بازی هرچقدر هم کاراکترش داغون باشه (از نظر شخص من) باز هم بخاطر ناتی داگ از نظر گیمپلی و گرافیک و داستان یجورایی بیمه شدست....شک نکنید.
فقط خوش بحال کسایی که عاشق سای فای هستن...
بحث این جریانات که میدونید رو هم بذارید کنار...کاراکتر بازی خیلی بیش از حد تینیجریه...یعنی بیشتر شبیه بعضی کاراکترهای بازیهای بتل رویال شده تا یه بازی از ناتی داگ...یه شخصیت خیلی کول با اعتماد به نفس غیر منطقی...الی هم تیپش همین بود اما زمین تا آسمون فرق داشت.
میدونم هیچ کدوم از اینایی که میگم اتفاق نمیوفته اما از اونجایی که از هرچی بترسی سرت میاد یه درد دلی دارم با نیل دراکمن:
نیل دراکمن عزیز میدونم نظرمو میخونی
تو رو خدا نذار کاراکتر قبل باس بازی آدامسشو باد بکنه و یه تیکه طنز به طرف بندازه که مثلا من خیلی خفنم...Cool بودن شخصیت نمیاره...خلاصه بازی مث Devil May Cry نشه.
دراکمن جان بازی توی آیندست تو رو به تورات یه گوشی آیفون با قاب هلو کیتی نده به این جردن که بعد هر باس فایت گوشیشو در بیاره و با جنازه یه سلفی میگرفت و XOXOXO بذاره...گوشی هم دادی اینستا و تیک تاک رو از روش پاک کن.
تو رو حضرت موسی قسم بهش کفش آدیداس دادی اما دیگه رنگشون رو سبز فسفری یا صورتی جیغ نکن- نمیدونم اصلا چنین رنگی داریم؟.
دراکمن جان وقتی جردن داشت میلک شیک میخورد موهای بدنم داشت سیخ میشد و انتظار داشتم با صدای کایلی جنر بگه Whatever!!!...دراکمن جان دختری که به جنگ اون ربات هیولا میره تلیت آبگوشت و یا کله جوش میخوره نه این چیزا.
میلک شیک بهش دادی اما دیگه رد بول بهش نده...جهنم اصلا رد بول بهش دادی دیگه از این اسموتیهای سبز بهش نده...
اگر قراره بگین طرح اولیه بازی کاراکتر مو داشت نگید که قرار بوده موهاش آبی یا سبز باشه.
در مورد اون قضایا چون گفتید چیزی نگین منم چیزی نمیگم اما بحث اینکه از هرچی بترسی سرت میاد خیلی اوقات واقعیه:
یه زمانی شوخی میکردیم و میگفتیم روزی برسه دلار بشه 10 هزار تومن چون اون زمان برامون یه چیز غیر ممکن و محال بود.
نمیدونم شاید توی همین انجمن باشه اما یه روز سر همین جریانات به شوخی گفتم دو روز دیگه بازیسازا یه کاراکتر میسازن با این مشخصات (5 تا مشخصه گفتم براش) ... اگه یکی از المانهاش که توی تریلر مشخص نشد هم اوکی بشه دقیقا دقیقا دقیقا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! همین جردن شد یعنی 5 از 5...باور کنید دراکمن توی انجمن بازیسنتر پستها رو میخونه.