Intel و خریداری Engine قدرتمند Havok

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
کمپانی بزرگ Intel اعلام کرد که یکی از قویترین موتورهای فیزیک که Havok میباشد رو از کمپانی ایرلندی TVC خریداری کرده تا در کارهای تصویری و گرافیکی خودش ازش استفاده کنه ...

خبرگزاری Reuters خبر داده که مبلغ این معامله 110 میلیون دلار بوده .
البته کمپانی TVC تایید کرده که فقط 27 درصد از سهام Havok رو به قیمت 21 میلیون دلار فروخته .

بازیهای زیر از موتور Havok استفاده کردن :

BioShock - Stranglehold - Half Life 2 - The Elder Scrolls IV: Oblivion - Crackdown
LostPlanet - MotorStorm - Halo 3

همچنین فیلمهای :

The Matrix - Troy - Poseidon

من از دیروز دارم فکر میکنم که چرا این کار رو کرده .. یکی نیست بگه تو چیکار داری ؟! همون.:biggrin1:

خلاصه من فکر میکنم میخواد بزنه توی خط کارت فیزیک ، مثلا کارت فیزیک که دستورات موتور فیزیک Havok را سخت افزاری اجرا کنه .. چند وقتی هم هست که شایع شده که intel میخواهد وارد بازار کارت گرافیک های high end بشه ..!
البته خوب کارت فیزیک که کسی نمیخره .. آدم پول کارت فیزیک رو میگذاره روی کارت گرافیک و چند تا دلیل دیگه. جان کارمک هم که زیاد خوشش نمیاد و میگه از پردازنده های Multi-core میشه بهتر برای این کار استفاده کرد.

من اینطور فکر می کنم که اینتل قصد داره با خرید این موتور و آشانایی با محاسبات فیزیک دستورات و توابعی که مربوط به معادلات فیزیکی میشه رو به صورت سخت افزاری در CPU هاش قرار بده
چیزی شبیه دستورات 3DNow شرکت Amd که باعث افزایش محاسبات سه بعدی شده و MMX (SSE) شرکت اینتل که باعث افزایش توانای Cpu ها در محاسبات مولتی مدیا (چند رسانه ای) شد

البته این نیاز با آمدن کنسول های نسل جدید و بازی های این کنسول ها که برای PC پورت میشن و نیاز به سخت افزار بالای برای اجرا داره بیشتر احساس شده
چون خریداران مخصوصا گیمرها (همون بازیباز های خودمون ) بیشتر به این پردازنده ها برای اجرای بازی های نسل جدید نیاز دارند و .....

در کل اگر اینتل این کار رو بکنه فاتحه کارت فیزیک خوند شده !
و صد در صد به نفع مشتری ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or