ارسال پاسخ

[SPOILER=]

به نظر من امکان نداره اون هیولا Kessler  باشه ! ادامش رو که نگاه کنی میگه در همون روز های اول Kessler  توانشو داشت که با اون مقابله کنه ! و Kessler  رو نشون میده که داره از TV   اون Beast  رو نگاه میکنه و  کلاه و لباسم داره !  و اون Beast  هم از اتش استفاده می کنه !! هیچ ربطی نمیتونه به Kessler  داشته باشه ! نمیشه که قرمز باشه و از اتیش استفاده کنه بعد یه دفغه لباش تنش کنه با خانوادش فرار کنه :biggrin1:

خود Cole  هم اخرش میگه اون برگشت تا منو برای اینده اماده کنه !

و در پایان بد بازی هم  میگه Kessker  می خواست منو برای رو یه رو شدن با اون هیولا یا یه همچین چیزی اماده کنه ! ولی چه احمقانه :biggrin1:

درسته میگه به اینده خودم نگاه کردم  ! خوب داره kessler رو میگه اون هیولا رو که نمیگه.

--------------------------------

اینارم بخونید کاملا میفهمید :  منبع هم ویکیپدیا هست !

In that timeline, Cole (as Kessler) and Trish were happily wed with children, but soon the appearance of an entity known as "The Beast" plunged their world into

chaos.

------------------

Kessler realized the only way to stop the Beast would be to use his powers to go back in time and prepare his past self, Cole, for battle against it.

-----------------------------

Kessler used Trish's death as a means to prepare Cole to make the harsh choices in battle with The Beast.

---------------

As Kessler dies from the battle, Cole promises Kessler that he will be ready to face The Beast when it appears.

ولی کلا خیلی ها فکر کردن اون Kessler  هست !

[/SPOILER]

[SPOILER=]

به منظور رسیدن به هدفش به ساشا یک سری وعده میده که ساشا بهش کمک کنه !

ولی معلومه که ساشا رو دوست نداشته .

[/SPOILER]

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or