Insomniac برنامه ای برای ریمستر کردن Resistance ندارد

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
Resistance-3-620x349.jpg

درود

سری Resistance یکی از موفق ترین سری بازی های کنسول ps3 بود که توسط استودیو Insomniac ساخته شد. حال تعدادی از طرفداران این عنوان خواهان ریمستر شدن این سری بازی برای کنسول ps4 هستند که استودیو Insomniac در پاسخ به ان ها گفته است:

" ما کار remastered انجام نمی‌دهیم ولی هرکس روی آن کار کند از او حمایت می‌کنیم."

همان طور که میدانید ip ( حق مالکیت) این سری بازی متعلق به سونی است و این بدان معناست که سونی به دست هر استودیویی برای ریمستر کردن میتواند بدهد.همانطور که می‌دانید در نسل هشتم شاهد عناوین remastered زیادی بودیم، بازی هایی چون God of War ، Tomb Raider ، The Last of Us از جمله عناوینی بودند که برای نسل هشت عرضه گشتند.

باید دید در اینده چه اتفاقی می افتد؟ نظر شما چیست؟ دوست دارید این سری بازی ریمستر شود؟!

منبع

آخرین ویرایش:
شماره اول و دومش خیلی خوب بود . اصلا با سومیش حال نکردم . نسبت به شوترهای هم دورانش ضعیف تر بود . اگه روی یه بلوری همه رو کالکشن کنن خوبه .

شماره اول و دومش خیلی خوب بود . اصلا با سومیش حال نکردم . نسبت به شوترهای هم دورانش ضعیف تر بود . اگه روی یه بلوری همه رو کالکشن کنن خوبه .

علاوه بر شماره اول دوم با شماره 3 هم خیلی حال کردم اخر بازی دقیقا شده بود اخر هیلو 4:d :x

البته نسخه سومش تا جایی که یادمه اصلا فروش خوبی نداشت .
فکر هم نمیکنم سونی بخواد ریمستر یا ادامه ای براش بسازه.

امیدوارم حداقل یک ادامه بسازه براش !
یا یک ریبوت :-/
من دلم میخواد برم واقعا
متسفانه فقط نسخه ی psp ش رو رفتم که عالیه به نظرم کلا , واقعا خفنهه !
من یه کالکشن یا ریمستر هم برای ps4 بده خوشحال میشم :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or