خب بالاخره فرصت شد بیام یکم از بازی بگم . در کلیت دو تا بحث مختلف توی ذهنم هست ولی فعلا ترجیح میدم که در مورد خود بازی نظری بدم و حواشیش رو توی یه پست دیگه کاور کنم که به نظرم خیلی مهمه .
من هم مثل خیلی ها موقع دیدن تریلر واقعا Wow Factor همیشگی ناتی داگ رو ندیدم ولی آروم آروم خیلی بهش احساس بهتری پیدا کردم اما چند مورد خیلی جالب برای من داره که شخصا باعث میشه بی صبرانه منتظر بازی باشم .
اولیش اون وایب Retro و کلا فضای کلاسیک بازی ه . کفش های ادیداس با لوگوی قدیمی ، دیسک های موسیقی یا همون CD های خودمون که اصلا منو برد به دنیای کودکی و اون فضای لذت بخشش . کلا خیلی برام دهه ۸۰ و ۹۰ و سمت ۲۰۰۰ و فرهنگش خواستنی و دل نشینه و هر چی از این باب بهم برسه نه نمیگم
.
دومین مورد قشنگ و واضحا میشه الهام گیری از انیمه Akira رو درون بازی دید ، نیل قبلا هم عرض ادبی به این انیمه کرده بود و چی بهتر از الهام گیری از همچین چیزی واسه یه انیمه دوست !
و عجیب تر برای من این کانسپت سفینه فضایی Porsche که نمیدونم چرا ناخوداگاه منو یاد Gran Turismo انداخت ( لامصب حاجیمون یاماءوچی همه جا هست
) و کلا برای منی که فن قدیمی و شدید ریسینگ هستم همین لوگو پورش هم مزید بر علت شد که ببینم چی شده پورش رفته سفینه فضایی زده .
فرای همه این ها این وقایع و وایب و سفینه پورش و کلا همه چیز با هم نمیخونه که باعث میشه کنجکاوی آدم برای داستان بیشتر بشه مخصوصا وقتی میفهمه قراره با جوردن جایی بره که ۶۰۰ ساله هر کی رفته برگشتی نداشته .
در کل طبق خوندن نظرها بقیه هم به وجد نیومدن در نگاه اول و بعد نمایش و با دیدن چند باره تریلر و خوندن اطلاعات بازی براشون جذاب شده . اما حقیقت این راه خوبیه ، قرار نیست همیشه راه گذشته طی بشه ، هی واقع گرایی بیشتر و داستان و کرکترهای رعال تر ، تصمیم ناتی داگ برای انتخاب همچین ستینگی برام قابل احترامه و میدونم محصول نهایی کار جذابی از آب در میاد .