن...

این پیشرفتها خوبه ولی تا وقتی شرکتی نباشه که بتونه از این تکنولوژی استفاده کنه بدرد نمیخوره.فقط دوتا سه شرکتن که دارن واقعا از این تکنولوژی استفاده میکنند مثل گیم لافت و اپیک و خود انویدیا.مسله اینجاست که تنها برتریه بازار بازیهای موبایل نسبت به بازار کنسولا و پی سی اینه که با قیمت خیلی پایین میشه سود خوبی بدست اورد وگرنه اگه قرار به هزینه کردن باشه که بازار کنسولا و پی سی خیلی بهترند

متاسفانه مصرف این SOC هم مثل Tegra 4 بالاست !!!

کلاک
950Mhz برای GPU یک اسمارت فون یا تبلت بالاست و همین باعث شده مصرفش بشه!2w که در نتیجه سریعا باتری رو میخوره ، تازه مشکل حرارتی که قرار ایجاد بشه به کنار ، احتمال زیاد از این هم مثل Tegra 4 زیاد استقبال نمیشه.

اینم مقایسه اش با Tegra 4

78931582398545332289.png

آخرین ویرایش:
متاسفانه مصرف این SOC هم مثل Tegra 4 بالاست !!!

کلاک
900Mhz برای GPU یک اسمارت فون یا تبلت بالاست و همین باعث شده مصرفش بشه !2w که در نتیجه سریعا باتری رو میخوره ، تازه مشکل حرارتی که قرار ایجاد بشه به کنار ، احتمال زیاد از این هم مثل Tegra 4 زیاد استقبال نمیشه.
منم تعجب میکنم اگه اون دستگاه که این چیپ داره داغ نکنه با باطری که فکر نکنم بشه بازی کرد

باتوجه ب چیزهایی ک من در دیگر سایتها خوندم این چیپ تا 4سال دیگه فراگیر نمیشه،یکی از مهمترین دلایلش گرما و مصرف باتریش هست.

تا وقتی این 2 عامل حل نشه این چیک نمیتونه حظور موثری تو بازار داشته بشاه.

منتظرم ببین اپل برای نسل بعدیه آیفونها و تبلت هاش چی در نظر گرفته :دی !
ولی اینی که من میبینم... عملا خیلی شاخه ! :| باید به قول دوستان صبر کنیم ببینیم تو عملکرد و بازده چجورین اگه بخوان تو بازیای سنگین زرتی شاؤزو تموم کنن به درد نمیخوره !

مگه X360 و PS3 مال هشت سال پیش نیستن خب معلوم میشه موبایل ها هشت سال عقبن
عیب کنسول ها اینه که هر 4-5 سال(بعضی وقت ها 7-8 سال)یکبار سخت افزارشون اپدیت میشه برخلاف PC ها و Smart Phone ها در غیر اینصورت PS3 و X360 مدت ها قبل
قدیمی شده بودند

من یه جا خوندم قراره یه کارت گرافیک برای PC طراحی بکنه که دوتا از این چیپها روی یک برد باشند و با حداقل سه گیگابایت رم DDR5 باشن و قیمتشون پایین باشه و قدرتشون هم بالا و برای DX12 بهینه بشوند.
احتمالا شکاف بین کارتهای خیلی حرفه ای گرون و کارتها خیلی ارزان بی خاصیت رو با این کارت گرافیک پر میکنن الان یا باید بالای 1.5 میلیون پول بدی یا تا 250 هزار تومن اولی ها حرفه ای هستند ولی خیلی گرون و دومی ها ارزون هستند اما خیلی ضعیف و حد متوسط (فقط 460gtx و 650gtx هستند که اون کارایی مورد انتظار رو ندارند) وجود نداره.
لینک خبرشو دیشب تو خونه دیدم الان پیدا نمیکنم.دوستان اگر خبر دارند اطلاع رسانی کنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or