babak9 کاربر سایت May 17, 2009 #1 سلام کسی میدونه برنامه ها وبازی ipod classic رو کجا گیر بیارم با راهنمای فارسی نصب وتوضیح در مورد برنامه
سلام کسی میدونه برنامه ها وبازی ipod classic رو کجا گیر بیارم با راهنمای فارسی نصب وتوضیح در مورد برنامه
54M113 کاربر سایت May 18, 2009 #3 نمی دونم چشای من عیب داره بخش iPhone رو با ipod اشتباه میبینه یا چشمای شما !
sadmanman کاربر سایت May 18, 2009 #4 نوشته شده توسط 54M113: نمی دونم چشای من عیب داره بخش iPhone رو با ipod اشتباه میبینه یا چشمای شما ! بیشتر... ipod i هم بازی زیاد داره. مثل lost , bubble, brain age
نوشته شده توسط 54M113: نمی دونم چشای من عیب داره بخش iPhone رو با ipod اشتباه میبینه یا چشمای شما ! بیشتر... ipod i هم بازی زیاد داره. مثل lost , bubble, brain age
babak9 کاربر سایت May 18, 2009 #7 :blushing:چون متعلق به یه شرکتن و به نظر شما من کجا مطرح می کردم خوب بود:biggrin1: در هر صورت ممنون:biggrin1:
:blushing:چون متعلق به یه شرکتن و به نظر شما من کجا مطرح می کردم خوب بود:biggrin1: در هر صورت ممنون:biggrin1:
ali954 کاربر سایت May 18, 2009 #8 اینطور که من فهمیدم فقط باید بخری از itune و نصب کنی و مثل TOUCh راحت نمیشه نصب کنی حالا یک سر به itune بزن شاید بازی free مثل Iphone یا Ipod touch داشته باشه
اینطور که من فهمیدم فقط باید بخری از itune و نصب کنی و مثل TOUCh راحت نمیشه نصب کنی حالا یک سر به itune بزن شاید بازی free مثل Iphone یا Ipod touch داشته باشه