فکر کردم معلوم نیست و توی لفافه گفتم ولی مثکه معلوم بود
.
حالا Quake که آرزوی من بود ولی خب بازم ترجیحم اینه که اونو خود id بسازه . توی بهترین حالت ترکیب اینا با id یه ترکیب استثنایی میشه حس میکنم که نقاط ضعف هم رو هم پوشش میدن
.
ولی خب بازم کلی عنوان جذاب هست که میتونستن بدن به اینا و قطعا عالی برمیومدن از پسش. ایندیانا یکم بخوام رک بگم خیلی ترند و رند بازار نیست دیگه الان واقعا، حتی خود فیلماش.
راجب دوربین یکی از علت هاش حس میکنم این بوده که بازی از عناوین پرچمدار این سبک مثل آنچارتد و تومب رایدر فاصله بگیره و تا حدودی دایرکشن متفاوت تری به خودش بگیره و شخصیت خودشو حفظ کنه و حتی از قیاس های احتمالی هم خودشو نجات بده که ظاهرا حداقال اینجا این اتفاق نیفتاده
. مورد بعدی اینه که به هر حال مشین گیمز یه استودیو اول شخص ساز هست و یه جورایی باز هم در راستای عدم قیاس و یونیک بودن اثر اومدن بازیو بومی سازیه خودشون بکنن که اینبار یه اثر متفاوت از مشین گیمز ولی با حفظ فرهنگ و تبحر این استودیو به مخاطب ارائه بدن.
پارت آخر هم اینکه بازی توی بحث انیمیشن یه جورایی اگر بخوام بهتر بگم آنبالانس به نظر میاد تا ضعیف و داغون. توی بعضی قسمتا عالیه ولی توی بعضی قسمتا عجیب غریبه. هوش مصنوعی هم باید بعد از عرضه بازی راجبش حرف زد این نمایش ها بعد مارکتینگ و تبلیغاتی دارن و بیشتر میخوان توی تایم اندکشون محتوای قابل بازی رو برای مخاطب به نمایش بزارن.
منتها بازی از نظر من خیلی دیزاین شیکی داره و معلومه برای ساخت دنیاش زحمت کشیدن از طرفی سازنده یک استودیوی سابقه دار و قدری هست که به جز دو عنوان اخیرش که یکیشو هم با همکاری آرکین کار کرده، کارنامه درخشانی داره و میشه به ساختشون اعتماد کرد.