Infinity Ward به دنبال جذب یک طراح بخش تک نفره است

WESKER ALBERT

کاربر سایت
infinity-ward-next-gen-call-of-duty-modern-warfare-4.jpg

درود

استودیو Infinity Ward به دنبال جذب یک طراح بخش تک نفره برای call of dytu 2016 است. استودیو Infinity Ward در وبسایت خود اگهی استخدام یک طراح بخش تک نفره را لیست کرده است

در توضیحات این اگهی امده است:
Infinity Ward به دنبال جذب یک طراح بخش تک نفره جهت کار بر روی بهترین و پرفروش ترین شوتر تمام دوران است.

علاوه بر این کسی که استخدام شود مسئولیت های زیر را بر عهده خواهد داشت:

خلق یک گیم پلی جذاب و همه جانبه با لحظات به یادماندنی و تاثیر گذار ،استفاده از پس زمینه های فنی برای رفع مشکلات ، ایجاد سیستم و برنامه نویسی منحصر به فرد و همچنین کار با زبان برنامه نویسی به سبک "C" در جهت تحقق بخشیدن به طرح های خود.

هنوز مشخص نیست که عنوان بعدی Call of Duty چه باشد اما به نظر میرسد استودیو Infinity Ward به بخش تک نفره توجه ویژه ای کرده است.

منبع

فقط یه Modern Warfare بدون سلاح تخیلی میتونه آبروی COD رو برگردونه [-o
به نظر من اگه میخوان بخش تک نفره رو سرو سامان بدن بهترین کار اینه که از هرچی واژه مدرن و جدیده دوری کنن و برگردن به دوران جنگ جهانی دوم:x
کال 2 نابودم کرد زمان خودش:((نورمندی:((

اخرش یه روانی استخدام میشه واسه ساخت سری بعدیشون.
در بدترین حالت برگرده به جنگ جهانی دوم بهتر از بهترین حالت به جنگ مزخرف مدرن اونم از 2033ـشه!

نمیدونم اینایی که غر غر میکنن هرسال بازیو میخرن اصلا یا نه ولی هر نسخه نسبت به قبلی داره پیشرفت میکنه و فعلا تنها ضعفی که این سری داره نداشتن سرور dedicate ـه . همین BO3 انقدر کانتنت داره که دستنی و استاروارز رو هم دیگه ندارن ! راجب بخش مولتیپلیرشم تنها حرفی که میشه زد اینه که بهترین تو سریه ! انقدر شخصی سازی و ... داره که تمومی نداره ! حالا زامبی و خط داستانی ( که Coop و اسپلیت اسکرینم داره ) که دیگه بحثشون جداس .
گرافیک تکنیکی هنریشم عالیه .

شخصا تمام نسخه های COD رو انجام دادم و واقعا کمتر بازیِ شوتینگی می تونه اینقدر گیرا و جذاب باشه. سخت می شه بازی هائی رو پیدا کرد که این همه نسخه با امتیاراتِ خوب داشته باشن!
اما به عنوان کسی که امکان نداره COD رو بازی نکنم و اگر سالی 5 تا نسخه هم ازش بسازن من حتما تجربه ش خواهم کرد، باید عرض کنم، سری COD نیاز به یک تغییر بزرگ داره! تغییری شبیه به عرضه ناگهانی COD MW که همه چی رو دگرگون کرد و یک روح تازه به بازی دمیده شد!
بنده احساس می کنم که سری COD این تغییر رو نیاز داره! شاید من و شما نتونیم یک داستان جدید و یک انقلاب جدید رو تو ذهنمون برای این بازی تجسم کنیم! ولی حداقل می تونیم از یک تیمِ بزرگِ بازیسازی این توقع رو داشته باشیم! حالا چرا این تغییر و تنوع در داستان سازی و موارد دیگه به شکل بزرگ صورت نگرفته، جوابش رو بازیساز باید بده!
درسته یکسری تغییرات در این سری به وجود اومد. مخصوصا Call of Duty Advanced Warfare که خیلی هم جذاب بود. ولی این تغییرات باید بیشتر باشه. چه در داستان بازی و چه در گیم پلی و موارد دیگه.

نمیدونم اینایی که غر غر میکنن هرسال بازیو میخرن اصلا یا نه ولی هر نسخه نسبت به قبلی داره پیشرفت میکنه و فعلا تنها ضعفی که این سری داره نداشتن سرور dedicate ـه . همین BO3 انقدر کانتنت داره که دستنی و استاروارز رو هم دیگه ندارن ! راجب بخش مولتیپلیرشم تنها حرفی که میشه زد اینه که بهترین تو سریه ! انقدر شخصی سازی و ... داره که تمومی نداره ! حالا زامبی و خط داستانی ( که Coop و اسپلیت اسکرینم داره ) که دیگه بحثشون جداس .
گرافیک تکنیکی هنریشم عالیه .
این دو نسخه اخرش که بخش سینگلش کاملا اب بندی و خراب کاری بوده چه لول دیزاینش چه داستانش و..
ما پیشرفتی ندیدیم ! :-/
الان هم هدفشون از استخدام کاملا مشخصه برای چی هست

به نظرم یک بخش داستانی زامبی درست کنن خیلی بهتر هست تا این شر و ورهای که به عنوان کمپین میدن دست ملت

من شخصا COD رو به خاطر مُد زامبیش میگیرم

سری COD نیاز به یک تغییر بزرگ داره! تغییری شبیه به عرضه ناگهانی COD MW که همه چی رو دگرگون کرد و یک روح تازه به بازی دمیده شد!
خدمت شما بگم که اگه نیاز داره چجوری نیاز داره همینجوری الکی نمیشه که الان چند ساله که این ip گند زده به خودشو بقیه بازیها. حتی روی روند فروش بهترین بازیهای FP هم تاثیر گذاشته من نمیدونم طرفدارای این بازی چجوری میتونن اینو هر روز ادامه بدن الان تقریبا 12 ساله که این بازی تغییر و تحول درست حسابی پیدا نکرده خود اکتی هم نمیدونه چیکار کنه امتیازاتش هم که دیگه مثل همیشه نیست. اگه اون زمان تغییر و تحول پیدا کرد بخاطر اشخاص بزرگی مثل jason west در IW امر و نهی میکردن کسایی مثل Vince Zampella که کریتور اصلی سبک WWII بودن... هر چند اکتی شرکت بی لیاقتی هست و حتی ورشکستگیش هم ارضا کنندست.

فقط یه Modern Warfare بدون سلاح تخیلی میتونه آبروی COD رو برگردونه [-o
بنظر من این قضیه خراب شدن CoD اصلا ربطی به آینده و زمان و ایناش نداره!
وقتی بخش کمپین داغون باشه از نظر شخصیت پردازی و طراحی مراحل و ... چه توش سلاح تخیلی باشه چه زمان جنگ جهانی باشه بازم چیز داغونی از آب در میاد.

مشکل اینجاس اینفیتی وارد دیگه اون افرادی که شاهکارای MW و MW2 رو ساختن در اختیار نداره الان فقط اسم اینفینیتی وارد روشه.

به نظرم یک بخش داستانی زامبی درست کنن خیلی بهتر هست تا این شر و ورهای که به عنوان کمپین میدن دست ملت

من شخصا COD رو به خاطر مُد زامبیش میگیرم
دقیقا!
باید کل کمینگشو بر اساس زامبی بسازن تا یه تغیر درست حسابی کنه اونم زامبی هایی مثل بلک 1
بک 1 رو همه مپاشو کنا هم بزاریمم داستان خیلی قشنگی میده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or