Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Sky people منظور دنیای استارریل هست .توی کمیک فضای بیگانه که نقش مقدمه ی داستان استارریل رو بازی میکنه و دنیای هونکای ایمپکت و استارریل رو وصل میکنه این جور میگه .. ولت عذاب وجدان داره و خودش توی جریان مرگ همیکو مقصر میدونه از طریق یک پرتال متوجه میشه که یکی از نسخه های همیکو از دنیای دیگه تحت تعقیب افرادی خطرناک به نام sky people هست و به همراه VA که تصمیم گرفته بهش کمک کنه با هم دیگه از طریق همون پرتال وارد دنیای استارریل میشن و توی سیاره اسکرالیوم سرگردون میشن که هیمیکو متوجه میشه دو نفر توی این سیاره در خطر هستن و موقعیتشون رو پیدا میکنه و نجاتشون میده و به همین طریق ولت و VA وارد استرال اکسپرس میشن و همچینن عضو استرال اکسپرس هم میشن بعد از این جریان یک تیکه یخ رو توی فضا سرگردون پیدا میکنن که اون یخ رو میشکافن و میبینی یک دختر توی اون تیکه یخ محبوس شده که همون مارچ ۷ هست .. اگه دقت کنی اول بازی خوده مارچ میگه من توی یخ گیر افتاده بودم که آقای ولت و همیکو و یکی که اسمش رو یادم نمیاد منو نجات دادن که اون شخص همون VA هست . بعد از این جریان VA برای هدفی که مشخص نیست قطار رو ترک میکنه و میره ....... این هم یکی از دیالوگ های مخفی لوچا که توی فایل ها بود ولی توی بازی نبود .... برادر دان هنگ منو به قطار دعوت کرد زمانی که وارد قطار شدم متوجه شدم یک شخص که عینک داره منو به طور عجیبی نگاه میکنه اون شخص اومد به سمت من و با من صحبت کرد و بهم گفت شبیه یک شخص خاص هستم و بعدش بدون این که بهم چیزی بگه یک کتاب بهم داد و رفت . روی اون کتاب نوشته شده بود همه ی انسان ها شیطان به دنیا نمیان ... هههه اون شخصی که شبیه من بوده حتما باید فرد جالبی باشه
Sky people منظور دنیای استارریل هست .
توی کمیک فضای بیگانه که نقش مقدمه ی داستان استارریل رو بازی میکنه و دنیای هونکای ایمپکت و استارریل رو وصل میکنه این جور میگه .. ولت عذاب وجدان داره و خودش توی جریان مرگ همیکو مقصر میدونه از طریق یک پرتال متوجه میشه که یکی از نسخه های همیکو از دنیای دیگه تحت تعقیب افرادی خطرناک به نام sky people هست و به همراه VA که تصمیم گرفته بهش کمک کنه با هم دیگه از طریق همون پرتال وارد دنیای استارریل میشن و توی سیاره اسکرالیوم سرگردون میشن که هیمیکو متوجه میشه دو نفر توی این سیاره در خطر هستن و موقعیتشون رو پیدا میکنه و نجاتشون میده و به همین طریق ولت و VA وارد استرال اکسپرس میشن و همچینن عضو استرال اکسپرس هم میشن بعد از این جریان یک تیکه یخ رو توی فضا سرگردون پیدا میکنن که اون یخ رو میشکافن و میبینی یک دختر توی اون تیکه یخ محبوس شده که همون مارچ ۷ هست .. اگه دقت کنی اول بازی خوده مارچ میگه من توی یخ گیر افتاده بودم که آقای ولت و همیکو و یکی که اسمش رو یادم نمیاد منو نجات دادن که اون شخص همون VA هست . بعد از این جریان VA برای هدفی که مشخص نیست قطار رو ترک میکنه و میره ....... این هم یکی از دیالوگ های مخفی لوچا که توی فایل ها بود ولی توی بازی نبود .... برادر دان هنگ منو به قطار دعوت کرد زمانی که وارد قطار شدم متوجه شدم یک شخص که عینک داره منو به طور عجیبی نگاه میکنه اون شخص اومد به سمت من و با من صحبت کرد و بهم گفت شبیه یک شخص خاص هستم و بعدش بدون این که بهم چیزی بگه یک کتاب بهم داد و رفت . روی اون کتاب نوشته شده بود همه ی انسان ها شیطان به دنیا نمیان ... هههه اون شخصی که شبیه من بوده حتما باید فرد جالبی باشه