Infinity Ward با COD 4 و روابط لرزنده با Sony !

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
سایت next-gen امروز مصاحبه ای ترتیب داده با اقای Collier رئیس شرکت Infinity Ward در رابطه با بازی نسل جدید انها یعنی COD 4 .

cod48.jpg

بخشی از موضوع بحث شامل مذاکره در مورد Multi Player بازی شد و چگونگی تغییر منظر از WWII تا دنیای مدرن و تجدید نظر از تکراری بودن بازی . اما دوستداران این بازی نباید نگرانی در مورد این تغییرات داشته باشند چون اقای Collier در رابطه با این موضوع اطمینان داد و گفت :

" برای ما همه چیز درباره ی درهای گشایش است و ما هر چیزی را دور نمیکنیم ! "
" ما فقط داریم به امکاناتمون اضافه میکنیم "

رئیس شرکت Infinity Ward امروز اعلام کرد که راه یابی به شرکت سونی و ایجاد روابط عالی با این شرکت کمی سخت شده است .
در صورتیکه اقای Collier میتواند ادعا کند که روابطش را با MS قطع کرده است , چنین چیزی نمیتواند درباره ی سونی بگوید ! :

" من حقیقتا دوست دارم که با شرکت Sony رابطه ی خوبی داشته باشم . ما واقعا تحت فشار هستیم و داریم با پشتکار فراوان به هدف اصلیمون میرسیم . اما من فکر میکنم که کمپانی های کمی هستند که رابطه ی بسیار خوبی با شرکت Sony دارن . مطمئن باشید که ما پس از عرضه ی بازی COD 4 یکی از ان کمپانی ها خواهیم بود ! "

در پایان , زمانی که از اقای Collier پرسیدیم که ایا شما از FPS دیگری در PS3 هراس دارید . اقای Collier از این رقابت استقبال کرد و گفت :

" در کنسول PS3 ما شماره یک هستیم !!! "

call_of_duty_4_with_hud.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or