IllumiRoom تجربه ای لذت بخش در کنسول بعدی ماکروسافت

MR.BIG BOSS

کاربر سایت

Kinect-280x80.jpg
گزارش ها نشان می دهد IllumiRoom مایکروسافت می تواند بخشی از راه اندازی ایکس باکس بعدی. باشد.
این هیجان انگیز است، که با استفاده از Kinect و یک پروژکتور استاندارد برای ترکیب دنیای مجازی و فیزیکی وارد شوید ، این یک تکنولوژی جدید است

ویدئو کوتاه از تکنولوژی جدید مایکروسافت نشان داده شد .، این ویدئو نشان می دهد که چگونه IllumiRoom به کمک یک کنسول بازی نسل بعدی میاید و تجربه ی آن لذت بخش است ."(همانند کینکت )

: "IllumiRoom نسل بعدی کنسول بازی با یک پروژکتور است.

با استفاده از تکنولوژِی "IllumiRoom می توانید محتوای بازی را از تلویزیون های خود گسترش دهید،و این ایجاد یک تجربه واقعا همه جانبه هست . این تکنولوژی می تواند عناصر بازی، مانند انفجار، و برف و..... را در اتاق نشیمن شما نشان دهد .:
ویدیوی این تکنولوژی را میتوانید در قسمت پایین ببینید
<[video=youtube;0qyM5kRU-KM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&amp;v=0qyM5kRU-KM[/video]
منبع

آخرین ویرایش:
تو قسمتي از ويديو بازي پورتال رو داره با اين تكنولوژي انجام ميده كه فوق العاده عجيب و لذت بخش......
اگر مايكرو بتونه اين تكنولوژي رو به طور بالفعل و مناسب تو كنسول نسل بعدش سوار كنه براش يه برگ برنده بزرگ محسوب ميشه و راحت حداقل ميتونه بخش بزرگي از كژوالا رو جذب خودش كنه

يه ويديوي ٥ دقيقه اي هم از نحوه كاركردش چند دقيقه پيش منتشر شد...

.

تو قسمتي از ويديو بازي پورتال رو داره با اين تكنولوژي انجام ميده كه فوق العاده عجيب و لذت بخش......
اگر مايكرو بتونه اين تكنولوژي رو به طور بالفعل و مناسب تو كنسول نسل بعدش سوار كنه براش يه برگ برنده بزرگ محسوب ميشه و راحت حداقل ميتونه بخش بزرگي از كژوالای پولدار رو جذب خودش كنه

يه ويديوي ٥ دقيقه اي هم از نحوه كاركردش چند دقيقه پيش منتشر شد...

.
ویرایش شد:دی

تصویری ک پروژکتور می نداره اصلا با بازی از نظر رنگ و کیفیت صفحه هم خونی نداره ب جر باریدن برف ک خیلی قشنگ بود که البته همین کارو اگه بازی رو سه بعدی بسازن خود tv زحمتشو می کشه

تصویری ک پروژکتور می نداره اصلا با بازی از نظر رنگ و کیفیت صفحه هم خونی نداره ب جر باریدن برف ک خیلی قشنگ بود که البته همین کارو اگه بازی رو سه بعدی بسازن خود tv زحمتشو می کشه
داداش بازی سه بعدی کجا این کجا اون عینکای سنگینو سه بعدی رو بزنی نیم ساعته سردرد میگیری

اگه بنویسن بگن خوبه من یکی باورم نمیشه به خاطر اینکه اینم بعد 1 سال الی 2 سال باید بندازیش آشغالی همون مشکلی که همه پرژکتور ها دارن یعنی تمام شدن عمر اون لامپ که هرکسی رو از خرید یک ویدیو پرژکتور پشیمون میکنه .

داداش بازی سه بعدی کجا این کجا اون عینکای سنگینو سه بعدی رو بزنی نیم ساعته سردرد میگیری

دوست عزیز اتفاقا اصلا عینک هاش سنگین نیستن به خاطر اینکه شما عادت نداری درست مثل یک شخصی که عینکی نیست وقتی باید عینک بزنه یه چند وقتی میشکل داره مورد بعدی باز هم عادت نداری شما باید چند تا فیلم 3 بعدی ببینی بعد تازه چشم شما عادت میکنه به دیدن تصویر به این صورت .

