Jade Empire 2 در حال ساخت.

Allurea

کاربر سایت
BioWare اعلام کرد در حال کار بر روی Jade Empire 2 میباشد.:love:سبک بازی action role-playing game with core martial-arts fighting و فعلا کنسول انتخاب شده X360میباشد.Jade Empire 1 در سال 2005 امتیاز 8.4 را گرفت و یکی از بازی های خوب BioWare بر روی Xbox بود.
95846_hs.jpg

با توجه به اینکه Bioware زیر مجموعه EA شده عمرا این بازی انحصاری X360 باشه!!!

100% برایه PS3 هم خواهد امد.

از اون رویا های دست نیفتنی بود ( Dream )
پ.ن : تعجم که بازیا میان پست میدن، آره حتما این بازی واسه فلان کنسول میاد خوب، خوبه خوده BioWare گفته
یعنی ایشون باید حتما تو متن خبر میومد این جمله رو با Size 100 می نوشت که شما میدیدش ؟ ( شاید بازم نمیدید ) من منظورم فقط این بازی نبود کلا منظورم این بود که هیچ وقت خبرو دقیق نمی خونید میایید یه پست هم میزنید وقتی خوده شرکت Konami اعلام می کنه که MGS دیگه به غیر از PS3 رو هیچ کنسول دیگه نمیبینید فکر نمی کنم دیگه نیاز باشه که بگیم که نه رو X360 هم ریلیز میشه حالا هر چقدرم شرایط فرق کنه مهم اصل خبره که خیلی اصلا حواصشون ( با سین می نویسن یا صاد ؟ :biggrin1: ) نیست چی میگه خواهش می کنم از برو بچی که اخبار میزارن قسمت هایی که از نظر خودشون زیاد به چشم نمیاد اما واقعا تاثیر گذاره رو پست ها دوستان اونو بزرگتر یا به رنگ دیگه ای نشون بدن

با توجه به اینکه Bioware زیر مجموعه EA شده عمرا این بازی انحصاری X360 باشه!!!

100% برایه PS3 هم خواهد امد.
با توجه به اینکه دست EA تو کاره، میشه نتیجه گرفت این بازی برای تمام کنسولهای کره خاکی عرضه میشه ولی ... ولی فکرنکنم EA وجود این رو داشته باشه که Bioware رو زیر فشار قرار بده ;). همون طورکه وجود نکرد Valve رو مجبور کنه :laughing:.
در هر حال فعلا میتونید آهنگهای شاد بزنید تا ببینیم چه ها میشود :).

وقتی سازندهی بازی می گه فقط روی xbox یعنی فقط روی xbox می آد دیگه.نمی دونم شما چقدر اصرار دارید که این بازی روی ps3 میآد. شاید هم ea می خواد سنت شکنی کنه :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or