Iphone 4 معرفی شد

mohsen67

کاربر سایت
سلام
امروز در جریان wwdc 2010 گوشی جدید APPLE معرفی شد . از خصوصیات مهم آن دوربین با کیفیت HD و پشتیبانی از 802.11n واسه ارتباط بی سیم و ..
همچنین در کنار این محصول OS 4 برای این گوشی نیز معرفی شد .
تاریخ پیش فروش از 24 jun و با قیمت 199 دلار آغاز میشود .
MG_3825.jpg

آخرین ویرایش:
جدی جدی خارج از کشور قیمتش 199 دلاره؟ پس چرا وقتی میاد تو ایران قیمتش اینجوری می شه؟؟؟
تو خارج از کشور قیمتش بیشتر میشه ... باید حتماً تا مقدار زیادی از اپراتوری کی آیفون میده شارژ بخری ... (حدود 2000$) قیمت آزادش هم فکر کنم 700$ هست البته به این زودی ها اینو آزاد نمیفروشن احتمالاً ...

محصولات Apple مخصوصا iphone اصلا تو ایران بدرد نمیخوره.
از هیچ کدوم از امکاناتش نمیشه استفاده کرد. تمامی سرویس هایی مثل Youtube و غیره که Fیلتر شدن، Appstore هم که ایران رو تحریم کرده، ماشالا وضعیت Gprs و Wifi هم که اصلا افتضاح کاربرد ندارن.
3G هم که باید بره بوق بزنه حالا حالاها راه نمیندازن

• Like
Reactions: F.A7
از هیچ کدوم از امکاناتش نمیشه استفاده کرد. تمامی سرویس هایی مثل Youtube و غیره که Fیلتر شدن، Appstore هم که ایران رو تحریم کرده، ماشالا وضعیت Gprs و Wifi هم که اصلا افتضاح کاربرد ندارن.

عجب :)

http://www.apple.com/iphone/?cid=OAS-US-DOMAINS-iphone.com

واقعا دیگه هیچی کم نداره من که نمیتونم صبر کنم
کسی دقیق نمیدونه factory unlocked از چند وقت بعد از ریلیز روی سیمکارت عرضه میشه ؟

آخرین ویرایش:
اشتباهی خوندی 24 June که تو 5 کشور عرضه میشه و همگی هم لاک هستن واسه آنلاک فکتوری باید 2 3 ماه دیگه صبر کرد
از هیچ کدوم از امکاناتش نمیشه استفاده کرد. تمامی سرویس هایی مثل Youtube و غیره که Fیلتر شدن،
شما کلا سعی کن حرفی نزنی چون نه Youtube و نه Facebook روی iPhone ***** نیستن از امکاناتش هم تا حدود 70 تا 80 درصد میشه استفاده کرد مگه اینکه شما در شهر زندگی نکنی !!!!

• Like
Reactions: snakeonline
نمیشه همچنین پست هایی دید و چیزی نگفت.
برای روشن شدن شما و همچنین دیگر دوستان یوتیوب این گوشی ه ی ت ل ر نیست و کار میکنه.
جی پی اس افلاین به راحتی و به بهترین نحو کارتو راه میندازه و همینطور اگر ولخرجی کنید انلاین با GPRS
وای فای که فکر میکنم تو بیشتر محیط ها مثله دانشگاه ها وجود داره و به راحتی میتونی وبگردی کنید.
برای استفاده از appstore هم شما با یه و ی پی ان مشکلت حله البته اگر با وجود جیلبریک و نرم افزار های کرک شده بهش نیازی باشه .
در ضمن سعی کنید تا از چیزی اطلاعی ندارید درباش اظهار فضل نکنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or