تو رو خدا از این کنترلر ای حرکتی بکشید بیرون مسخره ترین نوع گیم بازی کردن چه موو چه کینکت چه اون دسته WII

الآن "کنترل حرکتی" چه ربطی به این داره ؟

============
از نظر قیمتی تا وقتی به قیمت یه وسیله جانبی نرسه قانونا تو بازار نمیاد. از نظر لامپ هم همینطور. تا اونجایی هم که تو سایت ها مینویسن، پروژکتور عادی از نظر قیمتی مشکل دارن. یکی از راهش اینه که مایکروسافت از LED استفاده کنه که هم خیلی پایین میاد، هم عمرش زیاده. در هر یعد از ویدیو اول که فقط در حد کانسپت بود، این معرفی رسمی میشه حسابش کرد. قانونا هم فکر این عمر و قیمت رو باید کرده باشن که میان اینجوری به عنوان یه وسیله جانبی معرفیش میکنن. اما خب احتمالا حداقل با 2 سال فاصله بعد از اومدن Xbox بعدی همچین چیزی رو به عنوان وسیله جانبی میدن بیرون.

تو رو خدا از این کنترلر ای حرکتی بکشید بیرون مسخره ترین نوع گیم بازی کردن چه موو چه کینکت چه اون دسته WII

اولا کنترل حرکتی نه,حسگر!;)
90% بازار کزوال روی این تفریحات میچرخه,اگه شرکتی دور اینا رو خط بکشه یعنی بازار کژوال رو از دست داده.
(خودت که Wii رو دیدی)

توی اون یکی تاپیک هم گفتم تکنولوژی خیلی جالبیه و توی بعضی سبک ها میتونه استفاده های باحالی داشته باشه ! :دی
البته هنوز با اون قسمت های ویدئو که طرف داره بازی FPS انجام میده و تصویر بزرگ تر از محیط رو توی اتاق می بینیم ، مخالفم چون بازی رو غیرطبیعی میکنه. ولی بقیه بخش های ویدئو خیلی جالب بودن !
به جز باریدن برف که توی ویدئوی قبلی هم وجود داشت ، توی این یکی برف توی اتاق هم میشینه ! :دی

این حالت هم جزو جالب ترین بخش های ویدئو بود. توی تصویر زیاد معلوم نیست و باید حتماً ویدئو دیده بشه. مثلاً با شلیک کردن یا استفاده از آیتم خاصی و ... ، صفحه دور تلویزیون (که همون اتاق باشه) یه لحظه غیرشفاف میشه و افکت خیلی جالبی پیدا میکنه !

روشن و تاریک شدن اتاق موقع عبور ماشین از نور و سایه ! :دی

این یکی هم باحال بود ! :دی آیتم های مهم داخل بازی اگه از کادر تلویزیون خارج بشن ، توی اتاق نمایش داده میشن ! :دی

حالا همه مهندس شدن اقا اشتباه کردم حسگر حرکتی مهم منظورم بود که رسید
آخه موضوع اینه که اصلاً حرکتی نیست که بگیم کنترلر حرکتی یا حسگر حرکتی ! :دی یه چیز بصری هست که ارتباطی با بدن گیمر نداره.

ویرایش شد:دی
نه فقط مال پولدارا نيس......مطمين باشين وقتي اين تكنولوژي به بازار مياد كه هم از نظر قيمت و هم عمر و كيفيت و .....در يه حد قابل قبول باشه و يه درصد قابل توجهي بتونن بخرنش(مثه كينكت)
حالا شايد هنگام لانچ كنسول باشه يا چند سال بعد لانچ

حالا همه مهندس شدن اقا اشتباه کردم حسگر حرکتی مهم منظورم بود که رسید
اقا اين تكنولوژي هيچ ربطي به داخل بازي نداره....مثه مثلا 3d فقط تاثير بصري ميذاره رو بازي ....شما بشين مثلا cod بازي كن اين وسيله رو هم خاموش يا روشن كن(هيچ تاثيري تو گيم پلي بازيت نداره)
ربطي به دسته و حسگر و .... هم نداره

وا... هر چی بیشتر میبینیم اوضاع بدتره.

3D اگه چیز خوبی بود به این زودی فاتحه اش خونده نمیشد(در این نوعی که الان وجود داره)! نسل جدید تلویزیون ها از 3D(نوع حاضر) کشیده بیرون.

همون چیزی که شما متوجه نمیشی به خاطر اینکه افرادی که عینکی نبودن بعد عینکی شدن بهتر متوجه میشن یعنی یکی مثل خودم که تا 25 سالگی عینکی نبوده و.... وقتی مجبور به عینک زدن میشی شما ... مشکل از سر درد و فشار روی دماغ و .. رو تجربه میکنن که خودم 1 ماه طول کشید تا عادت کنم.

والا من دارم استفاده میکنم بچه ها رفیقام هم دارن.

حالا چون تکنولوژی پیشرفت کرده یعنی فاتحه خونده شد . بهتره یکم بری ببینی 80-90 % TV های که الان داره تولید میشه و در بازار هستش 3D هستش یا اکتیو یا پسیو بله ... .

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or