![Andrew-House.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.bigredbarrel.com%2Fblog%2Fwp-content%2Fuploads%2F2013%2F02%2FAndrew-House.jpg&hash=d27180d055bcff686700348639ef0eb2)
Andrew House:"
من واقعا فکر نمی کنم که باید به جای رئیس یا استراتژی شخصی نظر بدهم. این یک کلیشه است. اما واقعیت این است:" اما هم اکنون تمرکز ما فقط و قطعا برروی PS4 است. ما تمرکز خود را برروی گیمران و توسعه دهندگانی که برای مخاطبان ما بازی می سازند حفظ می کنیم, و مطمئن باشید که سونی بهترین مکان برای بازی کردن گیمران است. من فکر می کنم ما یک دسترسی وسیع تری از طیف سرگرمی ها را برروی پلتفرم خودمان شاد خواهیم بود. اما اولین و مهم ترین چیز در مورد بازی های بزرگ است. این چیزی است که به مدت 20 سال در کار تجارت ما انجام داده ایم و ما تعهد داده ایم بهترین ها را ارئه دهیم.
E3 سال گذشته لحظه خاصی بود و برای ما بسیار چالش برانگیز بود. E3 امسال مردم در مورد PS4 بسیار هیجان زده بودند, برخی بازی های بزرگ و فرنچیزهای بزرگ در راه کنسول های ما هستند و افراد جدیدی را در صحنه دیده ایم و خواهیم دید این چیزی است که مردم را در مورد PlayStation 4 هیجان زده می کند."
او همچنین درمورد PlayStation Plus و رقابت با Xbox One ان هم با مجانی کردن بازی ها گفت:"
Plus را ما بعد از رقیبمان در مدت زمانی کمی طولانی تر با کاری سخت لانچ کردیم. ما چیزی ساختیم که بیشتر مبتنی بر محتوی بود این بخش متکی به جنبه تک نفره نبود و درمورد ویژگیهای انلاین و مولتی پلیر بود, چیزی که باعث شد کار ما سخت تر شود چرا که باید خیلی دقت می کردیم که چطور بازیی برای طیف از مخاطبان به صورت رایگان دردسترس قرار می گرفت چرا که تاثیر مثبتی در روند فروش آن بازی نیز داشت. این موضوع باعث شد تا با سازندگن و ناشران بیشتری ارتباط داشته باشیم. ما به آنان گفتیم که IP خود را به بدهید ما آن را رایگان در درسترس قرار می دهیم و این موضوع باعث روند مثبت فروش بازی های شما هر ماه افزایش پیدا کند و به طیف گسترده تری از مخاطبان برسد."
منبع
آخرین ویرایش: