InFamous Second Son گلد شد

Schürrle

کاربر سایت
04590216136143622453.jpg

InFamous Second Son گلد شد.این خبر رو آقای Brian Fleming از Sucker Punch امروز در توئیتر خودش اعلام کرد."'گلد شدن" به معنای اتمام تمام مراحل نهایی بعد از ساخت بازی و آماده شدن بازی برای ارسال به تولید کننده های دیسک و فروشگاه های دیجیتال جهت توزیع.InFamous Second Son در تاریخ 21 مارس منتشر خواهد شد.

منبع

بالاخره روز موعود داره نزدیک میشه...والا خسته شدیم از بس کیلزون بازی کردیم:d

امید زیادی به این نسخه دارم و فکر می کنم در میان تمام بازیهای Spin Off ای که تا به حال عرضه شده یه سرو گردن بالاتره...

یادش به خیر نسخه ی اول همزمان بود با Prototype پول نداشتم پی اس 3 بگیرم همش تو کف اینفیموس لعنتی بودم نمیزاشت از پروتوتایپ لذت ببرم! :D

این نسخه ام داره قلقلک (!) میده که کنسول رو بخرم اما باید منتظر انتشار بازی باز خورد ها و امتیازات موند

البته احتمالش این که چند روز قبل ار عرضه برسه ایران زیاده.:d
یادمه GOW 3 هم چند روز قبل ار عرضه دستم اومد.:-"

البته این چیزها زمانی زودتر از تاریخ عرضه در بازار جهانی یا منطقه ای پیدا میشه که اون بازی لیک شده باشه مانند همین بازی THIEF 4 که گفته شد تو دبی لیک شد که زودتر هم به ایران رسید

اصن این جور چیزا تو ایران طبیعیه:)

یک ماه قبل از عرضه PS4 تو ژاپن کنسول ریجن3 تو ایران بود:d

البته این کنسولی که شما میگی مربوط به لانچ ژاپن نبود،ریجن 3 این کنسول از کشورهای کره جنوبی،هنگ کنگ،هندوستان و ... وارد میشدند و ریجن 3 مربوط به کشورهای آسیایی هست که چند ماه پیش در این کشورها عرضه شد و نه فقط مربوط به ژاپن...

09491652743614489698.jpg

خب موسس Sucker Punch آقای Chris Zimmerman تو LiveStream بازی توضیح داده که تموم کردن داستان اصلی بازی 10-12 ساعت زمان میبره البته به نوع شخصیتی که بازی می کنید بستگی داره ( شخصیت منفی یا خوب ) و اگه با شخصیت منفی بازی کنید یه ذره کمتر طول می کشه.

منبع

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or