IGN: فقط ٣٦٢ گيگابايت از هارد Xbox One قابل استفاده است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Xbox_one_dash_banner.jpg

کنسول جدید مایکروسافت یعنی Xbox One دارای یک هارد 500gb است اما شما نمی توانید از تمامی ظرفیت آن بهره ببرید. این کنسول به شما اعلام نمی کند که چقدر از فضای هارد مورد استفاده قرار گرفته است اما وبسایت IGN طی یک سری محاصبات اعلام کرده که 362-365 گیگابایت از هارد کنسول قابل استفاده خواهد بود.
این رقم نسبت به حافظه اصلی بسیار پایین است. یک رایانه شخصی با Windows 7 و هارد 1 ترابایت اجازه استفاده از 931gb فضا را به شما می دهد. اما رابط کاربری Xbox One و برنامه های آن فضای بیشتری را اشغال می کنند. دليل بدست آمدن چنين ارقامي به نبود ابزار مديريت ديتا در xbox one بر مي گردد و چيزي كه سرانجام منجر به نمايش پيغام “you’re out of space” شد، بازي ٣گيگابايتي Zoo Tycoon بود كه ديگر چيزي براي نصب باقي نمانده بود. اينها يك سري محاسبه هستند اما به رقم واقعي بسيار نزديك است.
نظر شما چيست؟ چنين حجمي براي شما كافي است يا خير؟
vg247

میشه رو Cloud سیو و از دنیای لایزال آن به جای HDD بهره برد .
کلا این گزینه + Xbox One فکر نکنم توی ایران توصیه بشه :d
======
این سایز برخی بازی های لانچ هستش:
Battlefield 4: 33.66GB
Killer Instinct Ultra Edition: 3.25GB
Ryse: 34.94GB
Dead Rising 3: 19.9GB
Call of Duty: Ghosts: 39.5GB
برای من کم نیست همین 362 گیگ اما با توجه به آپدیت های سنگین و محروم موندن از Cloud، احتمال زیاد آدم حجم کم میاره!

خب باتوجه به قابل استفاده بودن 409 گیگ هارد PS4 این کاملا پیش بینی بود!به قول یکی از همون کاربرای VG شما تبلت Surface رو ببینی چی میگی؟:d ببینم نمیشه ریخت رو اکسترنال*؟
هارد PS4 با یک هارد جانبی 2.5 اینچی 2 ترا هم به راحتی قابل تعویضه . ولی XONE خیر
ببخشید منظورم اکسترنال بود!:d

آخرین ویرایش:
خب باتوجه به قابل استفاده بودن 409 گیگ هارد PS4 این کاملا پیش بینی بود!به قول یکی از همون کاربرای VG شما تبلت Surface رو ببینی چی میگی؟:d ببینم نمیشه ریخت رو اینترنال؟

هارد PS4 با یک هارد جانبی 2.5 اینچی 2 ترا هم به راحتی قابل تعویضه . ولی XONE خیر

کلا این گزینه + Xbox One فکر نکنم توی ایران توصیه بشه :d
======
این سایز برخی بازی های لانچ هستش:
Battlefield 4: 33.66GB
Killer Instinct Ultra Edition: 3.25GB
Ryse: 34.94GB
Dead Rising 3: 19.9GB
Call of Duty: Ghosts: 39.5GB
برای من کم نیست همین 362 گیگ اما با توجه به آپدیت های سنگین و محروم موندن از Cloud، احتمال زیاد آدم حجم کم میاره!

خب مجبور نیستی که همشو با هم بازی کنی 3 تاشو بازی کن تموم بشه بعدی ها رو بازی کن

نظر شما چيست؟
چنين حجمي براي شما كافي است يا خير؟
خیر[-xبلکه برای طرفداران این کنسول هم نیز کافی نیست،پس بهتر است که محصول دیگری را انتخاب نمایند...:whistling::d

آخرین ویرایش:
هیچکس نمیاد 10 تا بازی همزمان با هم نصب و بازی کنه ...نهایت 3 -4 تا بازی همزمان نصبه که برای اونم کفایت میکنه و مشکلی از این بابت وجود نداره و....

واقعا گندشو در آوردن این نسل ماکروسافت هرچی آدم سکوت میکنه باز از یک ور دیگش میزنه بیرون من که این نسل با فضا دارم دست و پنجه نرم میکنم میدونم آخه چی معنی داره 200 گیگ از یک هارد که پول دادیم نشه استفاده کرد مگه سیستم عامل این دستگاه چی هست آدم باید خر باشه که متوجه نشه این کار علتش اینه که شما را مجبور به خرید هارد جدا کنن واقعا این نسل زیادی اعتماد به نفسش بالا رفته ماکروسافت من تا امروز ساکت بودم ببینم چی میشه ولی اول اون مساله رزولوشن و بعد قضیه قیمت بعد مجبور کردن ما به خرید آشغالی به اسم کینکت هنوز هم نتونستن پیشرفت بدنش و هنوز همون مشکلات رو داره بعدم مشکل خراب شدن درایو بعد امتیازات پایین بازیهاش حالا هم این والا احساس میکنم به شعورم توهین کردن کاری ندارم رقیبش چیکار کرده اونم مشکلاتی داره ولی واقعا این نسل نمیدونم با چه رویی هنوز دارن ادامه میدن یعنی فقط یک مشکل گرم کردن را این کم داریم تا کلا دیگه ترتیبش داده بشه من تا قبل میگفتم هر کدوم که کپی خور بشه الان دارم به این فکر میکنم که اصلا هیچ کنسولی نخرم برم سمت pc واقعا اصلا اون حس روزهای نسل هفتم رو نداره کاملا عجله و عجله موج میزنه تو فضای این صنعت

هیچکس نمیاد 10 تا بازی همزمان با هم نصب و بازی کنه ...نهایت 3 -4 تا بازی همزمان نصبه که برای اونم کفایت میکنه و مشکلی از این بابت وجود نداره و....
همیشه یه توجیهی تو آستین دارید :d
واقعا مایکروسافت اگه به شما یکی یه Xbox One هدیه نکنه ظلم کرده تو حقتون :d

آیا میدانستید اندازه هارد به روش فرمت و مقدار گپ دیسک ارتباط دارد نه سیستم عامل؟:دی

آیا میدانستید به ابعاد میگویند اندازه ؟؟؟ :d آن حجم است ;) .
آیا میدانستید مقدار حافظه ای که هنگام نصب سیستم عامل اعمال میشود رابطه مستقیمی با فضای مصرفی هارد دارد ؟ . منم نمیدونستم ولی الان فهمیدم ربط دارد :d

10 تا بازی رو که همزمان نمیشه بازی کرد :d ولی ده تا بازی رو میشه همزمان روی هارد داشته باشی . من اگه بهم فضای کافی بدن 20 تا بازی رو دلم میخواد با کلی فیلمو موزیک رو کنسولم داشته باشم (مثال PS4):d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or