James Cameron's Avatar

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت
درود

avtr_screen_ng_samson_attack-622009-2-622009-580px.2.jpg

نمردیم و بعد از این مدت بلاخره چند تا ارت ورک از بازی اواتار از روی فیلمی با همین نام اثر استاد کامرون ساخته میشه منتشر شد.

این عنوان برای PS3 و PC و XBox 360 درنظر گرفته شده و احتمالا امسال منتشر میشه ( قبل از اکران فیلم ).

فکر کنم بازی خوبی بشه اگه اشتباه نکنم دست Ubi هستش و احتمالا اثر خوبی ازش در میاره. در کل سر Ubi خیلی شلوغ هستش امسال

فیلمش فکر میکنم توی نوامبر یا دسامبر بیاد رو پردا(100% رکورد تایتانیک رو میزنه)
ببینیم بازیش چه عظمتیه-خیلی وقته روش کار میکنند

فیلم که کاره کامرون هست، 1 اپسیلون امکان داره ضعیف ظاهر بشه. تازه یک تکنولوژی بینهایت جدید و ابتکاری خود استاد در این اثر بکار رفته که میتونه صنعت سینما رو متحول کنه.

بله نوید جان بازیش تخیلیه اخه فیلمش تخیلیه ! و بازی رو از روی جدیدترین فیلم جیمز کامرون بزرگ دارند میسازن hollysh*t
بازی در دسامبر 2009 عرضه خواهد شد .
سبک بازی اکشن هست !
سازنده و منتشر کننده هردو Ubisoft هست .
تا اینجا هم مشخص شده فقط نسخه اروپا در 18 دسامبر عرضه میشه و برای نسخه های دیگه فقط از ماه دسامبر نام برده شده .

البته نیازی هم به دیدن گیم پلی وجود نداره تا به نوع بازی پی ببریم با توجه به حال و هوای فیلم قاعدتا باید اکشن باشه یه چیزی تو مایه های x-men: origins .

فیلمش که خیلی پر سر و صداست ، مخصوصا اینکه از یه تکنولوژی 3D نسبتا جدید توش استفاده شده.( و اینکه نسخه ی عادی فیلم با نسخه ی 3D تفاوت هایی داره.) امیدوارم بازیش هم بتونه نظر ملت رو به خودش جذب کنه.

اما گوشه ی دلم امید چندانی به اینکه بازی به صورت یه چیز جدا از فیلم بتونه سر و صدایی کنه، ندارم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or