Insomniac Games : سونی با ساخت PS4 گام مثبتی در صنعت کنسول سازی برداشته است

Outer Heaven

کاربر سایت

u2l7a8bfl8c51dfhg38b.jpg

همانطور که میدانید کنسول نسل بعد سونی(PS4) از زمان معرفی تاکنون مورد تحسین بازیسازان سراسر جهان قرار گرفته است به عنوان مثال میتوان به اظهارات مدیر ارشد فنی استیدیو Avalanche سازنده سری Just Cause و یا گفته های اخیر طراح Dishonored در مورد رم کنسول اشاره کرد.

Insomniac Games که همه ما با ساخت سری Ratchet &Clank و Resistance میشناسیم نیز بر این باور است که سونی با ساخت PS4 گام مثبتی را در صنعت کنسول سازی برداشته است.

طبق گفته های Ted Price رییس استیدیو IG :
من بر این باور هستم که سونی گام مثبتی را در این صنعت برداشته است. و این دقیقا روشی است که ما در صنعت بازی سازی انجام میدهیم و همچنین راه و روشی که با استفاده ما میخواهیم در صنعتی ماندگار شویم که بازیهای Free to Play و موبایل نقش بسیار مهمی را در آینده برعهده دارند. بنابراین ماهم در حال تبدیل شدن به توسعه دهندگانی چندمنظوره و قابل انعطاف هستیم که شما این ویژگی ها را در مورد کنسول جدید سونی میتوانید ببینید. میتوان به امکانات جدید سونی برای هرچه راحت تر کردن ساخت بازی و دادن فرصت برای توسعه دهندگان کوچک اشاره کرد.

منبع

آخرین ویرایش:
درود بر شرف این شرکت :x
هر چند که این شرکت اعلام کرده دیگه انحصاری و اون هم از نوع مقاومتش نمی سازیم ولی امیدم رو حفظ میکنم شاید برای چهارمین بار مقاومت کردیم!!
همه از سونی و کنسول بعدیش تمجید میکنند!

با این که خودم فن سونی ام ولی سونی به این شرکت ها به نظرتون پول نداده؟:d

خوب بدبختا حق دارن, بعد از دو نسل یه سخت افزار مثل آدم از سونی دیدن ذوق کردن!:دی هم PS2 و هم PS3 سخت افزار عجیب قریبی داشتن که ناحیه تحتانی سازنده هارو تحت تاثیرات شدید فیزیکی قرار میداد، برای همین اینقدر دارن خودشون رو Choice میکنن.

یکی از عنوان هایی که خیلی منتظرم روی PS4 ببینم R&C بعدی هست! R&C:ToD زمانی که روی PS3 معرفی شد گرافیک عجیبی داشت و به لحاظ بصری همه با کارهای پیکسار مقایسش میکردن! واقعا هیچ گزینه ای ندارم که توضیح بده چه چیزی توی R&C نسل بعید خواهیم دید! عملا انیمیشن میسازن دیگه!

خوب بدبختا حق دارن, بعد از دو نسل یه سخت افزار مثل آدم از سونی دیدن ذوق کردن!:دی هم PS2 و هم PS3 سخت افزار عجیب قریبی داشتن که ناحیه تحتانی سازنده هارو تحت تاثیرات شدید فیزیکی قرار میداد، برای همین اینقدر دارن خودشون رو Choice میکنن.

یکی از عنوان هایی که خیلی منتظرم روی PS4 ببینم R&C بعدی هست! R&C:ToD زمانی که روی PS3 معرفی شد گرافیک عجیبی داشت و به لحاظ بصری همه با کارهای پیکسار مقایسش میکردن! واقعا هیچ گزینه ای ندارم که توضیح بده چه چیزی توی R&C نسل بعید خواهیم دید! عملا انیمیشن میسازن دیگه!

