Home بر روی PSP

Wroth Master

کاربر سایت
در مصاحبه ای که شبکه تلویزیونی MTV با John Koller رییس بازاریابی SCEA انجام داد Koller تایید کرد که بازی MMO اعتاد آور سونی یعنی Home که پیش از این قرار بود به صورت انحصاری برای Ps3 منتشر شود برای کنسول دستی سونی یعنی PsP هم منتشر میشود.
این هم گفته های Koller درباره نسخه PSP بازی:
"Intuitively, if you take the PSP with you, you would want to take some of Home with you,"
همچنین اضافه کرد:
adding that ideas have included having an extra room of Home on the PSP.

دیگر سخنان او که مجبورم ترجمش کنم:
وقتی شما در نسخه Psp بازی با یک PsP شبیه سازی شده در بازی Home بازی میکنید چه حسی به شما دست میدهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! یه حس تناقض نما یا پارادوکس:love:

که به نظر من خیلی جالب میشه ( یعنی خیلی خیلی خیلی جالب میشه):cheesygri

یه سوال احمقانه

home همون بازی هست که کنفرانس سونی بازیش میکردن ؟

من همیشه میگم هیچ سوالی احمقانه نیست پس دوستان دیگه از این کلمه استفاده نکنند.
در مورد HOme یک بازی انلاین هست که در اون میتوان شخصیت های مجازی که برداشتی از شخصیت شما در دنیای واقعی هست ساخت و با تمام کسانی که در کل دنیا ps3 دارن اشنا شد و کارهای مختلف زیادی مثل دیدن تریلر های جدید.خرید خانه و لوازم اون.بازی کردن با PSP مجازی.دانلود عکس و موزیک های جدید.مطلع شدن از اخبار روز بازی و پیدا کردن دوستان جدید و.... پرداخت.
و درسته همون بازی ای هست که تو کنفرانس سونی به طور کامل نمایش داده شد.

یه سوال احمقانه :blushing:

home همون بازی هست که کنفرانس سونی بازیش میکردن ؟ :love:
Home همون سيستم انلاين PS3 هست . يه سيستمي مثل XBL ولي پر جزئيات تر .
هر چند بعضي از سران مايكروسافت و نينتندو به ناحق بر ضد Home صحبت ميكنند و Home رو كپي برداري از سيستم انلاين Wii يعني Mii و حتي بعضي از بازيها ميدادند.

من همیشه میگم هیچ سوالی احمقانه نیست پس دوستان دیگه از این کلمه استفاده نکنند.
در مورد HOme یک بازی انلاین هست که در اون میتوان شخصیت های مجازی که برداشتی از شخصیت شما در دنیای واقعی هست ساخت و با تمام کسانی که در کل دنیا ps3 دارن اشنا شد و کارهای مختلف زیادی مثل دیدن تریلر های جدید.خرید خانه و لوازم اون.بازی کردن با PSP مجازی.دانلود عکس و موزیک های جدید.مطلع شدن از اخبار روز بازی و پیدا کردن دوستان جدید و.... پرداخت.
و درسته همون بازی ای هست که تو کنفرانس سونی به طور کامل نمایش داده شد.
همونیه که تو E3 باهاش بازی میکردن ؟

همونیه که تو E3 باهاش بازی میکردن ؟
بله دیگه یک دنیای مجازی هست.

می شه با Psp هم تو Home با بچه ها قرار بزاریم بازی کنیم؟(تو Ps3 می شد)
اصلا نسخه Psp Home چقدر از امکانات Ps3 شو داره؟
بله میشه این نسخه PSp بازی بیشتر امکانات PS3 رو داره ولی هنوز معلوم نیست که بشه با Ps3 ارتباط برقرار کنه ولی به اجتمال زیاد تا منتشر شدن بازی این قابلیت یه بازی اضافه میشه.
(تو Ps3 می شد)
باید بگین میشه. چون هنوز منتشر نشده.

من فقط موندم پی اس پی چه جوری میخواد اینهمه حجم رو چه جوری بکشه؟؟؟یعنی اون فضای به اون بزرگی رو با اون همه امکانات
به احتمال زیاد بعضی از بخش هاش رو حذف میکنند
تا اومدن اخبار تکمیلی منتظر باشید.

تنها مشکل : برای بازی کردن Home با PSP باید به اینترنت بی سیم وصل شد که همه ندارن
میشه توی مراکز مهمی مثل مجتمع پایتخت یا بیشتر بیمارستان ها مثل بیمارستان میلاد از اینترنت وایرلس استفاده کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or