Itagaki: تاریخ عرضه Devil’s Third یک راز است+ جزیئاتی از بازی

Mr. Worldwide

کاربر سایت
devils_third.jpg

Tomonobu Itagaki کارگردان بازی Devil’s Third هنوز تاریخ انتشار این بازی را اعلام نکرده است.
مهم نیست چند بار از او درخواست کنید او پاسخ نخواهد داد.

Tomonobu Itagaki در مورد تاریخ انتشار بازی و جزیئات بازی گفت:"
تاریخ انتشار بازی هنوز یک راز مهم است، من احساس شما بچه ها را درک می کنم ولی شما باید به استراتژی PR شرکت Nintendo ایمان داشته باشید.
ممنون از همه شما کارمندان Valhalla شبانه روز در حال تلاش هستند ساخت Devil’s Third به طور کامل پایان پذیرفته و بازی با تریلر 2011 خود بسیار متفاوت است. شما باید در بازی از Pro-controller نیز استفاده بکنید. دو سال صرف طراحی بازی شده و بین 5 تا 6 سال بازی در حال توسعه بوده، ما از شما طرفداران می خواهیم که صبور باشید، این اولین بازی ما از استدیو مستقل است و جالب نیست اگر ما این بازی را به عنوان یک بازی کوچک عرضه کنیم. بخش تکنفره بازی به مانند بازی های اکشن سال گذشته هستند و حالت آنلاین بازی قابل مقایسه با بازی هایی است که شما آنان را انجام داده اید. این سیاست ما است و ما باید از ویژگیهای سخت افزاری استفاده کاملی بنماییم بازی از گیم پد Wii U استفاده خواهد کرد، Devil’s Third در بخش آنلاین از 16 بازیکن پشتیبانی خواهد کرد."
منبع:
1
2
3

آخرین ویرایش:
Wii U...؟ شوخی میکنی..؟

توهین به استاد نکن برادر من.!
هنوز شبا خواب NG رو میبینم از بس زیبا بود

بشخصه با نینجا گایدن و نسخه دومش لذت بخش ترین تجربه های h&s رو داشتم
اما ایتاکاگی مثل سابق نیست....ایتاکاگی بنظرم بعد team ninja تموم شد (با نمایش گیم پلی بازی نشون دادن این بازی هیچی سر تر از یه بازی متوسط نداره) :|

بشخصه با نینجا گایدن و نسخه دومش لذت بخش ترین تجربه های h&s رو داشتم
اما ایتاکاگی مثل سابق نیست....ایتاکاگی بنظرم بعد team ninja تموم شد (با نمایش گیم پلی بازی نشون دادن این بازی هیچی سر تر از یه بازی متوسط نداره) :|

ایتاگی هنوز بعد از NG چیزی رو نداده بیرون که بخوایم در موردش قضاوت کنیم
یک گیم پلی داده که تو همین مصاحبه گفته الان از اون موقع خیلی تغییر کرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or