لامصب تو Crack In Time میشد تعداد موهای موجود رو سر رچت رو عملا بشماری !!:|:d لامصب وقتی دمو هاش پخش میشد هیچی از یه انیمیشن کم نداشت !!

چه هیولایی قرار نسل بعد بشه خدا میدونه !

R&C:ToD زمانی که روی PS3 معرفی شد گرافیک عجیبی داشت و به لحاظ بصری همه با کارهای پیکسار مقایسش میکردن! واقعا هیچ گزینه ای ندارم که توضیح بده چه چیزی توی R&C نسل بعید خواهیم دید! عملا انیمیشن میسازن دیگه!
من خبر ندارم آیا کارمندای این استودیو رفتن یا چی ولی با این فاجعه ای که دارن میسازن (که حتی اسمش رو هم یادم نمیاد! هُپفُلی!!) بعید میدونم چیزی از بازی ساختن یادشون مونده باشه!!

من خبر ندارم آیا کارمندای این استودیو رفتن یا چی ولی با این فاجعه ای که دارن میسازن (که حتی اسمش رو هم یادم نمیاد! هُپفُلی!!) بعید میدونم چیزی از بازی ساختن یادشون مونده باشه!!

البته اینم اضافه کن خون به مغز اینها دیر رسیده یا اینها در هنگ به سر میبرن به خاطر اینکه بعد این همه سکوت تازه یادشون افتاده سونی چی معرفی کرده و... .:|

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بازی جدیدشون هم اسمش FUSE هستش اول که سبک بازی عوض شد بعد هم که اسم بازی خدا میدونه اینها دارن چیکار میکنن با این بازی ... .

به نظرم اشتباه زیاد کردن سر این بازی هم زود معرفی شد هم اینکه خودشون هم نمیدونستن قراره چی باشه و یک دفعه سبک و نام بازی و... تغییر کرد .

نه همشون هستن! اما باید ببینی سیستم R&C چجوریه. سه گانه Future که عملا جزو بهترین پلتفرم های این نسل بودن. All 4 One و Full Assault Frontier هم مثل Arena یا Deadlock عنوان اصلی نبودن و با توجه به اسکیلشون بازی خوبی بودن. خصوصا ALl 4 One که اگه 4 نفری بازی کنیش میفهمی چقدر فان بود. البته در اینکه به پای Tools of Destruction نمیرسید که اصلا شکی نیست. وگرنه این سری جزو معدود پلتفرم های غیر نینتندویی هست که کیفیت خودش رو حفظ کرده. وگرنه بقیه یا کلا مردن و یا رفتن قاتی باقالیا. مثل J&D که با توجه به غول شدن ND توی این نسل عمرا دیگه نمیرن سمتش و در صورت ساخته شدن J&D جدید معلوم نیست چه سرنوشتی داشته باشه! نهایتش میشه SLy 4 که در حد کارای خود SuckerPunch نبود.

اما من مطمئن هستم با توجه به اینکه تیم اصلی FAF رونساختن اعضای اصلی دارن روی R&C نسل بعد کار میکنن و Insomniac همیشه نسل جدید رو وحشتناک خوب شروع میکنه! یادت باشه Going Commandos هم که اویل برای PS2 امد همه انو رقیب پلتفرمرهای نینتندو میدونستن! در نتیجه شکی نیست که R&C جدید محشره!

نه من منظورم اصلا R&C نبود. منظورم همین FUSE بود که اسمش یادم نبود، vivanred گفت:دی
ویدیوهاش که نشون میده با یه بازی به شدت بد طرفیم که از نقطه نظر تکنیکی فاجعه است. حالا اگه شوتر تا حالا نساخته بودن میگفتیم اینا پلتفورمر سازن و تخصصشون نبوده ولی وقتی تیمی تو کارنامه اش Resistance رو داره یه همچین فاجعه ای به نام FUSE واقعا نا امید کننده است.
رو این حساب گفتم شاید کارمندای اصلیش رفتن که از Resistance و R&C رسیده به FUSE!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or