vakers کاربر سایت Apr 19, 2013 #1 کسایی که Injustice آنلاین بازی میکنن اینجا گیمرتگاشونو بزارن تا live بزنیم :d:d:d story mode این بازی 1 ساعت بیشتر نیست زود تمام میشه آخرین ویرایش: Apr 19, 2013
کسایی که Injustice آنلاین بازی میکنن اینجا گیمرتگاشونو بزارن تا live بزنیم :d:d:d story mode این بازی 1 ساعت بیشتر نیست زود تمام میشه
vakers کاربر سایت Apr 19, 2013 #3 SEASON PASS هم گرفتی ؟ ---------- نوشته در 01:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:41 PM ارسال شده بود ---------- GT : AMINVAKERS7LIVE
SEASON PASS هم گرفتی ؟ ---------- نوشته در 01:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:41 PM ارسال شده بود ---------- GT : AMINVAKERS7LIVE
S sin cara کاربر سایت Apr 19, 2013 #5 نوشته شده توسط vakers: SEASON PASS هم گرفتی ؟ ---------- نوشته در 01:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:41 PM ارسال شده بود ---------- GT : AMINVAKERS7LIVE بیشتر... نوشته شده توسط HoR!ZoN: مگه این بازی آنلاینش free نیست؟ بیشتر... نه انلاین پسو نگرفتم بازی هم فری هست
نوشته شده توسط vakers: SEASON PASS هم گرفتی ؟ ---------- نوشته در 01:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:41 PM ارسال شده بود ---------- GT : AMINVAKERS7LIVE بیشتر... نوشته شده توسط HoR!ZoN: مگه این بازی آنلاینش free نیست؟ بیشتر... نه انلاین پسو نگرفتم بازی هم فری هست
Bahram Alan, Wake Up مدیر انجمن Apr 19, 2013 #8 نوشته شده توسط vakers: شما هم تو لابی که میرین نوبت شما که میشه در میاد از بازی ؟ بیشتر... اره تو koth برای من اینجوری شد
نوشته شده توسط vakers: شما هم تو لابی که میرین نوبت شما که میشه در میاد از بازی ؟ بیشتر... اره تو koth برای من اینجوری شد
q23p کاربر سایت Apr 20, 2013 #11 منم فقط یه بازی تونستم بکنم . رنکد متچ که اصلا کسی رو پیدا نمیکنه . بقیه هم میاد بیرون . گیمرتگ منم Nima S0ly البته اد کردم هموتونو :d
منم فقط یه بازی تونستم بکنم . رنکد متچ که اصلا کسی رو پیدا نمیکنه . بقیه هم میاد بیرون . گیمرتگ منم Nima S0ly البته اد کردم هموتونو :d
q23p کاربر سایت Apr 20, 2013 #13 نوشته شده توسط Naruto2012: این بازی آنلاین پس میخواد یا free? بیشتر... free هست .
vakers کاربر سایت Apr 20, 2013 #15 نوشته شده توسط q23p: منم فقط یه بازی تونستم بکنم . رنکد متچ که اصلا کسی رو پیدا نمیکنه . بقیه هم میاد بیرون . گیمرتگ منم Nima S0ly البته اد کردم هموتونو :d بیشتر... اره اما رو حالت player match 1v1 و private match خوب بالا میاد
نوشته شده توسط q23p: منم فقط یه بازی تونستم بکنم . رنکد متچ که اصلا کسی رو پیدا نمیکنه . بقیه هم میاد بیرون . گیمرتگ منم Nima S0ly البته اد کردم هموتونو :d بیشتر... اره اما رو حالت player match 1v1 و private match خوب بالا میاد