Inti Creates در حال ساخت یک بازی برای PlayStation هستند

  • Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
98645997216815001447.jpg


Inti Creates سازندگان عناوینی همچون Azure Striker Gunvolt و Mighty No. 9 تایید کردند که در حال ساخت و توسعه یک بازی دیگر که در انحصار پلتفرم PlayStation هست، می باشند.
وقتی که از آنها پرسیده شد آیا این بازی همانند عناوین قبلی آنها 2D و پلتفرمر است یا 3D، در طی بیانیه ای Takuya Aizu مدیرعامل استودیو گفت:
"هانطور که شما گفتید، کارهای اصلی ما در رابطه با ساخت عناوین 2D است، ولی در اینجا باید بگویم که ما اینبار در حال ساخت یک بازی 3D هستیم. البته همچنین در آینده شاید بیشر سراغ ساخت چنین عناوینی برویم. ما خودمان را باید برای ساخت بازی های 3D کاملا آماده نماییم.
Inti Creates به همراهی یک کمپانی دیگر، در حال ساخت و تهیه عنوانی 3D می باشند. این بازی در حال ساخت برای پلتفرم PlayStation می باشد. از آنجایی که ما هنوز رسما این بازی را معرفی ننموده ایم، پس از اینکه بخواهیم اطلاعات بیشتری را در این رابطه به اشتراک بگذاریم، معذوریم."
با این اوصاف، به احتمال زیاد این عنوان باید در همایش های E3 امسال رونمایی شود.
[gamingeverything]
 
Inti Creates به همراهی یک کمپانی دیگر، در حال ساخت و تهیه عنوانی 3D می باشند. این بازی در حال ساخت برای پلتفرم PlayStation می باشد. از آنجایی که ما هنوز رسما این بازی را معرفی ننموده ایم، پس از اینکه بخواهیم اطلاعات بیشتری را در این رابطه به اشتراک بگذاریم، معذوریم."
اگر منظور از کمپانی، همون استودیو باشه ===> سانتا مونیکا یکی دیگه رو هم به فرزندخوندگی قبول کرده! :|
 
ما خودمان را باید برای ساخت بازی های 3D کاملا آماده نماییم.
با این عظمت تازه دارن خودشون رو اماده میکنن برای ساختن گیم 3D اون وقت استودیوهای ما واسه استارت میخوان ساخته های Rocksteady رو کلون کنن :دی. اونم با مویشن کپچر و مخلفات!!
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or