ارسال پاسخ

به احتمال زیاد بالای ۹۰ و یکی از اصلی ترین کاندیدهای بازی سال میشه مثل رسم همیشگی ناتی داگ و حتی احتمالش هست که بالای ۹۵ هم بشه( چون طبق گفته ناتی داگ و لیکها آزادی عمل زیادی تو گیمپلی داره و خیلی از بازیهایی که بالای ۹۵ شدن گیمپلی و آزادی بالایی داشتن مثل زلدا و الدن رینگ) ولی به عنوان فن ناتی داگ اصلا هایپش نشدم اصلاااا چند تا دلیل دارم

۱)گرافیک بازی با اینکه خوب بود ولی اصلا حس جهش ناتی داگی از یک نسل به نسل دیگه رو نمی داد حتی احساس میکنم پارت ۲ گرافیک بالاتری داره بعضی جاها یا واقعا کنسولهای نسل ۹ ضعیف هستن یا سازندگان گشاد شدن که واقعا در مورد ناتی داگ و راکستار مورد دومی صدق نمی کنه(کاش این نسل بی خیال ۶۰ فریم و 4k می شدن تا جهش گرافیکی مثل دموی ماتریکس رو واقعا توی این نسل می دیدیم)

۲)اتمسفر بازی احساس میکنم تینجرپسند و شاد شده که واقعا برای کسی که عاشق دنیایی مثل تلو هست یه ضدحال اساسیه

۳)با سای فای مخالف نیستم ولی با ربات کشی و تم شاد و رنگارنگی به شدت مخالفم و حالم بهم میخوره و از این بابت بازی ای مثل star wars یه حس meh داشتند برام اینم تا اینجای کار وایب استاروارز ریسپاون و guardians of the galaxy استدیو eidos رو داد برام متاسفانه!حداقل اگه سای فای رو انتخاب کردن کاش مثل سری alien تم تاریک و مخوف با جک و جونور های چندش آور رو داشت.

۴)در مورد ظاهر کارکتر هم دیگه حسش نیس نظر بدم فقط امیدوارم کاستومایز داشته باشه که قابل تحمل بشه همین

در کل فکر میکنم بازی ترکیبی از ناتی داگ گیمپلی محور نسل پنج و شش با داستان محور نسل ۷ و ۸ باشه با این چیزی که گفتن ولی من ناتی داگ خالص نسل ۷ و ۸ رو بیشتر دوس داشتم یعنی گیمپلی سینمایی پر زرق و برق پر از ست پیس های مختلف و روایت داستان احساسی و گرافیک خارق العاده و مغز ذوب کن

با این حساب برای رسیدن به این خواسته ام باید منتظر نسل ۱۰ و لست ۳ باشم :(

دلم برای بازیهای تم تاریک و خشن خطی نسل ۷ و ۸ مثل کیلزون ۲ و سگانه یونان گاد و لست ها و اوردر و بلاد تنگ شده و این روزها کمتر شاهد چنین بازیهایی هستیم

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or