سلام من زیاد کار با دانلود مننجر رو بلد نیستم.میخوام دانلود شبانه داشته باشم از ساعت1تا7صبح.میشه تنظیمش کرد که خودش راس یه ساعت به اینترنت وصل بشه وشروع به دانلود بکنه؟اخه من تنظیم کردم باید کانکشن بشم تا شروع به دانلود بکنه حتی تو تنظیمات دانلود مننجر یوزر وپسوردمو وارد کردم تا خودش تو یه ساعتی وصل بشه اما اینجور نشد.ویندوزمم8هستش
دوستان چطور ميشه يه فايلي مثلا فايل تصويري كه 60% دانلود شده و تماشا كرد؟با مرورگر اپرا يا بعضي دانلود منجراي ديگه كه دانلد ميكني هر ميزان حجم كه گرفته باشي قابل استفاده س . توي IDMراهي هست كه بشه اين كارو كرد يا حتما بايد done شه تا قابل استفاده باشه.
سلام من زیاد کار با دانلود مننجر رو بلد نیستم.میخوام دانلود شبانه داشته باشم از ساعت1تا7صبح.میشه تنظیمش کرد که خودش راس یه ساعت به اینترنت وصل بشه وشروع به دانلود بکنه؟اخه من تنظیم کردم باید کانکشن بشم تا شروع به دانلود بکنه حتی تو تنظیمات دانلود مننجر یوزر وپسوردمو وارد کردم تا خودش تو یه ساعتی وصل بشه اما اینجور نشد.ویندوزمم8هستش
شما اینترنتت بزار وصل باشه بعد از طریق گزینه ی scheduler میتونی یک سری از فایلاتو مشخص کنی که چه تایمی شروع به دانلود کنه وچه تایمی قطع کنه. برای خاموش کردن کامپیوتر سر یک ساعت معین هم من خودم از kmplayer استفاده میکنم. میزارم راس ساعت 8 صبح خاموش میکنه. دیگه دانلود ادامش میمونه برای فردا.
دوستان چطور ميشه يه فايلي مثلا فايل تصويري كه 60% دانلود شده و تماشا كرد؟با مرورگر اپرا يا بعضي دانلود منجراي ديگه كه دانلد ميكني هر ميزان حجم كه گرفته باشي قابل استفاده س . توي IDMراهي هست كه بشه اين كارو كرد يا حتما بايد done شه تا قابل استفاده باشه.
سلام
آقا ما چند شبه میخوایم چند تا چیز مدیافایر دانلود کنیم بعد که مثلا ساعت 8 شب میزنیم رو لینک و دستور دانلود رو میزارم رو ساعت 2 نصفه شب ، وقتی بخواد لینک رو دان کنه اخطار میده! میگه باید صفحه ی دانلود رو دوباره بازیابی کنی و لینک رو دوباره بزنی!
اینطوری که نمیشه من چطوری نصفه شب برم دوباره صفحه رو باز کنم!