IMDB : بازی Fallout: Shadows of Boston در سال 2017

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
large.jpg

درود.

در زمانی که بسیاری منتظر خبری حدید از بازی Fallout 4 می‌باشند. سایت معتبر IMDB اطلاعات جالبی را پیرامون Fallout جدید ارائه کرد. این خبرگذاری عنوان کرده که نام بازی Fallout: Shadows of Boston می‌باشد و قرار است در سال 2017 روانه بازار شود. نام و اطلاعات این بازی در سایت مذکور در تاریخ اول فوریه به روز شده
وقتی به صفحه IMDB مراجعه می‌کنیم، می‌بینیم بازیگرانی چون Ron Perlman و Erik Dellums (بازی Three Dog) در این بازی حضور دارند. از دیگر اشخ اص می‌توان به آقای Paul Eiding در بازی Metal Gear Solid، آقای Paul Eiding در بازی Fallout 3، آقای Peter Gil از بازی اسکایریم و بسیاری دیگر اشاره کرد که اگر درست باشد می‌توان گفت بازی از تیم بسیار قوی و حرفه‌ای برخوردار است.

نویسندگان بازی نیز از استودیو Obsidian آقای Chris Avellone و اقای Erik Caponi از 2K Games می‌باشند. کارگردان بازی نیز بر عهده Todd Howard است (اگر به روزمه کاری ایشان در سایت IMDB برویم نام بازی در لیست کارهای ایشان ذکر شده است)

همانطور که مطلع هستید بازی Fallout 3 را استودیو Bethesda ساخته بود و نسخه بعدی آن یعنی Fallout: New Vegas نیز بر عهده Obsidian Entertainment بود. بودن نویسندگان و سازندگانی از استودیو Obsidian، این احتمال را می‌دهد که ساخت این بازی بر عهده این استودیو باشد.

فقط اسم بازی یکم لوس نیست؟ Fallout4 به تنهایی خیلی بهتره بنظرم

نه اتفاقاً بهتره چون احتمال ساخته شدن توسط Obsidian رو بالا میبره,مانند Fallout: New Vegas
من بیشتر از اینکه منتظر نسخه اصلی ساخت Bethesda باشم منتظر نسخه فرعی Obsidian هستم.

نه اتفاقاً بهتره چون احتمال ساخته شدن توسط Obsidian رو بالا میبره,مانند Fallout: New Vegas
من بیشتر از اینکه منتظر نسخه اصلی ساخت Bethesda باشم منتظر نسخه فرعی Obsidian هستم.
تو خبر هست که کارگردان بازی خود Todd Howard ــه پس BGS میسازه بازی رو ، از طرفی بازی تو بوستون ــه :دی باز هم یعنی بازی دست BGS ـه :دی چون بچه های Obsidian قرار بود بازیشون/بازی هاشون تو غرب آمریکا باشه :دی

ظاهراً تو IMDB هرچی بوده شیفت دیلیت کردن رفته :| :دی

آخرین ویرایش:
تو خبر هست که کارگردان بازی خود Todd Howard ــه پس BGS میسازه بازی رو ، از طرف بازی تو بوستون ــه :دی باز هم یعنی بازی دست BGS ـه :دی چون بچه های Obsidian قرار بود بازیشون/بازی هاشون تو غرب آمریکا باشه :دی

ظاهراً تو IMDB هرچی بوده شیفت دیلیت کردن رفته

جا اين حرفا چلو كبابو اخ كن بياد:دی

يكي نيست به ما بگه بتوچه آخه؟:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or